Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 878
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И да добавя, че в Камко като се регистрираш и направиш първа поръчка, ти дават още 15% отстъпка. Еми поръчах, какво да правя. Навих и колеги и докарахме и до безплатна доставка.
Благодаря, имам 2 техни аромата, но нямаше Bright crystal Absoliu миналия път.Явно ги дозареждат, сега си го поръчах. Ще ги преглеждам отново за още находки.

# 136
  • Пловдив
Тъпо е, че търся името на аромата по други места и в крайна сметка поръчах друг аромат. Дано ми хареса поне.

# 137
Здравейте,
препоръчайте ми сполучлива имитация на тези два парфюма, моля:
Hermes Eau des Merveilles Bleue
escentric molecules molecule 01

# 138
  • там край морето...
Синът ми много хареса Нарът на Jenny Glow, който аз не харесах. Иползва си го целия и сега искам да му взема нещо ново. Според вас, кой от другите им е подходящ за тийн на 16?

Аз бих препоръчала Wood @ Sage на Jenny glow , много от момичетата тук го ползват, но аз го подарих на мъжа ми - много е свежарски, и жизнерадостен , но за мен си е типичен младежки аромат, не ми е дамски.

# 139
+1 глас,уникален и траен.Няма измирисване.
Martinez също го имат,много добре е направен и той,можеш да го погледнеш и него.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 16:07 от Mimeto74

# 140
  • Sofia
Благодаря ви за споделеното. Веднага ще го поръчам на детето. 😀

# 141
  • София
Здравейте, включвам се с питане.
Сигурно е дъвкано, та дъвкано (и с риск да ми се скарате Sweat Smile), но не съм сигурна колко точно е актуален списъкът на първа страница... та, приятелка си търси възможно най-трайна имитация на La vie est Belle. Не държи толкова ароматът да е 1:1, колкото да е наистина траен.
Обръщам се към вас, защото никога не сте ме подвеждали с мнението си и ще съм ви много благодарна, ако ударите едно рамо Heart

# 142
Аз си го взех от мострите на Парфен и много, много ми харесва. За трайност - 1-2 пъти съм ползвала по малко и не мога да кажа, но ароматът е много добър.

# 143
С 2 ръце за The Moon.Трайна с дни.Препоръчвам!

# 144
Момичета, кой е този парфюм, който масово се носи я момента и вчера сякаш всяка жена, с която се разминах го носеше. Сладникав, сякаш липа се долавяше?

# 145
La vie est Belle има имитация в лидълските парфюми и то доста добра и трайна.

# 146
  • София
La vie est Belle имам и Лидълската, и на Рефан наливен с капки 1:1.Рефанския е малко по-плътен, като аромат, но и двата са трайни и хубави.

mariqivanova799, Сърдечно благодаря за препоръката на Bright Crystal Absolu-Aristea. Много ми харесва, днес се напръсках сутринта и още си го усещам. Взех си и Aura-за мен това е някаква магия, но не съм го разносила още. Пръсках само на ръката и непрекъснато си го миришех...цял ден:hibiscus:

Дали някой може да допълни списъка на Аристеа на 1-ва страница?

196F Chanel Chance

198F Narciso Rodrigues Narciso

200F Armani My way

202F Tom Ford Black orchid

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 17:54 от Emsi696

# 147
  • Бургас
Моля,радвам се,че съм помогнала.
И аз го харесвам много.

На Лидл е хубaва имитацията на La vie est belle,на Рефан бих взела само капсулован парфюм.

Чакам да стане по-топло,да нося Mon Guarlain във всякакви версии,на Заг,Аристеа,Парфен,оригинал...
Мнооого е хубав в топлото на моята кожа.

# 148
Потвърждавам за Bright Crystal Absolu, много е хубав и траен. Двоумях се между няколко на Аристеа, но в крайна сметка си поръчах само него. Много съм доволна!
Аз също благодаря на mariq и petia_1130

# 149
И аз днес пуснах една поръчка от Камко, малка, но от сърце, дет се вика Laughing
Я кажете хубав ТРАЕН пролетно-летен аромат! Много ме е яд за Дейзито на ЗАГ, ухае страхотно, но 2 часа макс Sad

Общи условия

Активация на акаунт