Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, дами! Носи ми се нещо с нотка на роза. Някой има ли впечатления от роза и муск на Гиза? А от Заг съм си набелязала chloe-chloe, rose essentiele- bulgari и idole

# 76
Здравейте, дами! Носи ми се нещо с нотка на роза. Някой има ли впечатления от роза и муск на Гиза? А от Заг съм си набелязала chloe-chloe, rose essentiele- bulgari и idole
Не познавам Роза и Муск на Гиза, но не бих взела на сляпо имитация на който и да е Монтал:)
Аз бих препоръчала една много зелена и реалистична роза на Гиза с брутална трайност и изключителна елегантност -  UNS16 Коле Ноар Ексклузив, който имитира есклузивната серия на Dior- La Colle Noire
 https://giza-perfumes.eu/cveten/77-parfyum-uns16-kole-noar-ekskl … ole&results=4
Друга любима роза ми е Клое ЕДП (мисля,че почти всички го имитират)

# 77
  • Пловдив
Здравейте, прегледах списъка и не го намерих, но все пак да питам. Някой дае срещал Alive - Hugo Boss, дамския.

# 78
Здравейте, прегледах списъка и не го намерих, но все пак да питам. Някой дае срещал Alive - Hugo Boss, дамския.

На Заг зодиак 541 HA, аз го имам и съм много доволна и откъм трайност.
Ре, много благодаря за отговора! Ще го погледна ❤️

# 79
  • София
134 BOSS ALIVE-Refan също го имат, но не го познавам

# 80
А може ли да опишете аромата?
Свеж, летен ли е?
Ще правя поръчка от Заг и се чудя дали да не го взема на сляпо.

# 81
А може ли да опишете аромата?
Свеж, летен ли е?
Ще правя поръчка от Заг и се чудя дали да не го взема на сляпо.

За мен ароматът е по-есенен. Сладък е, някои хора казват, че е аромат между good girl-CH и lost cherry-Tom ford. усещам и нотка на канела,  та това ми напомня на есента и на нещо уютно. Не е свеж, ако си търсите такъв за лятото, но е много красив и привлекателен аромат.

# 82
Аз бих препоръчала Rose essentiele, имам го в оригинал, не знам как е имитационно и то на ЗАГ, но никъде другаде не съм срещала такава роза, като при него! Дори вече е спрян, доколкото знам и си го "послаждам". Специално за розите на Монтал, както казва Ре не бих ги взела на сляпо, почти всички техни парфюми имат една отличителна нотка, която хич не ми допада и рядко го изтърпявам! Chloe на ЗАГ имах и го треснах пред входната врата, за разкош цял месец миришеше добре входа, напук на старателното миене от страна на почистващата фирма Wink не успях да му се насладя, но като понамалеят малко наличните ще го поръчам пак Wink

# 83
  • Пловдив
Благодаря за отговорите. Гледала съм само първия шийт, без да се разровя във всяка марка поотделно ☺️

# 84
Обожавам Cole Noir обаче сезона му мисля мина. Този парфюм е чудовище. Излъчва се с дни от мен и ползвам само 1 спрей (без майтап) от него. Така че внимавайте и помислете какво искате. Парфюма е страхотен, но тежък и с малко мъжки мускусен уклон. Аз го боготоворя и съм отнасяла доста комплименти с него Simple Smile

# 85
Аз бих препоръчала Rose essentiele, имам го в оригинал, не знам как е имитационно и то на ЗАГ, но никъде другаде не съм срещала такава роза, като при него! Дори вече е спрян, доколкото знам и си го "послаждам". Специално за розите на Монтал, както казва Ре не бих ги взела на сляпо, почти всички техни парфюми имат една отличителна нотка, която хич не ми допада и рядко го изтърпявам! Chloe на ЗАГ имах и го треснах пред входната врата, за разкош цял месец миришеше добре входа, напук на старателното миене от страна на почистващата фирма Wink не успях да му се насладя, но като понамалеят малко наличните ще го поръчам пак Wink

Оооо, спомням си назад във форума тази случка и съм я запомнила! Хахаха
Благодаря на всички за препоръките!❤️

# 86

На Заг зодиак 541 HA, аз го имам и съм много доволна и откъм трайност.
Ре, много благодаря за отговора! Ще го погледна ❤️

Много е хубав, и аз го имам. Днес получих и 376 BOSS The scent, също много ми харесва. И се убедих, че доста от парфюмите на Boss са много мой тип.

# 87
  • обл. Шумен
Много е хубав, и аз го имам. Днес получих и 376 BOSS The scent, също много ми харесва. И се убедих, че доста от парфюмите на Boss са много мой тип.
Преди месец се намърдах в едно магази че с Рефан и колкото и да не ги харесвам, реших да подуша няколко на BOSS, взех си тези, с капки:
167. HUGO XX/ HUGO BOSS  -  личи, касис, мандарина,  жасмин, роза,  сандалово дърво, кехлибар, мускус    
168. HUGO/ HUGO BOSS -  мандарина, трева, ирис, жасмин, синя слива, чай, амбра, кедър, сандалово дърво
199. BOSS WOMAN/ HUGO BOSS -  мандарина, манго, виолетки, фрезия,  кедър, сандалово дърво
Учудих се, че харесах цели 3 аромата и споделям с продавачката, а тя вика: "А, щом са на BOSS,  не се учудвам". 😁
Не намерих обаче Deep red - BOSS, в Заг също го нямаше. А според fragrantica, много наподобява един уникален красавец: https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/V-Absolu-772.html , който вече го няма 😟. Май преди бяхме го обсъждали този, но ако някой има идеи за подобен, много ще се радвам да каже 😊

# 88
Ще потърся първите два, третият 199 Boss Woman също ми е много любим и винаги го имам.

# 89
  • Пловдив
Хай. Скоро не съм писала, но днес реших да дам отзив за Alien eau Extraordinaire от Заг. Тъй като оригинала ми е от най - любимите, а разбрах, че е спрян.. вече почти не се намира онлайн.
Ами.. бива го. Не е копие на 100%, но ако няма оригинал, ще пръскам този, няма как. Абе.. разбира се, че е същия парфюм. Няма как да очаквам чудеса.
Тествах и прословутата Макс мара. Много пластмасов мирис. Предполагам, че оригиналът е бил по - готин преди да спрат и него.
Не разбирам защо като си харесам нещо много, и ми го спират. Alien Flora futura и Alien Sublime са под ножа също.

Общи условия

Активация на акаунт