Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 667
  • 261
  •   1
Отговори
# 210
Нямате основание.

# 211
Ако е в ресторантьорския бранш трайно мъжът, хич да не му се надява(в по-лошия случай, ако той се натиска тя да бяга). Хора живеещи в нереален свят(с двама такива съм била, + отблизо живота на колеги и приятели техни). Пийване, купони, там са като едно друго общество-кой с кой е не се знае, интриги, поне един/а се е сефтодал с друг колега/жка минимум.

# 212
  • София
Ако мъжът от историята не се среща с други жени, най-логичното е всичко да се развие в сериозни отношения.
От написаното разбирам, че ти искаш точно това.
Когато се чувстваш готова за това, според мен трябва да поставиш въпроса на масата директно.
В противен случай, най-вероятно това положение ще се проточи безкрайно във времето, а това ще ти донесе единствено емоционална натовареност.

# 213
Според мен въпросната вечер е остснал да спи при теб, защото е усетил упрек и недоволство=страх да не секне авантюрата=задоволява ти моментно каприза. Спри с това преди да хлътнеш. Ако е влюбен щеше да е друго.

# 214
  • София
Здравейте!
Имам едно женско "терзание ", ще се радвам и на отговор от мъжете във форума.
От три месеца се виждам с мъж ( познат по-скоро, не приятел), само за секс. Не е много редовно, може би на 2 седмици веднъж.
Нямаме словесна уговорка, че секса е неангажиращ. Не си звъним ( а би ми било.приятно - това ще ни сближи), пишем си от време на време. Само дето ми идва малко сухо. Опитвам се да го подпитам нещо лично, да сподели нещо свое с мен в частност за бившата му ( за която имам леко съмнение, че може още да обича) , но ме контрира. Спрях да питам разбира се. Говорим общи работи, за работа, общи познати, деца и т.н.
Излизахме на по питие докато не си легнахме. От тогава се виждаме само у дома му, късно след като свършим работа.
След секс ме кани да остана да спя у тях. До тук добре, само дето не идваше да спи при мен, а оставаше да спи в хола под предтекст, че хърка много. Това е и вярно, но все пак...
Това е нещо, което ме караше да се чувствам зле и бях решила да приключа тези отношения. Плюс, че и в секса ми липсва нежност от негова страна. Последното( за ласките) не му го спестих, казах му. Смятам, че ако имаме само секс отношения е нужно и двамата да сме достаъчно задоволени и откровени, нали?!
Същата вечер на този разговор ме изненада - спяхме заедно. В едно легло!
Мнооого ме изненада. Това ме накара да се размечтая малко... Помислих, че май започва да свиква с мен и да ме допуска до себе си, знам ли?! Факта обаче, че не ми звъни, отговаря на съобщенията ми дори на другия ден, ме кара да мисля, че само се залъгвам....объркана съм малко.
Аз не спя с други. Същото казва и той. Казва :къде да я намеря и кога като съм все на работа?! Е...то ако гледам това, то и за мен нямаше да има време, но да кажем че.му вярвам.
Въпросът ми е имам ли основание да се надявам, че тези неуточнени словом секс отношения могат да  в нещо повече като връзка например или докато не съм хлътнала да приключа?!
Възможно е разбира се, но не е много ок за теб, защото вие жените рано или късно искате повече. Имал съм много такива връзки. Все пак за да те успокоя малко, понякога такава връзка прераства в романтична, просто, защото минава известно време, той свиква с теб и почва да те гледа не само като парче месо. А това дали се среща с други, колкото и да работи, стига да иска винаги може да намери. Може дори и да има друга, като теб, която идва с метрото, звъни на звънчето и той само натиска едно малко копче за да и отвори

# 215
Напишете някакви жестове, с които една жена да разбере дали е мъжът изпитва нещо повече! Аз лично не съм била в такава връзка и опит нямам, че да се разбере най- накрая от авторката и др жени като нея.
Според мен като не можеш да я играеш тази игра, авторке, по - добре я спри в зародиш!

# 216
  • София
Ами първо на първо, дали иска да я покаже? Дали излизат на нормални срещи, с други хора, познати, приятели.
Или се крият като мишки в някое забутано хотелче? Или само у тях - като авторката.

# 217
  • София
Напишете някакви жестове, с които една жена да разбере дали е мъжът изпитва нещо повече! Аз лично не съм била в такава връзка и опит нямам, че да се разбере най- накрая от авторката и др жени като нея.
Според мен като не можеш да я играеш тази игра, авторке, по - добре я спри в зародиш!
Ще почне да се интересува от ежедневието и, когато си тръгне ще и прати някое съобщение от рода на - хареса ми, пиши ми после, ако искаш, ще и направи кафе, ще и поръча нещо, което обича за хапване,ще и купи бельо, обувки, ще я вземе от спирката на метрото. Поне така правя аз, когато усетя, че почвам да се привързвам

# 218
  • Агент под прикритие
Ами първо на първо, дали иска да я покаже? Дали излизат на нормални срещи, с други хора, познати, приятели.
Или се крият като мишки в някое забутано хотелче? Или само у тях - като авторката.
В началото е напълно естествено и нормално да излизат само двамата, даже е силно препоръчително да не правят групови срещи, преди да са станали официално двойка. След като вече са двойка, е поне странно да излизат винаги само двамата.

# 219
Ще почне да се интересува от ежедневието и, когато си тръгне ще и прати някое съобщение от рода на - хареса ми, пиши ми после, ако искаш, ще и направи кафе, ще и поръча нещо, което обича за хапване,ще и купи бельо, обувки, ще я вземе от спирката на метрото. Поне така правя аз, когато усетя, че почвам да се привързвам
И това не е гаранция за нищо. Много мъже се държат точно по този начин докато чакат нещо по-подходящо. Да ѝ купиш гащи? Хъм... Трудно ми е да кажа, че това е добър вкус и стил.

# 220
  • София
И това не е гаранция за нищо. Много мъже се държат точно по този начин докато чакат нещо по-подходящо. Да ѝ купиш гащи? Хъм... Трудно ми е да кажа, че това е добър вкус и стил.
Аз за вкус и стил не претендирам. Въобще не ми пука даже дали ще и харесат. Но пак си е вид интерес

# 221
щом като не ти пука дали нещото ще ѝ хареса, си е чисто отбиване на номера за демонстрация на внимание от най-долен клас, за което никой с акъла си не приритва...

# 222
Да, възможен е защо не. Няма усложнения, бракове, деца, не търпиш истериийте на жената. Виждате се само за веселата част.
Но да си знаеш мъжете не гледаме много уважително към "жените само за секс". Дори и привидно да се държим джентълменски с нея, за да имаме и поддържаме тези отношения... не я взимаме много на сериозно и не гледаме с добро око на нея.
Личната жена, която си е наша и която не е само за секс, а за всичко има коренно различен стстут в съзнанието на мъжа.
И според мен уважаваща себе си жена трябва да прави всичко възможно де е личната жена на някой. А не само за секс срещи. Защото иначе се озовава в унизителна позиция.

# 223
Няма усложнения, бракове, деца, не търпиш истериийте на жената. Виждате се само за веселата част.
Но да си знаеш мъжете не гледаме много уважително към "жените само за секс".
Личната жена, която си е наша и която не е само за секс, а за всичко има коренно различен стстут в съзнанието на мъжа.
🤣E много уважително отношение показваш към "личната жена". Замислял ли си се пък защо една такава жена би била с теб? Теоретично говоря, защото май и тя е теоретична 😁

# 224
Прав е колегата, ако знаете как се обсъждат в мъжка компания такива жени, с подробности кога как и къде го поема и всякви други  подробности. Докато никога не съм чул някой така да говори за приятелката си или жена си, дори и бивши се обсъждат рядко и много сдържано.

Общи условия

Активация на акаунт