Деситката, супер са кубчетата. Такива тук не съм виждала.
Исайкова, ами направи си косата на пластове - отпред къса, а отзад дълга. Май не го обясних много добре.

пада. понеже Ники много обича да се рови в пералнята - днес реших да извлеча полза и милата ми носи чорапи и други дребни дрехи за да ги простря.
храня го аз и като не иска повече бута с ръчички , ОК, но ако аз продължавам да бутам с лъжицата в муцунчето (ако по мое мнение не е изял достатъчно
а според него достътчно е било
) с много ловко движение лови лъжицата и ми я измъква от ръката и ми я тика в устата
да .. миналата седмица на бебешката група (понеже сме се разпределили всеки вторник някоя майка носи нещо за похапване на бандата , като плодове и бисквитки ) та имаше кекс, давам аз на Саши парче кекс, той го оставя в паничката , давам му го след малко пак в ръчичката, той не ще и го оставя в паничката ... давам ми го аз в ръчичката и се опитвам да слижа в устичката , та да разбере колко е вкусно ... и изведнъж много ловко ми го пъха в моята уста , която не бях стиснала предвидливо ... та ядох бебешки кекс , не е възпитано да си вадя храната от устата

), да натиска копчетата на телефона и да танцува като и хареса някоя от мелодиите, да разглежда "книжката" и като види котето казва "мау мау". Изобщо много е готина тая къщичка, голяма занимавка (ама и аз трябва да съм наоколо).