Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 38 309
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Темата е за секс без ангажименти. Какви автобуси ви гонят?

# 181
  • София
То и аз бях много категорична 16 г, ама последните две ми обърнаха представите за всякакъв вид връзки.

# 182
Така е, животът понякога е кръгом и пак напред Simple Smile
Та при някое обръщане си сам, нетърсещ нищо специално, защото да не се отдадеш на общуване с приятен, явно, човек?

# 183
Авторке, щом и ти, и мъжът си имате по едно дете от предишна връзка, то защо пък да не правиш този секс без ангажимент? Какво му е лошото? Непременно ли все ангажименти трябва да има в този живот...

# 184
Който го може, се отдава. Но  после не пита - как да заживеем заедно, защото не съм безразлична.

# 185
# 186
Неангажиращите отношения не са за всеки. Обаче не е правилно, тези, които не го разбират, да критикуват, такива, които го смятат за подходящо за себе си. В крайна сметка всеки си има история, преживявания. В такава, силно казано връзка, за мен не е връзка, това са неангажиращи отношения. Не е неангажиращ секс, това е друго.

Не виждам нищо лошо в това ако на двама души им харесва /удобно им е/ да са в такива отношения. Виждат се в жилището на жената/мъжа, изпиват по едно-две питиета, после правят, каквото правят и за каквото са се видели. После жената/мъжа си се прибира, от където е. И така до следващата ви среща. В такива отношения не се ходи по публични места /предполагам в повечето случаи/, може би ще е по-точно да ги наречем дискретни отношения. Не е необходимо да си влюбен в някой, за ти харесва секса с него. Удоволствията и любовта са две различни неща, най-хубаво е, когато имаш и двете. Обаче понякога нямаш нито времето, нито желанието да се потопяваш в сериозни връзки.

# 187
Да позная ли коя зодия е съпругата на Абуто? Simple Smile
Дева?

До питащата - а защо не инициираш нов разговор? Дали той иска въобще да направи някога ново семейство? Знаеш ли ценностите му? Съвпадат ли с твоите? Какво мисли за семейството въобще? А за дълга връзка? А за любовта?
Дали би видял в теб жена за семейство? Вкусовете ви какви са?
А ти всъщност харесваш ли го? Доколко? Виждаш ли ако не семейство, то поне дълга връзка с него?
Със сигурност знаеш недостатъците му вече - ок ли с тях?
Последните въпроси са към теб самата...
Между другото е възможно той да е циник - да е загубил вяра в любовта. Или че някоя ще го хареса истински.... Гледайки ММ съм повече наясно от него самия - знам, невъзможно но е факт - ако не бе попаднал на мечтана половинка, щеше да се превърне в неусетен циник.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 06:56 от Vicky_P

# 188
Лъв.

# 189
Лъв.
да, добре. Няма значение.
И между другото ми харесва най-първото ти мнение. Съвпада с моето отчасти - само дето казвам циник, а не да се чувства виновен.
Да, знам че са различни неща. 🙄

# 190
  • Сф
аз пък се чудя, ако ще искаш само секс, как така се задоволяваш с един път на две седмици..
то поне да беше често и качествено... Rolling Eyes
За мъжа е ок, колкото да държи някаква форма, без усложнения. Временен период. Може и други да има , за разнообразие, може всичко. Цитирам по памет " той каза че не спи с други". То пък щото някой си е казал...
Някои си викат и на повикване.
Тя обаче защо влиза в това, не знам как да го нарека, но дори не и сексуална връзка,  че и с очаквания ... Колко тъпо е да си честен обаче..като мъжа . Коя ще ти върже? Замислих се. Всъщност ресторантьор, ако е еквивалент на ранга бизнесмен от сой, човека може да има всяка втора, сигурно се разтоварва просто и не дължи обяснения. Изпъква ми известно неравенство в питащата Маша и въпросния. Няма вечери, няма усилия от негова страна, няма разговори, търсения. Казва- получава. Доста е безпардонен в отношението. Ако е така, то тогава Маша е поласкана от вниманието и доста наивна, да не кажа друга дума.
Като гледам как той диктува правилата и му връзват, май не ще да е просто ресторантьора- готвач Simple Smile примерно .
Така или иначе, дори и да бъркам и да е просто някой изнурен чичак, Маша , не ти ли хрумва че когато един мъж харесва една жена, дори сексуално само ,някак си по-честичко се виждат? Това че оставаш у тях, голяма привилегия , няма що, не променя нищо. И сега какво написа в първи пост- да разговаряте , да си тръгнеш преди да се влюбиш??? Нещо не е наред в тая история от началото. Някой си е повярвал грешно- залагам на авторката.
П п. Вики П, тия въпроси към него откъде накъде? Я пак прочети първи пост. Да не припадне човека? 🤣

# 191
Според мен към авторката в момента няма интерес от страна на друг мъж и затова тя се е хванала за тези спорадични виждания с надежда за нещо повече.

# 192
  • Great Britain
сексът без ангажимент не е ли с цел... секс?
какви ресторанти, какво внимание, какво ухажване?
отиваш, сваляш дрехите, хубав секс, обличаш дрехите и кой от къде е без задължението да си разказваш мислите и ежедневието на жребеца?
Абсолютно да,точно това е.Кратко,точно и ясно.

# 193
  • Агент под прикритие
Нормално. Тарикатите обикновено гледат, че други ядат мекото на хляба (но с ангажимент), и почват да си правят сметките, как могат те да ядат същото (но без ангажимент). Въпрос на манталитет.
И докато има будали, които да им го осигуряват... Grinning

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 14:41 от Phoenix Wright

# 194
Охххх ти май вече ми звучиш като хлътнала.

Общи условия

Активация на акаунт