🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 277
  • 912
  •   1
Отговори
# 195
  • Другата България
По същия начин го виждам и аз.
До тази вечер не ме беше дразнило толкова.
Сега направо ми бръкна в ....

# 196
Не ми е бил любимец, въпреки че го защитих в скандала с Алекс, но Ванко тази вечер ми удари дъното в личната класация. Как можело Зоран да иска да спечели парите???

И Зоран не харесвам особено много, ама айде извинете! Чак пък толкоз възвишен участник. Като вземат да се превъзнасят по тоя начин ми идва да сменя канала. Да не би да се опитва да ми каже, че при печалба ще дари всички пари за кауза (не проект, за който има идея, а съвсем несвързана с него кауза)? Много мразя, когато хората се правят, че парите изобщо не ги интересуват и не са им нужни. Еми несериозно е. Аз не съм дошъл тука за парите, а за пречистването. Браво, пречистен си, айде доброволно чантичката и вкъщи. Ако пък имаш нужда от още, отиди на Филипините доброволно, без снимачен екип, който да ти популяризира допълнително образа и започни да живееш като местните.
Аз съм ок с това, че на някого парите са нужни, но не ми се прави на враг номер едно на капитализма, при положение, че се популяризираш в Инстаграм. Поредното лицемерие на "достойните"! И Карин включвам в това число, защото и тя се възмути колко било абсурдно изказването на Зоран.

# 197
От вчерашния лайф на Ванко и Ганка. Мои си мисли, но възможен спойлер
Скрит текст:
Ванко два пъти каза, че е перфектен играч. Подчерта казаното, като се аргументира, че има само един глас срещу себе си до момента. И между всичкото това АЗ, АЗ, АЗ някакси се прокрадва едно такова усещане - слушайте ме какво Ви говоря, защото съм в тройката. Това си е изцяло моя интерпретация, но определено остави такова впечатление в мен.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 09:10 от Bengun

# 198
И аз давам на Зоран червена точка за откровеността, че иска парите и всички са там затова. Като цяло той е много интересен образ. Хем се върти като фурнаджийска лопата и е цар на оцеляването, хем е доста откровен и им казва много неща в очите. По-симпатичен от Карин и Ванко, но трудно ще спечели журито, а и честно - и тримата за вътрешни хора на продукцията. Не искам нито един за победител.

# 199
Ванко може да не е влязал с чак толкова жажда за конкретната награда, но пак пари го интересуват. Аз мисля, че основната му цел е точно популяризиране на фитнес акаунта му, фитнес програмите с които се занимава и всичко това в крайна сметка е ​с цел повече кинти. Яко гради медиен образ. Това е от първия ден с тренировките, показването на мускули след всяка победа и фалшивия позитивизъм, който доста бързо се превръща в агресия (Александра преди няколко епизода, ситуацията с Карин днес), когато нещо може да развали перфектния му план и образ.

# 200
  • Другата България
Победител Ванко или Кари ще остави в мен доста горчив привкус от сезона, на фона на цялата емоция и отделено време за него.

# 201
Някой се чудеше за Денис и идола. Стана ясно, че той не чу добре Бо и не разбра какво пише в подсказката. Така са го и заснели.

Победител Ванко или Кари ще остави в мен доста горчив привкус от сезона, на фона на цялата емоция и отделено време за него.
Абсолютно!! За истинските фенове ще е голямо разочарование.

# 202
Точно това имам предвид. Реагира така все едно желанието на Зоран да спечели наградата е толкова гнусно. Аз също не мисля, че за него цел са 150  000, но не смятам, че ще ги откаже и също смятам, че е влязъл с цел да стане още по-известен и.... да печели повече пари. В което също не виждам нищо лошо. Всеки си върви по пътя. Щом може, нека се развива и печели от това, което обича. Просто е безкрайно фалшиво за мен. Малко като холивудските звезди, които обясняваха на хората по време на локдауните как е толкова лесно и приятно да си стоят вкъщи, при положение че живеят в огромни имения с какви ли не забавления, а масово хората се тъпчат в апартаменти и полудяват от липсата на лично пространство. Не е хубаво да парадираш с парите си, а чрез заклеймяването на желанието на някого да получи пари, за мен правиш точно това.
Ванко може да не е влязал с чак толкова жажда за конкретната награда, но пак пари го интересуват. Аз мисля, че основната му цел е точно популяризиране на фитнес акаунта му, фитнес програмите с които се занимава и всичко това в крайна сметка е ​с цел повече кинти. Яко гради медиен образ. Това е от първия ден с тренировките, показването на мускули след всяка победа и фалшивия позитивизъм, който доста бързо се превръща в агресия (Александра преди няколко епизода, ситуацията с Карин днес), когато нещо може да развали перфектния му план и образ.

# 203
Абсолютно!! За истинските фенове ще е голямо разочарование.
Ако решението на журито е такова значи са изиграли играта добре на острова. Ние гледаме малко или много отстрани и не сме им в обувките на играчите. Аз също не искам победител между тях по различни за двамата причини, но ако все пак един от тях спечели ще го приема нормално и спокойно. Все пак гласовете на журито са най-важните.

# 204
И аз съм от невярващите как никой не се усеща за Карин. Толкова са вглъбени в дребноличните си конфликти, че изобщо не виждат по-далеч от носа си. А тя тихомълком и без да се набива на оми върви напред.

# 205
А в сезона където спечели Джаферович, участваше и Дамяна Матева - близка приятелка на жена му... Не вярвам да е било пак случайност.. Не мога да си обясня дали нарочно подбират и такива хора, които се познават

# 206
  • София
А в сезона където спечели Джаферович, участваше и Дамяна Матева - близка приятелка на жена му... Не вярвам да е било пак случайност.. Не мога да си обясня дали нарочно подбират и такива хора, които се познават

Welcome to the Conspiracy Club Simple Smile

Моля не мразете Борислава заради това, че едва не умря по трасето. Все пак е по-добра от това създание:

# 207
Драго "стратега" и той с този вот.

Изумена съм.
Вече май не го харесвам (освен по външен вид). И той като Ванко, явно няма никой горе.

Зоран си остава моят фаворит, нищо че се носи като прани гащи по трасето. 😁

Никаква мисъл в тия хора. Все Кари в колибата, все тя да решава, да плюска, все всички с нея играят.
Еми, ще им вземе победата под носовете.

Драго можеше да дръпне Алекс, Зоран, Денис, Джули, Бо, така хубаво можеше да си тръгне една Ганка например.. Никаква мисъл, нищо!
Не усещат ли, че са следващите?
Ани, Гани, Кари и Ванко ще ги колят и бесят. 😡😡
А Денис въобще може ли да говори или е ням?

# 208
Благодаря ти мила Mari❤

Има нещо, което не ми дава мира. След този епизод май започна да ми се изяснява. Сървайвър като концепция е започнало, като името си - оцеляване! Заради това се влюбих и аз в него. Имаше глад, дъжд, игри и забележете, чак тогава стратегии. Беше си истинско оцеляване.

Не мога да приема, че ние моментално копираме американците. Игри на волята ми се струваха пародия на фона на сървайвър, но ето, че за мен се оказаха по-интересни. Американците имат 40 + сезона. Те трябва да променят шоуто, трябва да задържат зрителите. А кое е най-успешно в световен мащаб тип “зрелища” - големия брат.

Стана толкова модерно да да се говори само за стратегии, че лъжата не е лъжа, че смисълът на предаването се загуби. Интересни бяха битките, за награда, за имунитет, за да се види кой, кой е?
На тези острови е готино да гледаш оцеляване из джунглите, игри.... иначе стратегии може и у наше село да си правим. Дрехи вече имат, удобства разни...Днес Зоран, Анелия, Бо..нямам думи. Най-големите стратези, най-големите охлюви.
Много яко обаче било, това била игра на яките стратегии. Това за мен е идеално риалити, как некадърните успяват. Идеално огледало.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 01:46 от _velvet_

# 209
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сезона на Ванко и Кари.👎
Предвидим епизод,дори скучен.
Слаб старт,засилени последни седмици и накрая всичко се върти около тези двамата.Напълно съм сигурна вече,че и двамата ще отидат на финал,защото глупаците играчи около тях са като сателити да ги пазят.ЗАЩО?!

Има си 'смет' за чистене в лицето на Алекс,Драго,Денис,после идва реда на Бо и така Ванко и Кари са спокойни,че никой не може да ги бутне.Много се надявам нещо да се промени,ама така като гледам няма кой да ги изиграе.
Джулиана много добре се усети,обаче пък тя нямаше бройката хора,за да направи хода.Не й прави чест,че до последно излъга,вместо да си признае,че това е бил единственият й шанс да действа.

И тук беше момента Анелия и Бо да се съберат с Джу,Алекс,Драго и Денис и да ги бутнат.А те предпочетоха да играят goats.

Драго вота му за Бо си е напълно аргументиран и очакван.
1. Той иска да гони слаби играчи,а Бо е такава.
2. Предпочита да стреля в "индивидуалният играч"(за каквато я смята,макар че мн греши), за да не дразни открито групичката на свети Ванко и света Кари,защото ще е следващият изгонен.

Общи условия

Активация на акаунт