Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 657
  • 261
  •   1
Отговори
# 60
James,  то това се подразбира. Не е ли жената единствена, може след съпругата евентуално, секс Няма.

# 61
Аз Джеймс го разбрах инак - искате всичко, пе да няма време и сили за друга.

# 62
Напротив, жените знаещи си цената, мъж не делят.

# 63
Важното е, че в бг-мама ме разбират, а как - това е без значение Simple Smile

# 64
Възможно е, ако и двамата го могат. Във вашия случай е очевидно, че само единият знае правилата. Ако продължи играта, няма шанс да е win - win😊

# 65
  • Варна
Едно мнение на мъж на средна възраст,на който му е минало много през главата.Неангажираща връзка-такова чудо няма.Неангажиращо е само секса за един път,сутринта всеки си обува гащите и толкова.При повече от две срещи явно има някакво харесване и  желание за още и още.Въпрос на договорка между двамата е какво харесват и дали удоволствието е взаимно.Щото ако само на единия е готино нещата са обречени.Нали сте чували-на мен да ми омекне,на теб да ти олекне.

# 66
Никога не можах да разбера - защо да не се играе честно играта - щом е почнала без сигнал за ангажимент, ами да си остане такава. Никой никого не кара насила. Защо в даден момент да почнат изисквания, извиване на ръце...
Ако не те устройва, излез.
Ако И от двете страни се наблюдава и емоционално обвързване, тогава си става ангажимент.
Но защо вечно трябва да се задълбават нещата? Не може ли да дишаме спокойно?
Още повече, че това не е характер, който ти допада. Защо насила да го ангажираме, само щото спим с него.
Защото има жени, които иначе се чувстват гадно.

# 67
  • Сф
Колкото и мнения на мъже и жени да отговорят тук, зависи конкретния мъж какво иска. Също и питащата . Познавам маса мъже, които са имали брак и не искат обвързване тип сериозна връзка отново Или поне докато не срещнат някоя , по която сериозно да лапнат. И мисля,че мъжа е този, който трябва да покаже/ каже какво иска от конкретната жена . Това се разбира и за 3 месеца. Разбирам ,че се надяваш на повече, но не виждам той да показва същото и да те търси.
А и той е казал- само секс. Това изявление още в началото хич не звучи добре. Това за мен си го превеждам, че най- малкото не си типа жена , с която би могъл да има общо ,ако реши да има връзка ,както я разбираме всички. Дори не е пробвал, не ти е дал шанс, да тръгне като нормална връзка както си представяме една връзка между двама свободни хора. Гледай само да не си загубиш времето, защото е ясно поне, че ти търсиш друг тип връзка и отношение . За голяма жена, би трябвало да преценяваш по- добре кое си струва и кое не и колко да влагаш в подобно развитие. Малко насила са ви нещата, а ако се влюбиш рискуваш съвсем да не видиш червените флагове и да страдаш за лудо!
Не можеш ли просто да си гледаш кефа и ако не те устройва ( както Е към момента) да си отвориш кръгозора и за други възможности. Вие нямате никакви уговорки и никой не трябва и не може да държи сметка на другия. Тия връзки "за секс" почват и свършват точно никак. Гледай да не разбиеш сърцето, просто щото няма смисъл от драма. И имайте някакви изисквания отначало още бе момичета, като действия , отношение на насрещния ,  иначе ще ви размятат като еднодневки с приказки само. И просто "някакъв  секс".Sad
Аз не си представям как някой ще се вижда за секс с мен един път седмично примерно . Веднага е аут. Simple Smile Чак се ядосах ! Joy

# 68
  • Варна
Недей се ядосва бре,  неделя е.  Няма лошо във връзката само за секс, ама тя е за големи хора. Пардон, за такива, които си познават капацитета и мирогледа. И след като в самото начало е започнала като такава, не се обясняваш, не натоварваш партньора - оттегляш се, щом вече не ти изнася.

# 69
  • София
Тази връзка не е изговорена, като само сексуална, сигурна съм.
Авторката има уста, да пита какво и доколко сме.

# 70
  • София
Машенка, тотално си ги омешала нещата! В момента в който вече спите заедно това не е секс без ангажимент. Ти яко си хлътнала, обаче сори. Човекът не му пука. И ти сама си си виновна, тъй като си се съгласила на цялата схема.
По принцип, ако е секс без ангажимент, се виждате за няколко часа и после кой откъде е.

# 71
има жени който не търсят само секс а нещо повече....това не е начин да задържиш някого отношението е важно!

# 72
  • София
Една стара фешън икона го е казала: Отношение, отношение, отношение.

Когато не се чувствате като гаджета, значи отношението не е това, което ви е на сърце.

# 73
Според мен, мъжът си има няколко мацки и прибягва до теб, когато другите са заети. В много ще му дойдете всяка с претенциите си, и затова удобно го е нарекъл секс без ангажименти. Хвани си още един, двама, наречи го секс без ангажименти и виж с кой се чувстваш най-добре.

# 74
Маша и каша....който има деца, ще ме разбере.
Кофти ситуация де, не си струва хлътването. Не те ще. Когато те искат си личи.

Общи условия

Активация на акаунт