🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 244
  • 912
  •   1
Отговори
# 330
Този Драго нещо започна много да ме дразни мен. Не желая да е финалист и няма да ми липсва вече, ако потегля към острова.

# 331
  • Sofia
На синхрона хич не ѝ личеше на Джулиана,че е ревала. Wink

# 332
Втори безинтересен епизод за мен. Даже битката само ще я слушам.
А вече ако утре си тръгне Бо, Драго или Денис, минавам на Един за друг 🤣 Драго не го харесвам, ама искам нещо интересно. Него сме гледали вече да го гонят.

# 333
  • Стара Загора
Много искам Мила да победи.
В този сезон единственият участник, който ми е неприятен и не искам да го гледам е Джулиана.

# 334
Ще умра от кеф ако Мила загуби.

# 335
  • Варна
Ще умра от кеф ако Мила загуби.

И аз.

# 336
Браво на Мила.
Спечели заслужена победа в една скучна за гледане игра.
Успех в живота на Джулиана.

Съжалявам за Йо, че два дни сама ще и се наложи да търпи Джулиана.

# 337
От промото оставам с впечатлението, че Бо ще прояви ум и ще удари по Ганка(или друг силен от коалицията), вместо по Драго. И това ще е умно. Понеже не виждам голям риск в това да гласуват срещу Драго.
Мила може да острани спокойно Зоран и всички жени без Карин.

# 338
  • София
Въпреки огромните ми симпатии, Анелия накрая ме ядоса. До последно се опитваше да привлече вниманието на Джули.... а оная простакеса дори не я погледна... Ужасно унизително за мен Confused

От промото оставам с впечатлението, че Бо ще прояви ум и ще удари по Ганка(или друг силен от коалицията), вместо по Драго. И това ще е умно.
Дано да е така, и аз останах с такова усещане. Но не мисля, че ще иска да загуби Анелия, въпреки всичко.... Та а дано да е Карин Smiling Imp

# 339
  • Варна
Аз още съвсем в началото казах, че Анелия не е читаво човече, ама не чувате.

# 340
А Алекс никак не е глупава. Знае си, че няма уменията на манипулатор и стратег и не се и пробва. И ето - още е в играта. Че и ако Бо и компания отстрелят силен, тя пак си отмества гоненето. Не е слаба физически. Току виж стигне финала.

# 341
Почти съм убедена , че утре ще изгонят Гани . Ако Анелия надуши нещо и успее да я спаси, ще ми се реабилитира много

# 342
  • София
Не съм писала отдавна, липсвахте ми...
От гледането до тук нямам фаворит за наградата. Но имам фаворитки за противни личности: Александра, Джулиана и днес се присъедини и Анелия.

# 343
Някак ми липсва Йо. Никой от останалите не харесвам особено.

# 344
Като цяло първи малко по-слаб епизод за Анелия. Позволи на емоцията в два момента да вземе връх, което никога не е добре. Добре замаза очите на Драго, но като цяло в това нарочване от нея към него има много лична мотивация. Дано е чула добре какво и каза Ганка на масата за Драго. И ако е чула ще е много по-лесно да  се направи обрат в играта.
Не мога да не похваля Бо,която играе силно в пореден епизод. Щом сподели на Зоран за идола означава, че му има пълно доверие. Смятам, че утре Ганка ще е най-застрашената от изгонване при така създалата се ситуация. Няма да е Карин, отчасти заради Зоран и отчасти заради Анелия според мен. Драго е дребна мишена при такова стечение на обстоятелствата и това ще го остави в играта още няколко дни.

А Алекс никак не е глупава. Знае си, че няма уменията на манипулатор и стратег и не се и пробва. И ето - още е в играта. Че и ако Бо и компания отстрелят силен, тя пак си отмества гоненето. Не е слаба физически. Току виж стигне финала.
Алекс е идеален финалист за всеки един от останалите. Защото практически може да получи макс два гласа от журито.

Общи условия

Активация на акаунт