Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 796
  • 738
  •   2
Отговори
# 90
  • обл. Шумен
Ще потърся първите два, третият 199 Boss Woman също ми е много любим и винаги го имам.
Мдаа..от трите е най-нежен и женствен и според моя нос 😋

# 91
Ще потърся първите два, третият 199 Boss Woman също ми е много любим и винаги го имам.
Мдаа..от трите е най-нежен и женствен и според моя нос 😋
Да, точно нежен и женствен е. 🥰

# 92
Леле, момичета, какво съвпадение! От една седмица насам бях хвърлила око на Hugo Boss XX, защото е спрян, а мен това винаги ми пали фитила, и дори бях ровила назад за мнения. Днес си го поръчах от The Moon, което ще ми е първи техен парфюм. Нямам търпение да дойде! И сега виждам, че обсъждате парфюмите на Hugo Boss. Може ли да ми кажете кой точно Boss Woman обсъждате? Трудни са ми техните имена, едното е Boss woman, другото пък Hugo woman, та доста се обърках. Рефан имат номер 168, който в нашата таблица е с името Hugo. Предполагам, че това е ето този на снимката. Него пробвали ли сте го?
П. П. Разгадах ги! Този на снимката е 199, за който казвате, че е нежен, а 168 е този: https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Hugo-Woman-Eau-de-Parfum-29314.html. Него съм го тествала в Лили и много ми хареса. Усещах много хубаво сочна ябълка в него.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 00:07 от Джуд

# 93
Открих и аз сезона на Лалето. Миналото.лято доста го носех също. Но при мен е много нетраен, след 2 часа няма шлейф, няма облак. А един шал миналата седмица бях го напръскала с Tabacco Vanile, още мирише и даже заглушава Лалето. Но много радост носи това Лале, дори и за 20 минути да е.

# 94
За първи път пиша в групата, но ви чета от доста време и много се радвам, че открих тази тема. Онзи ден минах през Рефан, търсех нещо леко, сладко, кремаво в основата, но не натрапчиво и без цитруси, искаше ми се и роза да има. По начало търсех Bvlgari green jade, за както научих от хрупата,  но в Ре казаха, че е спрян. От лимитираните пробвах Windy rose и Sandy rose, прекрасни ми се сториха и двете, не можах да реша кой. Windy е свежа "хладна" роза, докато sandy- топъл аромат и повече ми хареса, но в жегите подобни топли направо ме душат. Та оставих го да си помисля.

В крайна сметка взех Angel Nоva и въобще не е моят. По същият начин наскоро взех и My Way,  и не знам защо, но изобщо не ми допада. Знам, че е много харесван и мисля да го пусна в размените.

Мисля да погледна и коментираните на Hugo, Woman в оригинал ми е любим.

Също Libre ми е интересен, и доколкото разбирам харесван, но не се сетих да го тествам.

# 95
  • Бургас
Пръскам и аз J'adore от Елоде и Заг,купих Ултравиолет и Tresor  Midnight rose от Sansiro,малко са нетрайни,но изключително много ме радват.
За пръв път намерих имитация на Ултравиолет,която да ми харесва и ароматът да се развива с течение на времето.Чудни парфюмчета, много, много ме радват.
Пръскам и Bright Crystal на Аристеа,
Be delicious от Зара и Заг...
Малко са нетрайни всички тези аромати,но няма как,не са изключително сладките и натрапчиви La vie est belle,Mon Guarlain и т.н.,няма как да очаквам 12+ часа трайност.
Радвам им се,подновявам през деня...
Малките шишета на Заг 30 мл стават за носене в чанта.

# 96
LinaDova, Angel Nova на Заг е много по-хубав от Рефанския, поне според мен. Много по-мек е, на Рефан има някаква гадна нотка.

# 97
  • София
Поръчах допустимите 5 безплатни мостри от Парфен и 1 от тях ми допадна много - 737 Milk Chocolat.
Другите фирми от бранша с физически магазини имат ли този аромат? Рефан, Заг, Мартинез?

# 98
  • Бургас
LinaDova, Angel Nova на Заг е много по-хубав от Рефанския, поне според мен. Много по-мек е, на Рефан има някаква гадна нотка.
Има...
В много други парфюми има,и в Идол на Ланком има гадна нотка в рефанската версия...
На Заг не знам как е,но на Рефан са зле парфюмите.Освен много, много сладките,които пък някак добре звучат...

# 99
Здравейте! Бях го Заг днес и ми потвърдиха, че новите аромати са Summer-Kenzo(мирише на плажно мляко) Z&V-This is her, Ariana Grande-Cloud ❤️

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 14:48 от krewellaa7

# 100
  • Бургас
Ще има и един мъжки 404 CP - Armani Code Profumo.

# 101
  • София
Искам да благодаря на момичетата, които ми препоръчаха Парфюм D311 Омайна Тубероза Ексклузив на Гиза. Оказа се много приятен ,сметанов...и все пак трябва да се внимава с пръскането. Вчера реших да го разнося по-сериозно с 5 пръс : 2 на врата, 2 от далече разпръснато на косата и едно размазване от китката на слепоочичта. Цял ден тъна в блаженство...докато дойде Шефа(има много чувствителен нос): "Много си се напръскала, носи се около теб като облак, малко си прекалила". Пръснато към 10часа, а действието се развива към 17ч... Няма нужда от подновяване , и сутринта си го усещах в косата. А днес отново съм с Because it's you на Рефан - много ми е плодов, леко сладък и малинов, но нищо не е натрапчиво.

# 102
  • обл. Шумен
Леле, момичета, какво съвпадение! .......
П. П. Разгадах ги! Този на снимката е 199, за който казвате, че е нежен, а 168 е този: https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Hugo-Woman-Eau-de-Parfum-29314.html. Него съм го тествала в Лили и много ми хареса. Усещах много хубаво сочна ябълка в него.

Нали ? 😆
Да, имената им са много омотани. 🙂 Точно така е, както си ги написала. 😊

# 103
Здравейте! На какво са копие рефанските limited blend - aqua & sugar и amber bergamote?

# 104
Ами на Арианa Гранде Cloud не е ли същински Бакара Руж? ЗАГ имат имитация на Бакара, та ще ми е много интересно да видя каква е разликата с Cloud.

Общи условия

Активация на акаунт