Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 884
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Преди дни взех от Martin Lion
Amouage Interlude man
Givenchy Gentlemen
Baccarat Rouge 540
Montale Oud Night
Амуажа е наистина топъл класен аромат.Мирише ми на топъл мед,сякаш кехлибар.По силаж го сравнявам само с Black Afgano.
Задушава всичко останало.Арабската версия е добра с изключение на сладката нотка, която бърка в мозъка.Но то във всички арабски версии присъства.
Gentlemen няма нищо с този на The Moon(но пък там нямаше шлейф и трайност).Иначе много класен аромат.Много
Baccarat ми мирише на плажно мляко.А и много надценен парфюм.Нищо особенно.
Oud Night страхотен аромат.Но отново слаб силаж за подобен парфюм.
Накратко Martin Lion работа за 3
Засега Le Parfum 🎯
Другия парфюм, който ще помня е
Santal Royal Guerlain
Ще разучавам и пак ще пиша.
Светъл Празник, красиви хора с обоняние.
🙏🍷🙏

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 18:46 от cega

# 166
Светли празници и от мен.

cega, Givenchy gentleman знае ли се кой от всичките е?
Аз най-харесвам черният от тях, макар и червения и лилавия също да ми допадат.
Мартин лъв ли им е по-добра версията или на Луната?

# 167
# 168
Светли празници и от мен.

cega, Givenchy gentleman знае ли се кой от всичките е?
Аз най-харесвам черният от тях, макар и червения и лилавия също да ми допадат.
Мартин лъв ли им е по-добра версията или на Луната?

Ами предложен е само мъжки,за други не знам.
Ароматът на The Moon повече ми харесва.Но е със слаб силаж.
Поне така го усещам.
Въпрос на вкус.

# 169
Здравейте,
Дали има дълготраен аромат от спрейовете на VS, че са ми много свежарски сега за сезона и не знам кой 😎😏

# 170
  • София
Имам тези двато, трайни са, като Velvet petals е страшно траен, прави шлейф като парфюм и много комплименти съм получила с него. Той е хем свеж, хем има и сладост.

Имам и Coconut passion , много мек и приятен кокос с ванилия, някак релаксиращ е.
А и бутилките са по 250 мл, нямат изпръскване Grinning

# 171
  • Истанбул
Здравейте, имам нужда от помощ. Прикачвам снимка на парфюм, който търся. Имитация е на baccart rouge 540 и от повече от 8 часа го усещам върху кожата си и ъо без онзи медицински остатъчен аромат. Снимах шишенцето, защото жената, на която беше каза, че й е подарък от приятелка и не знае от къде е. Ще бъда много благодарна ако ме ориентирате от къде е купен!
Тук в Турция го има,но не съм го виждала във физически магазин.Има го в сайтове за продажба на стоки онлайн .Този е черния,има пурпурен,зелен.Сега погледнах имат магазин в Mall of İstanbul Башакшехир.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 20:51 от haksev

# 172
Здравейте
Някой пробвал ли е Кензо Summer  на Заг? Интересуваме като трайност как е, защото лалето при мен се усеща само 15 минути.

# 173
  • Бургас
Здравейте,
Дали има дълготраен аромат от спрейовете на VS, че са ми много свежарски сега за сезона и не знам кой 😎😏
От редовната серия харесвам Midnight bloom, който напомня на Бакара и за спрей се представя доста добре. Също и Bare vanilla. От лимитките най-голямото ми откритие е Bright palm - кайсиев крем и бегла идея на плажно масло. Трайността е впечатляваща, дори оставя следа след теб. Открива се още по инстаграм бутици, препродаващи стока на VS. На междусезонните разпродажби също излиза от време на време.

# 174
Добра имитация на Addict Dior може ли да предложите?

# 175
  • Deutschland
На Роксан имитацията. 21 номер е Адикт. Форумски любимец и уникално траен.

# 176
Може ли да предложите сполучлива имитация на Скандал мъжкия ?

# 177
  • София
През зимата си взех Under the sea CH на Рефан (наливен, 1:1 с капки).Сега го разносих и много ми харесва. Усещам малко кокос-сладостта все едно идва от него.  Иланг-иланг, малко цитрус(помело е в пирамидата), ванилия и сандал. Нищо не е изпъкващо и натрапчиво. Траен е и шлейфов. С удоволствие си го пръскам. По нещо ми напомня Олимпея, въпреки, че почти нямат еднакви нотки. Нов аромат е, може някой също, като мен,да го хареса за лятото.

# 178
Emsi, кой номер е?
Аз много харесвам Олимпеата, но в топлото време ми идва малко тежичка.

# 179
Аз пробвах някакъв нов на Каролина Херера на Рефан и беше сладък и приятен. Може да е бил той. Харесвам нейните парфюми. Според Гугъл май номерът е 004.

Общи условия

Активация на акаунт