Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • обл. Шумен
......Много ме е яд за Дейзито на ЗАГ, ухае страхотно, но 2 часа макс Sad
И при мен е същото - 7-8 напръсквания, а пак е слабо и краткотрайно.
Момичета, имам възможност да поръчам от Eclat.de,  чрез роднини, които да ми ги донесат в Бг....и много се чудя....🙄🙄🙄Като цени са супер - около 15 лв. за 50 мл. Но ако са слаби, по-добре да не си харча парите на вятъра. 🤑
Вие какво мислите за трайността им? С кои бихте ги сравнили? Ще се радвам на всяко мнение. ☕🍰🙂

# 151
Емилия зависи от аромата.Има такива,които траят 15мин.,а други траят с дни.Долу-горе са като оригиналите,поне при нас.Например,Том Форд ни траят повече от 10 часа,но Хермес и някои на Картие...2-3 часа,също като оригиналите.
Ако държиш на определен аромат,който не се предлага в БГ си го поръчай,но за масови парфюми не си заслужава,мое мнение.

# 152
  • BG-DE
Абсолютно подкрепям, имат доста приличен избор от нишови аромати, ако нещо от тях те интересува поръчвай иначе не си заслужава, Делината им е много добра.

# 153
Подкрепям мнението на момичетата преди мен.Ако е някой нишов, да ако е масов по-добре търси добра оферта и си вземи оригинал.

# 154
Точно така !
Аз миналата седмица си взех Escape (почти за без пари), след като Рефан го спряха, а тяхната версия беше шедьовър!

# 155
Здравейте, имам нужда от помощ. Прикачвам снимка на парфюм, който търся. Имитация е на baccart rouge 540 и от повече от 8 часа го усещам върху кожата си и ъо без онзи медицински остатъчен аромат. Снимах шишенцето, защото жената, на която беше каза, че й е подарък от приятелка и не знае от къде е. Ще бъда много благодарна ако ме ориентирате от къде е купен!

# 156
Здравейте, Coconut_vanilla,

Не познавам този парфюм, но реших да потърся и ето какво разбираме:
Името на марката е RoseMary, има го във фрагрантика, но точно този парфюм го няма.

Тук виждаме все пак нещо за този парфюм, пирамидата ми е много по-различна от нещо, което наподобява Бакара, но може би това не е ориентир. Във всеки случай виждам само още един вариант, който е розов и явно не е този
https://www.parfumo.net/Perfumes/RoseMary/bouquet-purple-eau-de-parfum
https://www.rosemaryperfumes.com/sa-en/perfume-bouquet-purple

За закупуване обаче не виждам да валят оферти Simple Smile

# 157
Здравейте, Coconut_vanilla,

Не познавам този парфюм, но реших да потърся и ето какво разбираме:
Името на марката е RoseMary, има го във фрагрантика, но точно този парфюм го няма.

Тук виждаме все пак нещо за този парфюм, пирамидата ми е много по-различна от нещо, което наподобява Бакара, но може би това не е ориентир. Във всеки случай виждам само още един вариант, който е розов и явно не е този
https://www.parfumo.net/Perfumes/RoseMary/bouquet-purple-eau-de-parfum
https://www.rosemaryperfumes.com/sa-en/perfume-bouquet-purple

За закупуване обаче не виждам да валят оферти Simple Smile

Благодаря много! Като глефам пирамидата обаче си мисля, че не е този аромат. Имам оригинален baccarat rouge 540 и този е много близък и много траен (пръснала съм единия на едната ръка, другия на другата и следя как се развиват). Надявам се някой да го има или да го е виждал някъде.

# 158
Моля,радвам се,че съм помогнала.
И аз го харесвам много.

На Лидл е хубaва имитацията на La vie est belle,на Рефан бих взела само капсулован парфюм.

Чакам да стане по-топло,да нося Mon Guarlain във всякакви версии,на Заг,Аристеа,Парфен,оригинал...
Мнооого е хубав в топлото на моята кожа.
Коя версия на МОН според теб е най-добра? Аз имам само на Заг

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 10:28 от MarianaP

# 159
Здравейте дами! Бихте ли ми препоръчали нещо мъжко за подарък за сина ми(20г). Търся нещо трайно, качествено и възможно най - много да се доближава до оригинала.
Предварително благодаря💋😚!

# 160
  • София
Видях, че в таблицата липсват някои номера на Аристеа. Исках да ги добавя, но не можах да открия кои са 196 и 202. Ако някой знае...

# 161
  • София
Видях, че в таблицата липсват някои номера на Аристеа. Исках да ги добавя, но не можах да открия кои са 196 и 202. Ако някой знае...
На предната страница съм ги написала с молба да се добавят в списъка на Аристеа

# 162
  • София
Здравейте дами! Бихте ли ми препоръчали нещо мъжко за подарък за сина ми(20г). Търся нещо трайно, качествено и възможно най - много да се доближава до оригинала.
Предварително благодаря💋😚!
Последно купих Mystic Tonka от Рефан. Голямо попадение за моя вкус - траен и качествен е. Само дали е близо до оригинал или дали въобще копира нещо, не мога да ти кажа. Не са ме вълнували тези въпроси. 🙂
От същата серия ( Limited с квадратна капачка ) много харесвам също Tobacco Vanilla и Tobacco Absolute. 55 мл са 17 лева 🙂

Tobacco Absolute : Категория аромат на парфюма: Ориенталски, подправен, тютюн, мед
Връх :шафран, карамфил, мед
Сърце: шоколад, пачули, златист тютюн, лабданум
База: амбра, карамел, мъх, ванилия

Mystic Tonka : Категория аромат на парфюма: Ориенталски, дървесен, тютюн
Връх: джинджифил, пелин, османтус, цитруси
Сърце: тютюн, ветивер, пачули
База: тонка, бензое, гваяк

Tobacco Vanilla: Категория аромат на парфюма: Ориенталски, подправен
Връх: тютюн листа, подправни ноти
Сърце: тонка,тютюн цвят, какао
База: дървесни ноти, ванилия

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 11:13 от RebelHeart

# 163
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили парфюмни съмишленици и весели празници!!! Heartbeat Аз пък, влизам да похваля Muskent с още два техни аромата: OMBRE LATHER и BLACK PHANTOM, невероятно близки до оригинала и със завидна трайност. И да, знам, че нямат магазин в Б-г, купувам ги от Одрин, но също знам, че някои от вас също пътуват до там по празниците и ще могат да си пазарят. Имат и много, много ниш аромати, обсъждани по парфюмните форуми, за които тук, нашите производители на имитационна не са и чували. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 17:49 от kolevaangela

# 164
  • София
На предната страница съм ги написала с молба да се добавят в списъка на Аристеа
Упс, мой пропуск Blush
Готово

Общи условия

Активация на акаунт