🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 319
  • 912
  •   1
Отговори
# 435
Значи аз тук виждам и ината на Ганка, на всяка цена тя да отиде на награда!Откъде на къде, Анелия можеше да иска да покани някой друг...Всеки сам си избира битките - дали за имунитет, дали за храна.
Не може и Карин да се налага вечно - колко пъти тя ходи в колибата и яде, и все не й стигаше. Не видях до тук нея да я е грижа за някого, та да трябва Анелия да се грижи за нейния комфорт. Много нагал играч е!Не мога да разбера в каква мозъчна мъгла са изпаднали кръжащите около нея, че не го забелязват! Една Джулия видя що за човек е, но никой не й повярва.

# 436
Карин каза това на Алекс, защото имаше уговорка между Ани и Гани, тоест Алекс им пречеше. Ако беше паднала Ганка, Алекс можеше да издържи повече от Анелия и накрая Ганка да се е пуснала напразно.
Отделно от това и нещата, които сподели Алекс на съвета - че са си говорили преди това, че на Алекс тази победа не ѝ е важна, да не говорим, че е и контузена и т.н.
Не е само защото номерът щеше да мине при нея. Даже при други обстоятелства - не би.

# 437
Ами тя Карин отговори защо Алекс - защото тя е с контузен крак и съвсем може да си влоши състоянието. Дали е така или не, можем само да гадаем, но има обосновка.
Съгласна съм, че беше грозно изказването и после. Но на всеки се случва да си изпусне нервите и да изпсува. Преди това пък Анелия доста пъти се беше похвалила как може да седи още часове и, че ще ги бие. Една съвсем изкуствена драма за мен. Анелия казва - това е играта, исках наградата, аз си прецених, че мога и победих и толкова. Но да, тя е на 20г, разбираемо е, че драматизира. Все пак за всички са 30 дни на остров, игра, без близки, на фона на глад, липса на хигиенни условия и т.н. А ние раздухме излишно случката също.
Бо ако иска Анелия за съюзник не трябва да я държи на тъмно какво ще се случи. Защото вероятно довечера спасен и без глас ще е Зоран. Тоест трябва да се довери на Денис и Анелия, че няма да я издънят, а надали някой от двамата сляпо ще се довери без да знае или да се усети, че има идол. За да защитят и Анелия обаче, да, трябва тя да се прави, че нищо не знае и да гласува срещу Бо или евентуално празен глас за Драго. Но при всяко положение не виждам на чия подкрепа ще се надява Анелия(освен от Мила)при попадане евентуално във финалната тройка. Защото ако предаде сегашната си коалиция, все някога ще трябва да се разкрие и ще им изгуби подкрепата. Сложно и е положението.

# 438
А ние раздухме излишно случката също.
Когато професионален спортист, атлет се държи неспортсменски си струва обсъждането.

Ами тя Карин отговори защо Алекс - защото тя е с контузен крак и съвсем може да си влоши състоянието. Дали е така или не, можем само да гадаем, но има обосновка.
Това е работа на Алекс да го прецени, не нейна. Щом е стояла един час и четиридесет минути ...

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 15:29 от Bengun

# 439
Дано довечера в колибата,няма нищо за ядене Hands Nail Care

# 440
Здравейте,

Днес от OUTCAST-a чух, че в BG-MAMA има тема за Сървайвър и тук са фенове на играта. Във фейсбук сякаш нивото е доста ниско.
Ще се включа и аз с коментар за участниците в сезона.

Аз съм си разделила участниците на три групи.
1. Групата на тези, които не знаят къде са попаднали
    Александра, Драго и Ванко

2. Групата на учещите се в процес на играта
    Анелия, Ганка, Кари?

3. Групата на стратезите "с опит"
    Бо, Зоран

Денис дори не знам как стига до този етап, не виждам нито стратегия, нито силно представяне на игрите от него. С кого играе, как играе, само изпълнява ли?

С всеки епизод фаворитът ми се променя, сигурно до края ще е така.
Анелия е малка, по-неопитна и искаше победа снощи, заслужи си я. Но и Ганка взе раумно решение, защо все пак да висят точно те двете там и на следващите игри да имат проблем с крайниците. Кари не беше права да мрънка, там е по свое желание и условията са такива.
Зоран е много добър към момента и не знам защо имам чувството, че той е най-подготвеният за финал. Режисира си съвсем успешно всичко по свой начин и в същото време е в сянката на някого. Има си човек във всяка коалиция и дори да бъде застрашен ще разбере веднга.
Кари си затвърди доверието към него, Анелия е придърпана от Бо, която му докладва всичко. Общо взето той е в най-изгодна позиция.
Бо е страшно хитра, изуми ме как упява да придърпа Анелия към нея и сега, за да затрърди съюза им ще опита да й изпълни желанието за Драго. В крайна сметка и на нея не й любимец. Правейки го, Ани вече е "нейна".
Мисля, че днес идолът ще бъде изгърмян и ще има доста изненадани.

# 441
Много ми се искаше Анелия, да прояви повече съобразителност. Та тя си взе Бо! Най-големия стратег останал в играта. Двете могат да си вземат Алекс и Драго, и Денис дори, но дори Денис да не иска,..С имунитета от Бо или спечелена битка от Драго за имунитет, а той може, с умът на Алекс(тя може да е неориентирана но не е глупава, на пъзел ще се справи) и с перфектната форма на Ани, която показа вчера, щяха да си взимат имунитети и да разбият Ганка, Ванко, Зоран (за сега и Денис)

Надявам се Бо да се сети за това. Но най ми се иска Мила на финал.
Жал ми е за Ани, тя е предана на Ганка и изобщо не разбира, че там тя ще е само жертва.
За Ганка, тя си е сивия кардинал. Как го виждам -както става и в живота...Ганка завъртя главата на Ванко (не казвам, че е нарочно влюбили са се хората), но от там тя държи него, той държи Кари и Зоран. Каквото реши Ганка, само да каже на Ванко и той ще слуша изпълнява и предава нататък.

# 442
Не съм сигурна, че някой държи Зоран. Той излезе най-големият стратег в игра Grinning Со благо, со кротце, со малко кьотек и драматична актьорска игра на моменти, Зо много добре си режисира Сървайвър. Естествено и с малко помощ от Бо Wink

# 443
Не ми се е променило мнението за никого.

За Анелия си оставам с отлично мнение.

За простакесата Джу -  мъка е да се гледа когато тя си отвори устата. Мързел! Научила се била да се труди. Е какво се е научила, като Мила готви и реди листа, а нашта само се подмотва?
Джул наистина е трудна за понасяне и много
 мързелива и нетактична. За всички говори,че са и противни,че не ги понася...Грозни изказвания.Всеки си е различен по характер.Като не ти изнасят хората,не се записвай за такива формати.

# 444
  • София
Единствения вариант в който бих оправдал Ани ако изгърмят Драго е следния:
Имаме силен разговор на четири очи между Ани и Бо. И там става ясно, че ако Бо използва имунитета си за да махне неприятния за Ани, Драго, то след това, Ани ще мине без останалите да подозират в нейния лагер и на следващ племенен съвет ще ударят по тройката. Но Ани трябва да е на 100% в това си решение и Бо да и повярва. Така също могат да обърнат играта и да стане интересно. 4 на 4 ще са, но Ганко и Кари няма да подозират Анелия и ще си мислят, че са 5>3.
С една дума: Бо печели за каузата Ани споделяйки с нея новината за идола и послушвайки я за личното и желание да изгони Драго (който също има зъб на Бо и донякъде ще е и лично).
НО, винаги има риск Ани да се отметне или да се уплаши, така че не знам как там на място Бо би и се доверила, но те си знаят много добре. Усещат се, имат симпатии една към друга, а и си има такова нещо като женска интуиция.
Ние донякъде ще бъдем разочаровани, защото очакваме да падне тежък фаворит тази вечер, а не очаквания от повечето хора Драго, но ако това е хода на Бо, който тя да трябва да направи, за да спечели Ани за каузата на 100%, то ще го направи независимо дали на нас ще се хареса или не.

# 445
Много, ама много искам да си ходи Ганка или Карин, но едва ли.

# 446
  • София
И въпреки това, аз продължавам да си мисля, че тази вечер ще изгърми Ганка (удар в сърцето на ‘врага’) или Кари (реваншизма тук ще е водещ), в зависимост от това дали евентуално Ганка няма да е с огърлица. Ани би имала нещо против само за Ганка на този етап от играта, за никой друг от нейния лагер не би проявила сантимент и да се разсърди на Бо.

# 447
А бе, че Карин си е мрънкала отегчена под носа, ясно. Но кой повдигна темата? Smiley Зоран! "Кари иска нещо да ви каже..." Wink
И Анелия можеше да отиграе ситуацията с чувство за хумор, че така и така може да издържи цял ден, добре, че са се отказали. И Драго пое в тази хумуристична насока, че са я спасили...но явно неприязънта към него, емоциите, може би липсата на чувство за хумор направиха Анелия да изглежда като лигаво хлапе.
Моята лаишка прогноза за довечера. От играта с местенето на сандъците под водата, освен Мила, мисля, че Драго се справи чудесно със задържането на въздух. Той или Ванко, ако най-накрая е решил да се докаже ще са с имунитет-огърлица. Карин и Драго много вероятно да се споразумеят за арбитър Ганка. Тя пък би спасила един от двамата мъже ми се струва(без имунитета).
Така Ганка, Карин, Ванко/Драго, Алекс стрелят по Бо. От обратната страна Борислава и Зоран, включват Денис срещу Карин. Анелия много вероятно с инфото и от двата лагера, но без думата ѝ да промени каквото и да е, сама ще реши да даде безобиден глас, ако Драго е спасен или с имунитет, вероятно за Алекс. Не вярвам да гласува срещу Бо, дори за замазване на очите, не са толкова глупави за да не видят, че след една нощ са се сближили.
Така Борислава се спасява с идола и си отива Карин.

Тия прогнози са, ако не се разбере за идола. Но мисля, че Борислава няма да се издаде и също, че не би ударила по Ганка, а по Карин.

А аз нямам против да си отиде Анелия, много западняшки взе да се старае да замести Йо.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 17:06 от Cafelate

# 448
  • Другата България
А аз пък не мога да разбера защо не е харесвана Ганка заради играта ѝ /абстрахирам се от изказванията ѝ за продавачки, бал и т.н./, това за мен не са мотиви да харесам или не харесам играта на участник в предаването.
С какво Ганка е по-различна от Карин? Дори напротив, според мен Ганка прекрасно осъзнава, че ако има момент, в който на Ванко ще му се наложи да избира между нея и Карин, то той ще предпочете втората. Била стратег.....ами да, каква да бъде? Неориентирана като Алекс, латерна и пренавита като Йо, нахална, безпардонна и мързелана като Джулияна? Видяхме къде са последните две с такова поведение, а първата стои все още само защото е удобна за момента. Била сивия кардинал....откога това е лошо? Така се играе в Сървайвър, да не се набиваш много на очи, да можеш да дърпаш конците именно задкулисно, ако пък можеш да си осигуриш и "гръб", както го направи тя, ще е още по-ок. Виждаме, че и на нея нищо човешко не ѝ е чуждо - за момента тя все още вярва на Анелия, и вероятно ще е разочарована много, когато разбере за предателството ѝ - ако Анелия сглупи /за мен/ довечера и гласува срещу Ганка. Или пък ако знае за намеренията на Бо, и не ги сподели с нея. Не, че ще осъдя Анелия - играта е на етап, в който подсигуряването на собствения имунитет е най-важно, факт. Средствата не се подбират, също факт. Обаче, поне според мен, за момента играта на Анелия трябва да е срещу Карин, ако правим сравнение между Гани и Кари. Именно заради подкрепата на Ванко. Ако довечера изгонят Ганка, а не Карин, вината ще е и на Анелия, а ако пък Карин стигне финал, а Ани не - доказателство, че съм на прав път. Освен това едно отстраняване на Ганка довечера ще направи съюза Ванко - Кари още по-непробиваем, освен, че вече Ани ще бъде персона нонграта. Дано успее да ги заблуди, което мисля, че ще се случи, но за мен приоритет са Кари и Ванко, не Ганка. За жалост Бо също играе повече емоционално в случая, отколкото стратегически - ако мишената е Ганка.
Освен всичко останало Ганка е доста добре подготвена физически. Снощи Анелия щеше да победи, да, но на предната игра помним как се представи Ганка, и как Анелия, та тя не можа да се изкачи с въжето чудно време, и Алекс я би тогава, след нея остана само Бо....
Продължавам да подкрепям Анелия, тя е моя женски фаворит, но след нея е именно Ганка.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт