Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 664
  • 261
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Никога не ми е пречело, че ще ме обсъждат. За мен такъв мъж също по всяка вероятност няма качествата за нещо различно от периодичен приятен секс, със сигурност му липсва нещо сериозно за да е желан за друг тип връзка. Пък и познавам женени, които имат приятелки с екстри, та не знам дали бих предпочела да се радвам на уважението към жените им. Иначе ясно, че има мъже с горните разсъждения, но за мен те не са надмогнали определено ниво и определено не са дораснали за такива връзки.

# 226
Хахаха те щото не знаят в женска компания какво се обсъжда Joy пука им на тия дето ги обсъждате. Те също ви обсъждат. Така че не виждам проблем. Нека има забавление

# 227
  • София
Щото ние не ги обсъждаме! Даже сме двойно по-критични.

# 228
Мен обикновено не хвалят, когато ме обсъждат, така че ...Simple Smile
А да, и не ме обсъждат много да не се появи конкуренция.

# 229
  • София
И мен ме хвалят Joy Тебе пък, рф, кой да те обсъжда и за какво, нали си женен?

# 230
Говоря за когато не бях. Сега вече няма такива работи

# 231
Прав е колегата, ако знаете как се обсъждат в мъжка компания такива жени, с подробности кога как и къде го поема и всякви други  подробности.
Да ти кажа, "Сексът и градът" е полудокументален сериал. Ако си мислиш че жени като се съберат си  говорят само за рецепти...

# 232
  • София
Говоря за когато не бях. Сега вече няма такива работи
Млад си бил, друго е било самосъзнанието. В 30-те, примерно, такива връзки вече се гледат по-друг начин, защото повечето хора узряват. Не че пак няма хвалби и раздумки, но възприемаш участиците на друго ниво, стига самите те да не са инфантилни, но тогава не идва от типа връзка.

И да, с моите аверки яки обсъждания падат за такива приятелчета и креватните им възможности Joy

# 233
Ако си мислите че тва остава само между жените.... Жена ми не коментира такива работи с приятелките си, ама на бившата всичките и приятелки знаех коя плюе, гълта, къде им бъркат и там да не изпадам в други подробности. Ма нищо де, нека веселба да става Simple Smile

# 234
  • София
Мен не ме срам какво гълтам и къде давам, та хич не ме притеснява, че някой ще го раздума Joy Щом има кой да предаде нататък, значи първо сама съм се похвалила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 235
Новосформираните двойки около мен се оказа, че са били интимни в продължение на година и повече. Тихо, тайно..чак тази година бяха представени избранниците пред нас ..приятелите. И вече всички ги приемаме като обвързани.
Коментара на РФ ми напомни, че има мъже, които избиват комплекси, разказвайки колко са добри:) Унижавайки, изпъкват те..уж!

# 236
  • София
Дам, как ще квалифицира човека, с когото делиш легло, винаги говори повече за теб. Мен хвалбите не ме смущават, разбирам нуждата да се изтъкне някой пред аверите. Но като някой говори кой къв бил, пък колко не го уважавал, пък колко не ставал, вече се навлиза в други територии.

# 237
  • София
щом като не ти пука дали нещото ще ѝ хареса, си е чисто отбиване на номера за демонстрация на внимание от най-долен клас, за което никой с акъла си не приритва...
Аз такива с акъл не ги обичам, че почва да ме боли главата, като ми философстват. Аз обичам да е тъпа, за да не се напъвам да измислям някакви по романтични неща

# 238
Е, да, то все пак трябва и ти да си умен, за да се харесате с умна жена

# 239
  • София
Е, да, то все пак трябва и ти да си умен, за да се харесате с умна жена
Не. Тъп съм. Не желая да съм умен. То полза няма

Общи условия

Активация на акаунт