Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ами на Арианa Гранде Cloud не е ли същински Бакара Руж? ЗАГ имат имитация на Бакара, та ще ми е много интересно да видя каква е разликата с Cloud.
Да, наистина е като Бакара, но е по-лека негова версия. Когато казах това на продавачката ме погледна с учудване и каза, че за нея нямали нищо общо. Даде ми да помириша и Бакара и той е доста по-силен. Като впечатления мога да кажа, че е сметанов, момичешки, има нещо свежо и меко, сладък е като бонбонки и просто ми мирише на невинност.

# 106
  • Пловдив
Поръчах допустимите 5 безплатни мостри от Парфен и 1 от тях ми допадна много - 737 Milk Chocolat.
Другите фирми от бранша с физически магазини имат ли този аромат? Рефан, Заг, Мартинез?
Аз си взех от т.нар. Лъкита от физически магазин. Florgarden  Milk Chocolate. Взех го за 5 лв и стотинки. Парфенският мисля, че е по-траен, но и този е добре. Води се имитация на Mukhallat Montale, доколкото разбрах.

# 107
  • Deutschland
Еххх, Флорагарден ми е стара любов. Имат ли сайт или фб страница? Бях ги забравила. Лъкитата са супер

# 108
  • BG-DE
Поръчах допустимите 5 безплатни мостри от Парфен и 1 от тях ми допадна много - 737 Milk Chocolat.
Другите фирми от бранша с физически магазини имат ли този аромат? Рефан, Заг, Мартинез?
Аз си взех от т.нар. Лъкита от физически магазин. Florgarden  Milk Chocolate. Взех го за 5 лв и стотинки. Парфенският мисля, че е по-траен, но и този е добре. Води се имитация на Mukhallat Montale, доколкото разбрах.
По-скоро би трябвало да е имитация на Chocolate greedy, а не на Мукхалат.

# 109
  • Пловдив
Има и Dark Chokolate - Montale Chocolate Greedy. Milk Chocolate  е Мукхалат. Поне така ги водят. Като напишете Lucky Florgarden излизат няколко сайта. Аз го купих от Пловдив, от Форума в Тракия.

# 110
  • вкъщи
В Бургас заредени ли са вече новите на Заг?

# 111
737 на Парфен е Мукхалат и аз съм влюбена в него! Не е с Монталската нотка и е толкова мек и приятен аромат, на всичкото отгоре и траен Simple Smile

# 112
  • Пловдив
737 на Парфен е Мукхалат и аз съм влюбена в него! Не е с Монталската нотка и е толкова мек и приятен аромат, на всичкото отгоре и траен Simple Smile
Много хубав. И няма нищо общо с оригинала 😃 на мен и затова ми харесва, де.

# 113
Здравейте, някой може ли да сподели впечатления от Happy Clinique на D&P?

# 114
BilyanaMoon, според мен е 1:1 с оригинала, т.е. много хубав.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 12:57 от SomewhereOverTheRainbow

# 115
  • София
Малко съм разочарована от Зен Сан на Гиза. Усещам единствено и само цитруси и за 15 мин. всичко изчезна...Пръснах си отгоре Макс Мара на Заг (беше ми в чантата) и сега се чувствам добре. Или може би още му е студено на Зен Сана? Ще пробвам в по-топло време, дано да се появят и другите красоти, които са описани в състава му.

# 116
Zen sun от Гиза имаммасло и спрей. Онзи ден бях с него... Намазах се с маслото в 7.30 и в 22.00 ме питаха с какво съм. Аз също го усещах през цялото време. Или е до кожа.... Но по скоро според мен е до нос😁

# 117
  • Sofia
Най-вече до химия с кожата и тялото ми се струва че е в случая.
При мен Гиза също се оказаха нетрайни. Имам 8 масла, повечето тук са коментирани като трайни, но при мен йок.

# 118
  • София
Да има значение кожата, но и на косата ми не го усещам.Другия път ще се полея, когато съм у дома...да не удуша някой, ако дойде в офиса.А иначе съм много доволна от всичко на Гиза до момента.

# 119
  • София
Взех Mukhallat Montale от Мартинез - няма такава водичка, 10 минути държи. Четвърти път подновявам от 15 часá досега.
Трети опит с тях ми е и трети много разочароващ.
Не познавам оригинала и вероятно е правен по него, но няма общо с Milk Chocolat на Парфен за който по-горе ми казахте, че е Mukhallat.

Общи условия

Активация на акаунт