Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 652
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
И с трима да спи едновременно, щом е развила чувства, нараненото й его от този мъж ще страда винаги.

# 76
Аз темата я разбирам така. Тя пита дали е възможно за една жена да прави секс без ангажимент, защото тя е опитала, но не й се е получило и е започнала да хлътва и да иска ангажименти. Та пита как да го прави, ама без да хлътва. Аз така разбирам въпросът.
За някои жени в някои ситуации и стечение на обстоятелствата, сигурно е възможно. За повечето, май не.

# 77
Ами не. По - скоро въпросът е дали той има чувства и възможно ли е да се появят на по - късен етап.

# 78
  • София
Ако една жена прави секс и спи само с един мъж, по цял ден се сеща само за него, ами няма как да стане да е само сех.

# 79
Няма какво да ти говори, защото поведението му е красноречиво. Надяваш се на обещания, които не ти е давал. Не ти звъни, не те води на срещи, не ти се обяснява в любов, не усещаш любов и докато правите секс (което е още по-красноречиво, защото по-големите играчи имат и такъв капан) - нямате връзка. И според мен е влюбен в бившата си и в момента ползва жените само с потребителска цел. Емоционално обаче е затворен.

# 80
  • Агент под прикритие
Авторке, ако ти допада идеята да избереш лесния път за валидация/помпене на его (чрез "връзки", тип "приятели с екстри"), давай смело.

Бъди готова обаче да си пазиш и "репутацията". Възможно е мъж да не поиска ангажимент с теб, тоест образно казано, да не поиска "да плати цената" да те има, която ти "завишаваш", като искаш ангажимент от него, при положение, че други са те имали практически "за без пари" (без ангажимент), което си е напълно нормална реакция и има пълното право да го направи.

# 81
Както казва една мацка в инста - приятелка с екстри мога да бъда само ако екстрите са да ме води по ресторанти и екскурзии и да ми купува подаръци.

# 82
Както казва една мацка в инста - приятелка с екстри мога да бъда само ако екстрите са да ме води по ресторанти и екскурзии и да ми купува подаръци.

Така описано, това не наподобява ли един друг тип отношения между мъж и жена?

# 83

Не, какви отношения да наподобява?
Както един мъж не би правил тези неща без ангажименти, защо жената да прави други неща без ангажименти?

# 84
когато мъж каже, че иска само секс, значи наистина го мисли...ако не го каже, а само го покаже с без/действия също...кое му е сложното не разбирам... когато мъж иска да развива отношенията си личи и се усеща, та няма да има подобни въпроси...

# 85

Не, какви отношения да наподобява?
Както един мъж не би правил тези неща без ангажименти, защо жената да прави други неща без ангажименти?

Все още сме в темата за секс без ангажименти, нали? Защото вкарването на ресторанти, екскурзии и подаръци в уравнението, доста го променят. Това са част от нещата, които бих предложил на жената, с която искам да имам сериозни отношения, а не секс без ангажименти.

# 86
  • ЯМБОЛ
И все пак хърка ли или е предтекст?

# 87
# 88
  • Агент под прикритие
Все още сме в темата за секс без ангажименти, нали? Защото вкарването на ресторанти, екскурзии и подаръци в уравнението, доста го променят. Това са част от нещата, които бих предложил на жената, с която искам да имам сериозни отношения, а не секс без ангажименти.
Е те някои не го броят това за ангажимент. Докато има кой да дава баница, ще има и кой да я яде.
Не че всичките тия неща са едни такива, "неофициални" зависимости... Grinning

# 89
Искате да кажете, че за мъжете сексът без ангажимент задължително е и напълно безплатен? Това кафета, питиета и т.н. са излишни?
Ясно.
Тъкмо щях да пиша, че сексът без ангажимент е да отидеш при професионалистка и после всеки по пътя си, ама то пък там трябва да се плаща... Не е за наш Ганьо тая работа, не е. Докато има жени балами да му ходят на крака у тях, що да се охарчва?

Общи условия

Активация на акаунт