Меглюкон ХР 750

• 2 269
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, преди дни ми изписаха това лекарство ( меглюкон хр 750) някоя мама пила ли го е?
Как и подейства? Отслабнахте ли и оправи ли ви се кръвната захар?

# 1
Аз го пия. Предписан ми е за ИР. Не отслабвам.

# 2
А имате ли някакви странични реакций - замайване или гадене?

# 3
Обикновен метформин - най-лекарство за висока кръвна захар. Оправя захарта , но отслабват само хората който често ходят по голяма нужда от него.

# 4
А имате ли някакви странични реакций - замайване или гадене?
Не. Нямам странични реакции. Не ходя по-често по голяма нужда от как го пия.

# 5
Обикновен метформин - най-лекарство за висока кръвна захар. Оправя захарта , но отслабват само хората който често ходят по голяма нужда от него.
Здравейте.Как е свързано лекарството с ходенето по голяма нужда, ако може да споделите каквото знаете.

# 6
Здравейте.Как е свързано лекарството с ходенето по голяма нужда, ако може да споделите каквото знаете.
Метформинът освен синтеза на глюкоза в черния дроб, блокира абсорбцията на глюкоза в червата. Освен че е  осмотично активна, бактериите в червата могат да се нахранят с нея и да е превърнат в органични киселини.  В резултат на осмоза, става навлизане на вода в червата, а останалото мисля че е ясно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт