🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 240
  • 912
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
Ванко ще "спаси" Денис.
Лошо.

Зоран обаче се очертава коректен към момента.
Едит: Зоран е на ниво Бо и Ганка.
Тази вечер ми припомни защо е мъжкият ми фаворит за победител.
Освен зодията, разбира се.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 21:44 от Merri_An

# 511
В Зоран ми е надеждата как да играят идола, понеже Бо не ми ги оправда. Май все пак Йо беше мозъкът.

# 512
Сериозно ли ще гонят Драго Expressionless. Ще си изхарчат идола за нищо. Ако ще играят идол трябва да изгонят Кари или Ванко.
То и Драго голям стратег стана Simple Smile

# 513
  • Другата България
Драго стратега.......

# 514
Драго не се чувства застрашен...
Поне се очертава добър сблъсък с Мила.
Аз обаче ще се преориентирам към подкрепа за Ганка, ако изгърмят идола за Драго.

# 515
  • София
Все още се надявам, че няма да е Драго... но уви, натам клонят нещата  Disappointed

# 516
И Драго заслужава да си хване пътя, но не сега. Сега може друг дразнител. Как са толкова тъпи и не се усещат да гонят силните сега. Кари ще обере гласовете на финал (за съжаление). Могат нея да бутнат, но и тя добре си е оплела кошницата. Зоран си държи на думата и няма да иска да я предаде

# 517
Много ме издразниха Ганка и Драго.
Зоран ❤

# 518
  • Другата България
Няма да е Драго, момичета.
Сигурна съм.

# 519
Продължавам да мисля, че ще има завой в последния възможен момент. За съжаление с глас от Анелия, така че ще понесе негативи от действието си ако стигне до тройката.

# 520
И аз съм леко разочарована, че са фокусирани на Драго. Много се надявах, че ще пратят Ганка, или Ганко вкъщи, но какво да се прави. Има логика да е Драго, де. За всички е ясно, че Анелия не го понася и ако с помощта на Бо и Зо (😁) успее да го изрита, може би това ще я спечели тотално на страната на Борислава и Зоран. Ако бяха гласували за Ганка, Анелия нямаше да се върже на тази опция, да не кажа, че щеше да ги изпорти.

Разбира се големият въпрос е дали Анелия наистина ще застане на тяхна страна след евентуално изгонване на Драго, или ще ги използва и изостави, което не бих изключило като вариант.

# 521
Изсмях се на сцената на “стратезите” Драго и Ганка.
Дано не стрелят по Драго. Ако си тръгне Ванко, отварям шампанско, а не пия.
Той си плю и на честната и достойна игра. Нито честност, нито мисъл, само едни мускули.

# 522
  • София
То нямат избор дали да не е Драго или Алекс, защото Анелия си е все още в коалиция с Ванко, Гани и Кари и не би гласувала за тях, а те без нея не могат да изгонят друг. Не смеят още да ѝ предложат някой от тях, защото тя не е твърдо с тях и би изпортила.

Аз искам Ванко да си тръгне, ама Анелия не би гласувала за него и не мисля и че я устройва директно да си предаде коалицията.

# 523
  • София
Ако е Драго, защо Бо не казва директно името на Денис?
Скрит текст:
Надявам се на изненадата за всички, дори и за екипа, за която каза Карамазов при Цитиридис да е днес.

# 524
Драго ключовия играч в коалицията Joy
Щели да я дебалансират

Общи условия

Активация на акаунт