🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 174
  • 912
  •   1
Отговори
# 660
Драго е на път за белите чаршафи и "съдийската скамейка".

# 661
Говорейки за Драго, стигна се до абсурдния момент, който всички знаехме, че ще дойде, но не исках да обсъждам толкова много, че да не изглежда като спойлер. Та, големият абсурд, че му изгасят факлата за втори път и той пак е 100 % в играта, а и колкото Мила да е силна, мъж винаги ще е фаворит срещу жена. Просто нямам думи за тая тъпотия. Някой да се провали два пъти фатално в играта и все още да има истински шанс да е победител.

Вчерашният епизод ми беше много интересен, но аз си мисля, че част от чувството на разочарование от изгонването на Драго не е толкова, защото не се разбира стратегически силната страна на този ход, а по-скоро, защото е ясно, че той е фаворит на острова и като нищо ще се върне. След като беше направен за смях и изобщо не можеше да чете играта за пореден път, то той заслужаваше изгонването си и да го видим спретнат и хубав на следващия съвет, а не да получава още една сламка, та направо сламчище, за да се задържи вътре. Според мен е ясно БТВ-то защо са толкова отчаяни островчето да го има, защото така са си планирали епизодите, че и трите епизода в седмицата да имат поне едно отпадане/голямо събитие - отпадане на съвет, или отпадане от острова, само че не знам за вас, ама аз като е ден, в който знам, че ще има битка на острова, просто превключвам канала след 22:00, защото последните 30 минути са ми безинтересни кой вече провалил се играч ще остане. Единственият дуел на острова, който съм гледала беше този между Драго и Иван, защото си мислех, че е последен.

# 662
Може скрийншотът с гердана на Драго да е от момента в който Владо го пуска в огъня 🙏

# 663
Присъединявам се към мнението, че Бо нямаше друг по-полезен ход с оглед бъдещето и в играта. Освен това прицелването в Драго не е пропилян идол, той за пореден път гласува за нея на съвет. Опасно е да има човек, който постоянно подхвърля името ти за изгонване.

Глупостта на Анелия остана без последствия, само защото на мушката беше Драго. Ако ставаше въпрос да се гони Ванко или Ганка, Карин нямаше да си замълчи.

Много слаби ходове на Анелия, и с Джулиана, и с Карин. Прекалено много дрънка, да не последва миската, която също не знаеше кога да си държи устата затворена. Не съм сигурна доколко съюзът и с Ганка е разбит. Анелия уж иска да играе самостоятелно, но е прекалено нерешителна. Според мен не е невъзможно да се присламчи пак към Ганка, ако царицата-майка благоволи да я помилва.

Зоран се отърва на косъм. Очаквам на Ганка да и стане тесничко на острова, щото Зоран не е Анелия да слуша и изпълнява.

Ванко няма го коментирам. Не си заслужава.

# 664
Бо просто им показа как се прави, с подкрепата на Зоран естествено. Въртят си Анелия, карат я да се чувства удовлетворена от хода си и да си мисли, че тя е центъра. Насочиха сега към нея вниманието, за да се превърне в мишена, а те да обмислят следващия удар, който ще е по мозъка на коалицията предполагам.
А за Денис просто нямам коментар.

# 665
  • Пловдив
Тук се бяхме надъхали за някакъв уникален съспенс, като прочетох и името на епизода "Камшичен удар", викам си айде Ганка си замина...Но истината е, че и това много ми хареса, евала на Бо, мисля че това беше разумно и може би най-реалистично за този момент решение. Надценихме може би куража на Анелия и по-добре, че не стана както очаквахме, защото тя наистина нямаше да се съгласи да се обърне срещу Ганка, не и на този етап. Ванко-безценен момента, в който се ококори..., Кари...също като и Ванко никакви ги няма в ходовете напред, камо ли на гладно...Зоран еехх, вече много му се кефя, но това е щото е моята зодия, още от началото си знам, че всичко ще печели с думи, така сме ние близнаците, най-голямата ни сила са думите!

# 666
Е какво Денис - никого не е наругал, оставя ги да се ругаят едни други и да си изяждат съдийски гласове.

# 667
Денис е толкова спокоен и нормален,чак е странно на фона на всички истерии и конфликти около него.Подценявах го в началото,уж влезе с визитка за добър стратег и наистина се оказа мислещ до тук.Придвижва се без явна коалиция,непредвидим и неконфликтен е,като нищо ще спечели ако стигне финал.И физически е добре подготвен.

# 668
Усмивката на Ганка когато Бо вади идола:
Хе-хе, аз това съм го предвидила.

Усмивката на Бо (още преди това) когато Ванко окичва Денис:
Хе-хе, аз пък това съм го предвидила.

# 669
Ганка загуби вече позиции. Остана й сигурна само Алекс. Ванко няма да я предаде, но не може и да спаси от стратези като Зоран и Борислава, Анелия също, колкото и да си мисли, че може.
Казали ли са кога се завръща човека от острова, колко трябва да останат, за да се стигне до игрите за определяне на финалисти?

# 670
Мисля във финалната четворка влиза човека от острова директно.Поне някой тук беше споменал как е било в предния бг сезон с остров.

# 671
В Тази сутрин дават за Сървайвър.

# 672
Аз оставям плюсовете и минусите за утре, защото ми се иска да видя днес лайфа на Бо и Анелия преди да напиша моята класация и разбора на отминалата седмица.

Но основното е, че Анелия през седмата седмица постигна страшно много. Спечели две индивидуални победи в игри за награда и имунитет. Но също така и загуби Сървайвър на 90%, защото за момента петима почти сигурно няма да я подкрепят при финалното гласуване. От друга страна мисля, че може би има играчи с мисли в тази посока, и така Анелия започва да се превръща в един удобен и желан финалист за част от племето.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 11:03 от Bengun

# 673
  • София
Soney,
аа добре, че ми напомни. Амии мне:) Когато писах това за Зоран не беше минал синхрона, в който Зоран най-накрая каза (може и преди това да го е имало, но от bTV не са ни го показали, а умишлено и професионално Йо и Бо не се издаваха на лайфовете), че е лоялен с Бо и че само им хвърля прах в очите на голямата коалиция. Макар че аз в един от коментарите си преди това бях писал, че не мога да повярвам това да е истина и си мислех точно същото, но не бях сигурен. И понеже говорехме за сигурни гърбове (уж) то за това така писах, че реално Бо е без такъв (въпреки, че никога не съм изключвал Денис и Зоран).
Между другото за Зоран в момента трябва да има една мишена - Ганка. Докато тя е в играта, Зоран никога няма да се чувства сигурен.

Сега да се върнем на темата.
Следващия съвет ще е ключов за мен. Коя коалиция ще вземе надмощие. Тук вече ще зависи и от решителността/смелостта на Ани и от това кой ще е арбитър (ключов елемент) и кой ще намери идола (друг ключов такъв, но за мен арбитъра ще е топа тук).
Т.е. по веригата - следващата игра за награда също ще е ключова, защото ще даде безплатен шанс на спечелилия да прати човек от своята коалиция за арбитър.
Не изключвам двамата посланици ако са от срещуположните коалиции (твърде вероятно, защото иначе ще е самоубийство за едните) да не достигнат до съгласие и така да останат без глас, но да има паритет, 3-3 на гласа. Също така не изключвам да има паритет и при прегласуване на съвета, дори и да видим номера с тегленето на чоп и да изгърмят неочаквани хора.
Изобщо очаквам най-интересната и важна седмица в играта дотук! Но всичко това при условието, че Анелия окончателно обърне плаща. Мисля си че на поне едни 90% това е сигурно, но все пак нека видим епизода.
Ако ли не, то тройката в малцинство ще трябва да спечели задължително играта за награда, но най-вече да намери отново скрития идол.

# 674
Моето мнение е, че има шанс Анелия да се върне временно към старата коалиция и да изгонят Денис например (в синхрон Анелия беше казала, че иска Драго и след това Денис).
А и тя си остави вратичката с Кари, което за мен означава на 100%, че няма да са 4 на 4, а по-скоро или Анелия ще се върне обратно или ще опита да придърпа Кари да махнат да кажем Алекс.

Много зависи кой ще е водещият стратег според мен.
Анелия е в силна позиция та като нищо тя ще пробва да изгони следващия човек.

За мен каузата на Анелия (за победител) не е изгубена, но минава през елиминирането на Денис и Бо, те заедно с Йо според мен биха били отворени да гласуват за нея, евентуално да се надява и на Мила (която не я сложи в мишените) и вече някой пети.

За съжаление си мисля, че Бо и Зоран все така ще са на дъното, но пък те играят добре и от там, та като нищо един от двамата ще стигне на финал

Общи условия

Активация на акаунт