STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 3)

• 36 721
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз ви казвам, че лудата Кенеди няма да се успокои докато не съсипе всичко свързано с МВ. Няма значение дали е сериал, филм, анимация, важното е да се подиграе с всичко, но най-вече да си отмъсти и да накаже верните фенове. Грогу се превърна във всеобщ любимец и надежда за спасение на целия франчайз. Да, ама Грогу не е силна, изповядваща влечение към собствения си пол жена, заобиколена от отряд силни, чернокожи, азиатки и транс жени. Следователно такъв герой трябва да бъде всячески съсипан. Дори сериалите да се правят от Фалони и Фавро пипалата на Кенеди си личат.

# 691
Не искам да кажа, че това звучи трагично, но няма нужда да лъжа себе си. Това е наистина безнадеждно.Cry

# 692
  • София
Третият сезон беше много слаб с това изместване на фокуса от Мандо и Грогу, което разочарова феновете. Имаше супер много хляб в историята на баща и син, видя се от последните епизоди на Боба Фет, но явно не е не е политкоректно. Съжалявам, че поредица, която толкова много харесвам, ще бъде съсипана.

# 693
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Четох, че Джордж Лукас е най-богатата знаменитост, нетното му състояние възлизало на 10 млрд. долара. Значи чичо Джордж би трябвало да има достатъчно пари да си откупи отрочето, че му го съсипаха пък и за старини ще му останат няколко милиона долара, защо не действа.

# 694
Зависи какъв договор е подписал. Нещата не опират само до пари.
Утре ли беше датата за старт на Асока?
Ще има ли от къде да се гледа с бг субт.

# 695
  • Somewhere far away
не. на  23 ти

# 696
Благодаря! Хлапето ме подведе, че почва на 04и, но ми направи впечатление, че в темата няма раздвижване във връзка с това и се усъмних.

# 697
Имаме финален трейлър на Асока, който е направо размазващ . Много ми хареса, най-вече заради любимеца си, който виждам /Анакин forever ♥/. Някоя добра душа ако иска да го постне, че нещо през телефона не мога.

# 698
  • София
Ето го

+

Grinning

# 699
  • София
Живот като на тостер... 😀😢

Фен на Дарт Мол! 😮
Як вайб и с Оптимус Прайм. 😉

# 700
  • София
КЕНоби 😀

# 701
"Everyone in the Order knew Anakin Skywalker.
Few lived to see what he became."

Master and Apprentice - Дейв Фалони самия създател на Асока обяснява замисъла
и идеята на героинята, разбира се, за да я има се намесва и въздесъщия Джордж Лукас,
негова е пък заслугата Асока да стане падуан на Анакин и толкова много да се развие
образа и. Радвам се, че освен прикуълите се споменава и Клонираните войни, и сериалчето,
и филма са уникални. Тези дни преди Асока пак ще си пусна филма и любими моменти от сериала,
за да си ги припомня. Дано Фалони се е преборил със знаете коя и да са запазили духа, харизмата,
характера и това, което направи Асока една от любимите на феновете геройни.

# 702
  • София
5 дена до премиерата!
В Щатите обаче някои вече са го гледали (първите два епизода визирам). Имало е покани към фенове и бая хора са го гледали вече, ама се пазя от спойлове и не знам подробности.

# 703
  • София
Единствено мернах с едно око, че е доста обещаващо началото. Да видим другата седмица Wink

# 704
  • София
Премиерата на Асока е преместена с ден по-рано. Не знам поради каква причина. Останалите ще са си само в сряда. И само по един на седмица.
Официално, първите два епизода ще излязат на 22.08 вторник.

😮😀

Общи условия

Активация на акаунт