Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 401
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Диди, и на теб ти отива прическата.
Деситката, супер са кубчетата. Такива тук не съм виждала.
Исайкова, ами направи си косата на пластове - отпред къса, а отзад дълга. Май не го обясних много добре.

# 151
  • София
 Didi79 ,много хубави снимки.Рожденника е много готин и доста тортички сте похапнали,гледам.... Laughing
Бубе,аз преди бях с такава прическа-разбрах те,дам:)И сигурно пак натам ще се ориентирам.Поне обем имах.

Кубчетата,едното кубче ли е 18лв? Rolling Eyes

# 152
исайкова - по снимките все с пусната коса те виждам. не я режи. ако я намотаваш нанякъде, като мен, ок - нито хубост се вижда, нито дължина, ни къдрици, ни дявол. така няма смисъл. ама ти си я носиш пусната - 'що да я режеш...
а, ти си отговорила...

# 153
Имам въпрос към вас - видях на една от снимките, че дедето спи на креватчето си без предпазна решетка Ние все още спим с решетка, при всички ли е така? И да ви питам как се справяте с гърнето, имате ли някакъв напредък? Вики само като го види си го слага на главата като шапка и започва да ходи и да си играе с него Усещам, че май ще имаме проблем с гърнето и изпадам от сега в ужас Shocked

# 154
  • София
Майче,права си-но искам промяна някаква.Ще помисля още малко.
Айс,,ами ние сме без решетка,но пък леглото е долепено до начето,тъй че не се брои .
А гърне все още не ползваме.Седи си на шкафа вече 4 месеца.А майка му на Кристи я мързи да го слага. Mr. Green
Ама като знам какъв зор е смяната на памперсите и ми се отщява и гърне и чудо.
Спирам да пиша малко,че много отговори публикувах днес.
До оня ден ме мързеше,сега като се отприщих.... Blush
Айде да не запълвам темата с глупости.
Отивам да му направя една супа и да потренирам малко.

# 155
айде да поема щафетата от Исайкова.
благодаря за отговорите - скоро ще потърся книжка с твърди корици, ама ме съмнява резултатът. А за гриса още малко ще помисля.

дидди - много хубава, браво Simple Smile
другата неделя е 26ти, ако дидди и Били празнуват предния ден, ще могат също да дойдат. И, ако, разбира се, се организираме, ако си харесаме клуб и там ни приемат, нали постоянно се правят разни партита и се ангажират клубовете. Аз поне претенции нямам къде ще е.

# 156
  • София
хахахаххаха Исайкова, не едното - трите кубчета са 18лв...а тези на фишър прайз бяха по спомен 35...пак 3...за сравнение в щатите май са 8 долара....Wink

# 157
Среща - СУПРЕР!
Ето малко снимки на моите бандити. От вчера са с еднакви кожухчета. http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23064&AlbumId=74942

# 158
  • София
Бубу,сърцето ме заболя Mr. GreenДобре е така-3-те:))))
Били,кожухчетата са направо невероятни...
Ама малкия ходи ли-аз съм пропуснала явно.
И са много красиви дечицата ти Heart Eyes

# 159
вярно е - много са смешни. сладко-хубаво-смешни.

# 160
здравейте, много бързо пишете, само мернах книжката с очите, която деситката показа, много се забавлява нур с нея, особено когато аз гледам през дупките или и дам тя да гледа, също много си играе и с един микрофон, пласмасов голям, който като се говори в него създава ехо, голяма игра става, аз казвам нещо после тя, същата работа върши и една висока кръгла метална купия от нестле, даже повече се използав с тази цел отколкото да се слагат разни неща вътре, от скоро навън взима една лопатка и едно камъче, слага го в лопатката и леко размърдва лопатката та камачето да падне, и пак го слага отгоре, това са и любимите занимавки когато е в добро настроение разбира се, защото в повечето време се чуди какво забранено нещо да направи и да и направя забележка за да може да почне да се тръжка, това е хита в момента
отивам да чета

# 161
Леле днес сте много активни, едва успях да изчета всичко. Ние книжките ги ядем, но приказки разказвам по една "ферма" залепена на шкафчето -тук се вижда - показвам и животните и звуците който издват, а после я питам къде се намира съответното животно и тя го сочи с пръсче. Иначе любимата и игра е гоненката прави едни тигели в къщи от единия край до другия, като шевна машина Laughing. Това с навеждането напред и гледането през краката го прави отдавна, но седи така докато някой не погледне между краката и не каже дзак, после голям Joy пада. понеже Ники много обича да се рови в пералнята - днес реших да извлеча полза и милата ми носи чорапи и други дребни дрехи за да ги простря.

да не забравя majceto изглеждаш много добре, явно и бременноста те разхубавява, а петра е мнооого сладка.
Диди, и на теб ти отива прическата.

за решетката и ние не сме я махнали, че тя малката се върти като пумпал 100% ще се изтърси през ноща.
...имаше и още нещо, ама вече забравих.... newsm78

# 162
дааа , като си говорим за умения и аз да кажа едно Сашково Simple Smile храня го аз и като не иска повече бута с ръчички , ОК, но ако аз продължавам да бутам с лъжицата в муцунчето (ако по мое мнение не е изял достатъчно  newsm78 а според него достътчно е било  Wink ) с много ловко движение лови лъжицата и ми я измъква от ръката и ми я тика в устата  Joy да .. миналата седмица на бебешката група (понеже сме се разпределили всеки вторник някоя майка носи нещо за похапване на бандата , като плодове и бисквитки ) та имаше кекс, давам аз на Саши парче кекс, той го оставя в паничката , давам му го след малко пак в ръчичката, той не ще и го оставя в паничката ... давам ми го аз в ръчичката и се опитвам да слижа в устичката , та да разбере колко е вкусно ... и изведнъж много ловко ми го пъха в моята уста , която не бях стиснала предвидливо ... та ядох бебешки кекс , не е възпитано да си вадя храната от устата  Joy

# 163
  • Димитровград
Едита вече съзнателно ме целува,прави устничките и целува по бузката.Баща и много се радва.
Имитира всичко.Това с дупенето е коронен номер,когато я приспивам.
А за кръщенето и подариха бебешко пиано,има животни и мелодии и също е голям хит.

# 164
Eй ме на пак  Grinning
деситка, Ади има същата къщичка като вашата! Също и е любима играчка, обича да пъха малките елементчета през комина (че влизат най-лесно оттам  Crazy ), да натиска копчетата на телефона и да танцува като и хареса някоя от мелодиите, да разглежда "книжката" и като види котето казва "мау мау". Изобщо много е готина тая къщичка, голяма занимавка (ама и аз трябва да съм наоколо).
Книжки - Ади ги обожава. Дай и само книжки за четене, може и цял час да откараме разглеждайки картинките  Laughing Имаме вече 7 книжки от тези малките с трърди корици. Ади разгръща и сочи някое животно, аз казвам какво е животното и ако все още проявява интерес към него прочитам и двата реда текст към картинката. за приказки мисля, че сме още малки. Както каза симка на този етап важно е повторението на думи и картини, опознаването на заобикалящия ни свят.
Например Ади си има една фикс идея - лампите. Като види лампа и почва да ми я сочи, да сочи ключа - все едно казва че оттам се светва лампата. И по цяла вечер с нея се обясняваме, че лампата свети.
Друга фикс идея на Ади - думичката дай. По цял ден това повтаря и иска да и се дават всякакви неща. Като и дадеш сочи към нещо друго и пак дай, та дай  ooooh!

Били, и аз харесах кожухчетата. И момчетата ти са много хубави  Flutter

Опс, Ади се разплака, ставам ...

Общи условия

Активация на акаунт