Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Може ли да предложите сполучлива имитация на Скандал мъжкия ?
По-нагоре вече предложих. Пробвай на Мартинез.

# 181
  • София
Emsi, кой номер е?
Аз много харесвам Олимпеата, но в топлото време ми идва малко тежичка.
Refan 004-Under the sea CH. Този мисля, че няма да е задушлив в по-топло време.

# 182
Мнение за d&p?. Пробвах им Dior homme intense и ysl l'homme и мисля че са 1:1. Вие на какво мнение сте?

# 183
Аз съм на същото

# 184
Аз имам нова любов , златната обувка на СН, трепач! Само да я направят от някоя друга фирма , че рефан са гола вода , ей, два часа и ги няма..

# 185
Кой номер е?

# 186
  • Deutschland
Ако някой търси трайна, мъжка имитация, мъжа ми ползва 224 на Заг, имитация на Инвиктус. Сутрин се пръска в 7, вечерта се прибира и още ухае. Уж не искаше имитации, ама сега с кеф се пръска. 263 на Монтал мъжкия също е хубав.

# 187
Мъжът ми ползва същия на BEL и е доста траен.

# 188
  • Бургас
Златната обувка не е ли просто колекционерско издание?

# 189
183 е номерът.
няма нищо общо със стандартните обувки, даже се реших , че момичето се е объркало, понеже и друга дама го купуваше в момента , та и двете бяхме изненадани от аромата.

# 190
Момичета, може ли да ми препоръчате много добри гурме аромати, за предпочитане с шоколад, но може и други? Благодаря!

# 191
  • София
183 е номерът.
няма нищо общо със стандартните обувки, даже се реших , че момичето се е объркало, понеже и друга дама го купуваше в момента , та и двете бяхме изненадани от аромата.

На коя фирма е имитацията?

# 192
Мъж ми след tabacco vanille на Заг, не желае нищо друго. Вече 4-ти пълнител от 50 мл започва. И е много траен, сутрин в 8ч се пръска, вечерта в 5 се усеща много. Дрехи, брада, кожа - всичко ухае.

# 193
Привет и весели празници! Надявам се сте прекарали мирен, спокоен и слънчев Великден. Аз отдавна се каня да пиша, за да споделя малко мнения за кампанията на Парфен за безплатните тестерчета, за новото в Мартинез и Рефан.

От Парфен останах силно разочарована за момента, не знам защо, но откакто ми изпратиха тестерите, едно че половината не миришеха на това, което трябваше да имитират, евтинееха ми, ами и всички флакони миришеха на мърша и това ужасно ме отблъсна изобщо от ароматите, евнити и пластмасови бутилчета... Mask Това ми се е случвало и с други/оригинални отливки и парфюми в такива флакончета, не знам на какво се дължи. Та тестерите:
Скрит текст:
№ 523 BLACK CRYSTAL - Нямам Кристал ноар на Версаче все още, но от множеството тестове и на кожа, и в магазини, изобщо не ухае на същото нещо и по-скоро съм пас, не е и дълготраен.
№ 737 MILK CHOCOLAT - Този дълго време се чудех дали ми харесва или не, но тази изкуствена пластмасова миризма на ягода и нещо като евтин марципан не ме впечатлиха нещо, твърде сладък...
№ 749 FABULOUS TESTER - Най-кофти за мен от всички, убедена съм, че и оригиналът не е нещо различно, защото Форд често прави много откачени парфюми. Ужасен, веднага го подарих - миришеше толкова силно на подправки и горчилка, на някакви отровни билки и силен spice и oud. За мен изобщо не е унисекс, по-скоро мъжки.
№ 930 LIBRETE - Този имаше някаква прилика, доближава се доста, но нищо особено. На Рефан е топ топ имитация за мен за сега и го имам, неразличим е от оригинала и трайността е поне 7 часа.
№ 739 AFGAN NERO - за този имах най-големи надежди, траен е, но цялостния вкус от тези аромати ми беше нещо развален и не го намерих уау. Определено сякаш повече харесвам версията на Гиза и ще купя него, но може да му дам още един шанс.
Покрай празниците минах и през Мартинез (нямах нищо от там) за втори път и дооста се застоях, намерих нови любимци и се сдобих с един парфюм и един дифузер за дома:
Скрит текст:
За дома взех Bubblegum, който си мирише точно свежо и сладко на ягодови дъвки, не е много силен, но е много изискана опаковката, доволна съм и го държа в банята. От новата серия имат Сакура, Йога и Кокос и ананас, мирисах само последния, но повече ми биеше на ананас. Всички други са много хубави, препоръчвам за любителите на сладки аромати: Валиния, Долче вита, Бакхур, Куки дрийм, Фиг лийфс и Манго и диня.

В крайна сметка се запознах  и си купих един изключително интересен парфюм, който не съм виждала на БГ пазар, защото тази колекция е много рядка и мисля не се зарежда тук (дори в интернет е изчерпан) - унисекс ниш на Ланком - Santal Kardamon https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Santal-Kardamon-48928.html . Много добър аромат, според мен става за унисекс, но е доста сладък. Усещам най-силно кожата, ванилията и сандала, след това кардамона и пипера. Определено е супер интересен и никога няма да познаеш, че е 19 лв, ухае на скъпо, на вечерно, spicy, многопластово, елегантно и ориенталско, но не задушаващо.

Тъкмо им бяха докарали This is her Zadig & Voltaire, който имам в оригинал и ми е пред свършване, но като тествах този на Мартинез бях в шок. Толкова добра имитация не бях виждала, веднага го познах без да каже момичето, супер дълготраен, приятен, нотките са 1:1, а много добре познавам аромата. Със сигурност бих го взела като свърши моят.

Тествах още La belle JPG, аз имам La belle le parfum и заради трайността му не си струваше да влагам пари в класическия и избрах интенз версията тогава, но класическия също харесвам и затова със сигурност ще си го взема от Мартинез. Траен, сладък, свеж, усеща се круша и няма как да се сбърка ДНК-то на La belle със сигурност си заслужава.

От нишовите тествах Chocolate greedy Montale - аромат на сладки бисквити и шоколад точно, Aoud night Montale -интересен, от ранга на Baccarat Rouge и Starry night, многопластов определено, Changing Constance Penhaligon's - интересен карамелено солен, но нищо особено, от Byredo тествах вашия любим Bal d'Afrique и определено бих го взела, наистина ухае на чисто, но за мен е с леко мъжки уклон. Тествах също така Bibliothèque и Mojave Ghost - много силно усещам виолетката и в двата, особено първия, а аз не обичам виолетки в аромати и затова съм пас.

Влюбих се и в Wood sage & sea salt Jo Malone - не го познавам в оригинал, но определено ще го взема. Не е толкова траен и силен, вярвам като оригинала, но е перфектен за лятото, ухае на чисто и на крем Нивеа, на морска вода, разходка по плажа, сол в косите, бели ленени дрехи и морски бриз.

От мъжките харесах Scandal JPG, Oud for greatness Initio, Santal Bulsh Tom Ford, 212 VIP CH (страхотен за мен, заедно с Бала), Stronger with you Armani повече от на Гиза, няма я тази остра накъртваща нотка на одеколон и Allure Homme Sport Chanel, който бил нов. Имаха и Фантома на Пако Рабан нов. Сега виждам, че имат и Terroni на Orto Parisi, тествали ли сте го?

За финал минах през Рефан и там са заредили 3-4 нови аромата от наливните, но запомних само Gold Myrrh Absolute Carolina Herrera, за който говорите по-горе, пръснаха ми на блотер и се влюбих. Сладък, топъл, силен, ориенталски, много мой тип аромат. Останалите 3 ще проуча като отида отново. От капсулованите си харесах Windy Rose, Saffron rose, Sandy rose & Vanilla rose (хем не съм почитател на розата), не знам на кои отговарят? Доста са добри.

Това е от мен, извинявам се, че ви надух главата, дано съм била полезна. Blush

# 194
Имитацията на Джо малоун е едно към едно с оригинала така че взимай смело от Мартинез, няма да съжаляваш.

Общи условия

Активация на акаунт