Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 651
  • 261
  •   1
Отговори
# 240
Да, възможен е защо не. Няма усложнения, бракове, деца, не търпиш истериийте на жената. Виждате се само за веселата част.
Но да си знаеш мъжете не гледаме много уважително към "жените само за секс". Дори и привидно да се държим джентълменски с нея, за да имаме и поддържаме тези отношения... не я взимаме много на сериозно и не гледаме с добро око на нея.
Личната жена, която си е наша и която не е само за секс, а за всичко има коренно различен стстут в съзнанието на мъжа.
И според мен уважаваща себе си жена трябва да прави всичко възможно де е личната жена на някой. А не само за секс срещи. Защото иначе се озовава в унизителна позиция.

Джовани, нещо си се объркал.
По-унизително от това да си личното нещо на когото и да било, няма.

# 241
Аз такива с акъл не ги обичам, че почва да ме боли главата, като ми философстват.
На погрешното място и. Пробвал ли си някой автомобилен форум? Satisfied

# 242
Пробвал ли си някой автомобилен форум? Satisfied
Там са от дървен философ нагоре. Те затова и тука клечат, щото от жена философ по-лошо е мъж такъв.

# 243
По  принцип тук всеки може да намери всичко, което търси.

# 244
Мен не ме срам какво гълтам и къде давам, та хич не ме притеснява, че някой ще го раздума Joy Щом има кой да предаде нататък, значи първо сама съм се похвалила Stuck Out Tongue Winking Eye
Циганката току що получи инфаркт.

# 245
  • София
Аз такива с акъл не ги обичам, че почва да ме боли главата, като ми философстват.
На погрешното място и. Пробвал ли си някой автомобилен форум? Satisfied
Мислех че съм на правилното място - цирк Буш

# 246
  • Агент под прикритие
Мен тези, които се обсъждат взаимно пред приятели, не ме притесняват особено. Сходно интелектуално ниво и ценностна система, пък дали е за добро или не - поживем, увидим.
Драмата е при останалите комбинации. Grinning

По вашите ширини на такива мъже (но не е задължително да се ограничаваме само до единия пол) не им ли казваха doormat? Grinning

# 247

Да, прав си. Промиха им мозъчетата на хората и вече така разсъждават. Еманципацията е на първо място. Жена да спи с различни мъже без ангажименти, мъже да бройкат колко ку..ви са треснали. Това е идеалът и с това се гордеят вече.  Всъщност в подобен свят ми е забавно да сърфирам и не се оплаквам.

Но традиционните ценности като семейство, вярност, влюбване са си по-доброто според мен. Пък който ще нека ми разправя, че за да имаш секс без ангажименти с някой се изисквало да си узрял, да си стигнал на някакво върхово интелектуално ниво едва ли не.... 
Друго си е да се влюбят двама, да са си верни, да си правят общи планове за живота и т.н. Да си знаят, това е моят мъж, това е моята жена, това е нашето дете....
Друго е да се виждат само за едното блъскане и кой от къде е....

# 248
Ти сигурно не би прибрал и улично куче, нищо че те гледа миличко?

# 249
Сори батка, ама традиционните ценности не са това, което си мислиш. Като те чета, основната ти традиционна ценност май е притежанието. Е, може и да те учудя, но нито е традиционна, нито е ценност за всички.
Всъщност, да оправдаем философското реноме на мъжките мнения в женски форум - я първо дай дефиниция за ценност, че май и там ще се разминем.

# 250
  • София
Изисква се да си узрял, защото иначе започваш да си мислиш, че си голямата работа, като викаш някаква в леглото си, и после с надсмешка обясняваш, как само за това ставала, все едно извършваш някаква наказателна акция с пънчето си Joy Иначе е възможно двама хора да си правят готиното и да, се кефят един на друг, вместо да гледат със снизхождение на този, с когото си бъркат по дупките, всякаш това не принизява и тях Wink

# 251
След узряването много бързо идва етапа на окапването, та не знам кой и защо го изисква.
С чак толкова взискателни гледам да не общувам.

# 252
  • София
Аз още само зрея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 253
Ясно. За мен си зелено грозде Simple Smile

# 254
  • София
Аз пък минах етапа със семейството. Така че просто съм превъртяла левъла.

Общи условия

Активация на акаунт