Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 668
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
Аз ако съм на мястото на авторката, ще си поиграя с бъдито, малко да му разтуря комфорта. Загадъчно спирам да го търся, отговарям на обаждания и смс-и след часове или на следващия ден, може и да пропусна. Чат-пат ще отменя някоя чук среща след като цял ден съм му ровила из въображението и съм му мятала кукички. След някоя супер вечер ще стана припряно и ще си викна такси или ако е у нас, ще го натиря да си ходи, щото имам важна презентация утре, пък той хърка. Сексът без ангажименти трябва да е забавна работа, игра, за кеф и експериментиране.

# 196
  • Агент под прикритие
Да... идеалка е. Като за човек на ментална възраст не повече от 22-23 години. Laughing

# 197
Авторке, имаш очаквания за повече от секс без ангажимент, и очевидно без основание. Двамата имате съвсем различна идея за отношенията ви. Просто търси връзка другаде.

# 198
Да... идеалка е. Като за човек на ментална възраст не повече от 22-23 години. Laughing
Че то ако ще подхождаш със семейните планове, по-добре се ориентирай към друг тип отношения. Сексът без ангажименти е фън и нищо повече. В момента, в който се появят очаквания от някой от участниците, почва да става ангажиращо. И като не са на една вълна, се разочароват взаимно. И се стига до зрели реплики като "Ама ти какво очакваше? Аз нищо не съм ти обещавал/а".

# 199
  • Агент под прикритие
Всичко това на 21-23 години... Ти сериозно ли? Grinning
Четене с разбиране си трябва....

# 200

Като гледам около мен има и доста хора в зряла възраст, които ги устройват такъв вид отношения. Но, пак  зависи всичко от твоята настройка, емоционалност и възприятие, дори ценностна система.

# 201
В съседна тема има 23-годишна семейна дама, която обсъжда сексуалните проблеми, които има със съпруга си. Хора и приоритети - всякакви.
С разбиране се чете когато написаното има смисъл Wink

# 202
  • Агент под прикритие
В съседна тема има 23-годишна семейна дама, която обсъжда сексуалните проблеми, които има със съпруга си. Хора и приоритети - всякакви.
С разбиране се чете когато написаното има смисъл Wink
И със смисъла е така - хора всякакви. Въпрос на ценностна система. За тези, които имат такава, естествено.

Нормално е да експериментираш с тия отношения, когато все още не си наясно със себе си и какво искаш от живота. След едно положение обаче ако експериментите продължават, развитие в това отношение не чакай да дойде, не е писмо.
Ти си го рационализирай с това, че "на различни етапи интересите са различни", ако така ще ти е по-лесно. Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 13:08 от Phoenix Wright

# 203
Както казва една мацка в инста - приятелка с екстри мога да бъда само ако екстрите са да ме води по ресторанти и екскурзии и да ми купува подаръци.
Не е далече времето, когато мъжете ще искат жените да ги водят по ресторанти и да им купуват подаръци.

# 204
Както казва една мацка в инста - приятелка с екстри мога да бъда само ако екстрите са да ме води по ресторанти и екскурзии и да ми купува подаръци.
Не е далече времето, когато мъжете ще искат жените да ги водят по ресторанти и да им купуват подаръци.
То почти е дошло. В момента жените свалят и ухажват, а мъжете се дърпат.

# 205
Ако е само за голия секс, не си заслужава риска да пипнеш нещо венерическо, щом ще е само за едното механично чукане, без дори грам нежност или друг вид човешко общуване.
За какво ти е тогава мъж, щом и вибраторът върши същата работа, та може би и по-добре?
Вибраторите са демоде, вече има машини за секс. Вършат същото, каквото и мъжа, при това спират когато ги изключиш.

# 206
То почти е дошло. В момента жените свалят и ухажват, а мъжете се дърпат.
Ужас... Оня ден излязохме с един приятел до мола, бяха пуснали едни много хубави потничета...
И две като се залепиха за нас, отврат, не може да се откачим.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 19:34 от Абуто

# 207
И нахални, хвърлят едни белтъци, размятат коси, никъв срам. На къде отива светът...Simple Smile

# 208
Нормално е да експериментираш с тия отношения, когато все още не си наясно със себе си и какво искаш от живота.
Ама при експериментите обикновено едната страна участва с нежелание, като при лабораторните мишлета. Затова обикновено експериментите в семейния живот не са перспективни.
Хич не е далече, но в посока миналото. Така че спокойно може да си кажеш ако ти се иска и теб да те водят.
И две като се залепиха за нас, отврат, не може да се откачим.
Да не е била охраната? 😁

# 209
  • Агент под прикритие
Ама при експериментите обикновено едната страна участва с нежелание, като при лабораторните мишлета.
Не е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт