Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, много харесвам мъжкия Scandal, знаете ли дали се среща някъде негова прилична версия?

# 121
https://martinez-perfume.com/product/aromat-shoden-s-scandal-for … men-martinez-790/ имат Ето тук заповядай
Много е добър да знаеш няма да съжаляваш

# 122
Искам да допълня за парфюмите на Boss, които коментирахме по-назад. 376 The scent на Заг е посочен като една от сполучливите имитации на първа страница. Бих казала, че е доста далеч от оригинала, и трайност никаква, поне този, който получих аз. Приятелка има оригинала и е страхотен за моя вкус.

# 123
Искам да допълня за парфюмите на Boss, които коментирахме по-назад. 376 The scent на Заг е посочен като една от сполучливите имитации на първа страница. Бих казала, че е доста далеч от оригинала, и трайност никаква, поне този, който получих аз. Приятелка има оригинала и е страхотен за моя вкус.
На мен ми мирише на препарат за почистване или прах за пране....

# 124
На рефан нероли портофиното как е като аромат и трайност, приближава ли се до реалния аромат?

# 125
Идвам само да похваля Аква Целестиа на Гиза, взех го зимата с намерения да го ползвам точно сега! Супер траен, шлейфов, няма как, ако харесвате "водни" аромати да не се влюбите в него!

# 126
Вчера ходих до Заг да ги проверя новите парфюмчета.
Cloud на Ariana Grande изобщо не ми допадна, удари ме някаква тежка миризма на зъболекарски кабинет и бързо след това изхвърлих блотера.
This is her умишлено не го пробвах, защото си имам на Parfen и ми е достатъчен, затова не бях любопитна за този.
Summer by Kenzo бях почти сигурна, че ще ми хареса (по пирамидата му във Фрагрантика) и да си призная най-вече заради него отидох до Заг. Първоначално аромата е хрупкав, пенлив и подправков, но после се успокоява в по- мек, пухкав и кремообразен. Това е прекрасната мимоза, която си остава до самия край. Силно препоръчвам на тези от вас, които харесват как мирише мимозата.
Според мен Заг са се справили отлично с този аромат!
След дълга чуденка дали да го взема в оригинал или имитация, се сдобих с това:
В Yellow Diamond също има мимоза, явно аз просто си я търся в парфюмите. Много весел, пролетен, чуден за топло време парфюм !

# 127
  • Бургас
Аз имам Бакарт Руж на блотер от Заг.
Хем е хубав и сладък,хем си усещам йод и бинт.Май не е точно моят парфюм.
И Ботега пробвах-неее...

На Ариана Гранде харесвам Sweet like Candy,няма май засега имитация или поне не знам,а и имам достатъчно сладки аромати...
Rebel Avon е много, много хубав,тип Black Opium,на Заг и на Парфен е хубав ароматът,който имитира Black Opium...
Eclat Weekend Oriflame на мен ми мирише като императрицата на D&G

# 128
Заг са го докарали 1:1 Бакарата. Иначе аз нямам смелост да си сложа Бакара Руж, но усещам колко масов е станал и как на всеки се усеща по различен начин. Когато едвам се долавя е най-добър по мои наблюдения.

# 129
Мина повече от половин година откак тествах оригиналния "Интенз кафе", но днес се отбих в "Le parfum" уж за някаква роза... пробвах това - онова, нищо не беше такава роза, каквато си представях, но като стигнах до "Интенз кафе" - ами това си беше "Интенз кафе", същото като оригинала според спомените ми. Взех го. Е, аз там усещам предимно кафето, но в оригинала също. Обичам и кафе. Sunglasses

# 130
Относно Бакара, оригинала не съм тествала, имах този на ЗАГ и много ми харесва, ОБАЧЕ вървя по улиците и вече го надушвам навсякъде, отивам на заведение и там...пак той! В МОЛ-а...Бакараааа, сещам се за времето когато ми подариха Light Blue D&G, този парфюм беше навсякъде, сега и с този се получава същото! А толкова ми харесва и на мен Pensive

# 131
  • Бургас
На мен изобщо не ми пречи да нося масово използван парфюм,даже се радвам,когато надуша мой любимец в автобуса и т.н.

# 132
  • Пловдив
В Камко има намаления на Аристея. Определени аромати от 50 мл са по 6.80. Обаче ще ме изгонят от нас вече...
А за масовата миризма да кажа, че в магазина, където работя, ароматизаторът е с аромат на Бакара Руж. Няма как да се сбърка. Може затова да ви мирише навсякъде.

# 133
  • Sofia
Синът ми много хареса Нарът на Jenny Glow, който аз не харесах. Иползва си го целия и сега искам да му взема нещо ново. Според вас, кой от другите им е подходящ за тийн на 16?

# 134
  • Пловдив
И да добавя, че в Камко като се регистрираш и направиш първа поръчка, ти дават още 15% отстъпка. Еми поръчах, какво да правя. Навих и колеги и докарахме и до безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт