STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 3)

• 36 733
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
Ще се повторя, но тъй като преди дни гледах епизод 3 в него Палпатин каза на Анакин че може да създава живот от мидихлорините т. е. той е създал Анакин. Личното ми мнение е, че нещо като чип му е "изработен" още при създаването му
 и Палпатин го активира с думите Дарт Вейдър.
Но не съм съгласна, че Люк щеше да стане новият ученик на Палпатин. Ако Анакин не се беше върнал Люк щеше да умре от неговата ръка най-вероятно или от Палпатиновите светкавици.

# 151
Ти одобряваш всичко, което правят Дисни с франчайза, така че не мога да се съглася с твоето мнение Simple Smile
Доколкото помня, не каза точно това, а че мидихлорианите могат да създават живот - т.е. може да се създаде дете с изключителни способности (включително и нарочно), но това не значи, че ще клони към едната или другата страна - това си зависи от характера и възпитанието.

# 152
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Заради новите ценности и времена, в които живеем и аз мисля, че ще изкарат Рива накрая бяла и добра. Идеално ще се впише в простотиите на компанията. Жена и то не в омразния бял цвят, играеща ролята на злодея, за да се докопа до истинския такъв. Големите, лоши (Анакин/Вейдър), сломени и съсипани (Оби Уан) бели мъже. И нашата кадърна, фалшиво лоша героиня. Вижте как помпат образа на малката Лея и сравнете Люк какво време му е дадено и как го представиха. Досега, каквото успяха съсипаха от образите на алфа мъжкарите, просто им дойде реда на следващите. Като със сигурност пипат по-внимателно, че този път феновете няма да простят на дРисни. Но, че ще опитат да извъртят нещата Рива да стане големия герой накрая не се съмнявам.

# 153
Черна и добра.

# 154
Много ми е противна тази Рива. Въобще не ме интересува лъже ли, добра ли би трябва да става, противна е. Не актрисата, а героинята.

# 155
Ти одобряваш всичко, което правят Дисни с франчайза, така че не мога да се съглася с твоето мнение Simple Smile
Доколкото помня, не каза точно това, а че мидихлорианите могат да създават живот - т.е. може да се създаде дете с изключителни способности (включително и нарочно), но това не значи, че ще клони към едната или другата страна - това си зависи от характера и възпитанието.
[/quote
Ми не, не одобрявам всичко, но ми е съвсем прясно това което гледах, разговора между Анакин и Палпатин непосредствено преди да му каже да избира. Не е нужно да го каже директно, за да се разбере какво намеква. А и видях как се промениха погледа, стойката и походката след като Палпатин го нарече Дарт Вейдър. Преди не обръщах внимание на такива детайли, но ударно изгледах анимациите през последната година, а буквално за по-малко от 10 дни 6 и 7 сезон на войните на клонираните преди Оби Уан 1 и 2  и епизод 3 преди Обу Уан 3. Гледам по-цялостно на историята и с други очи. 1Категоримно отхвърлям епизоди 7, 8 и 9 и като цяло сериала за Боба Фет ми идва излишен, ненужен, но пък се позабавлявах с него.

# 156
Винаги съм се чудила защо Датр Вейдър почти винаги е пред Палпатин в класациите за най-лош герой????
За мен Императора е зъл и маниполативен,с гиданско его и амбиции.Сравнение с него всички други на които не им се споменават имената (примерно) са малки писенца.
Анакин/Дарт Вейдър е от типа герой изведен от познатото и хвърлен на хиените.Като всеки човек има положителни и отрицателни черти,положителни и отрицателни преживявания и според мен синдрома на отхвърлянето/изоставяне.Лошото,че когато се сблъска отново с изоставяне (смъртта на Падме) донего беше Палпатин.Не искам да го оправдавам,той извършва достатъчно нехуманни неща,но при него има осъзнаването, разкаяние  и опрощението.С финалната си постъпка няма как да изтрие всичко,което е направил,но дава надежда за зрънцето добтота във всеки от нас.Трагичен образ с всички нюанси на добро и зло.Всичко това може да се отнася и за Рива,може да има своята история на опрощение,но до показаните епизоди е като хрътка,която гони жертвите си.После може да получи прошка,но това няма да е защото е чернокожа.

Сериалът,не,че не ми харесва,но го гледам донякъде с доза съмнение.Не ми харесва как представят Оби Лан.Сори,нот сори. Blush Има твърде много Бен и много малко Оби Уан.Кой ще повярва,че ще трябва да бъде убеждаван да спаси Лея или ще я нарече погрешка Лея,а не Лола.

# 157
Днес тинейджърът цял ден ме дразни, че от другата седмица няма да можем да гледаме нищо от Старуорс вселената, защото от 14.06. Дисни плюс ще има свой канал в БГ. Кажете ми моля ви дразни ли ме или е истина. Сега дърпа сериите от Замунда, но твърди че следващите две няма да ги има качени никъде. Това така ли е? Ако да, вие как ще ги гледате?

# 158
Най-вероятно ще се появяват и изчезват в Замунда. Както става с някои по-нашумели филми. Ще трябва дебнене.

# 159
  • Somewhere far away
Винаги съм се чудила защо Датр Вейдър почти винаги е пред Палпатин в класациите за най-лош герой????
Абсолютно! Императорът е истинския злодей тук! И мислех че това е ясно, но явно не е, поне според  повечето глупави поп културни статии и  предавания и прочие.

# 160
Попаднах на статия, според която сценаристката (ако помня правилно, е жена), която е написала сцените, представящи Вейдър като садист, е признала, че никога не е гледала оригиналната трилогия. Много ми е трудно да подкрепям такива нагли и прости хора! 🐞🐞🐞

# 161
  • София
Попаднах на статия, според която сценаристката (ако помня правилно, е жена), която е написала сцените, представящи Вейдър като садист, е признала, че никога не е гледала оригиналната трилогия. Много ми е трудно да подкрепям такива нагли и прости хора! 🐞🐞🐞
А аз се чудех защо сцената, в която Вейдър преследва Оби-Уан, е толкова нелепа. Вече намерих отговор. Благодаря Simple Smile

# 162
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Добре, аз се чудя защо дават на такива хора изобщо да
пишат сценария за Оби Уан. Тези хора изобщо не разбират герооите,
мотивацията им, защо  и как се е стигнало дотук.
Пълно неуважение към феновете.
Отначало много се зарадвах като прочетох, че ще има
и втори сезон, сега започвам все повече да се разколебавам.

# 163
Катлийн Кенеди има психически проблеми и страда от много сериозен комплекс за малоценност. Между нея и Лукас има нещо дълбоко лично - тя се опитва да преправи МВ по такъв начин, че да стане неин. И същевременно да унищожи най-популярните персонажи.

# 164
  • Somewhere far away
Еп- 4. ех  пак  много бързо свърши! И онзи момент... имаше много мил и много прекрасен момент! Heart
 Нищо няма да кажа освен - чак сега разбираме защо Лея кръщава сина си Бен. напълно заслужено.

Общи условия

Активация на акаунт