Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 382
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
И аз съм за Гудис,В центъра е и на всички ни е далеч:-)Освен това,в парти клуб с каки наистина е малко трудно.

# 271
бубу - ми няма да те целувам пък  Joy и аз за хемоглобина не се тревожа - а нашият е 109 - по-зле сме и от вас.

# 272
  • София
aaa Майче, не визирах теб, а по принцип - от 2  месеца почти все сами се разхождаме по същата причина...Wink

# 273
аз си мисля, че за разходки навън продължителни вече е студено. предлагам ви да уточним ден и час за в гудис и стига сме се тутали  Crazy че пак ще се разпилеем и няма да има среща.  Naughty

# 274
Докато не сте затворили темата.....

newsm59 ИРЕН newsm59
ЧЕСТИТО И НА МАМА MOAN И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!

Като ви чета, как се уговаряте направо ми се иска да хвана автобуса и аз да дойда на срещата, за да видя всички бубенца Wink
въпрос, към майките на момиченца: обличате ли ги с полички/роклички newsm78. Аз като заклета фенка на панталоните, явно лишавам и малката от "женските" дрехи, а гледам тука снимки на момите и са много сладки в полички Laughing
..ох, ники не ме оставя да пиша, тъй като постояно дърпа мишката, защото свети....

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 23:17 от Sissa

# 275
честит първи рожден ден на Ирен newsm38 newsm59

# 276
Добър вечер! Благодарим още веднъж за пожеланията   bouquet Hug
Направихме прощапулник на Ирен- тя се спря пред нещата , помисли и взе зл. монета с едната ръка , а с другата 50 евро и термометър- каква ще става незнам - някоя корумпирана докторка ooooh!Абе да са живи и здрави , ама тя расте доста опъка - сега започна да се опитва да хапе и мен като не й давам нещо  ConfusedДнес  аз й казвам - " Не там "и ставам а тя ми се кара нещо и идва заплашително към мен. Така е сигурно щот все се заричам , че лигавщини и тръшкане не търпя и винаги има начин...
ЗА Гудис съм - казвайте час - 10.00 , 11.00- Ирен спи малко по това време , но ще се нагласим без проблем.

# 277
  • София
Аз съм ЗА Гудис в 11 часа. Сега ми кажете, къде се намира Гудис.
И да не излезат 5 човека да кажат, че не им е удобно, защото ядат в 12. Ами по едно бурканче и да хапнат две лъжици, за да издържат до 1-2 и после в къщи ще плюскате.

Абе сетих се къде е, срещу Света Неделя.

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 23:23 от Elspet

# 278
  • Измир
       Моан, да ти е жива и здрава Ирен!
Е май докторките ще са в изобилие.
На мен какво друго ми остава освен да ви пожелая весело изкарване. Искрено се надявам на следващата среща да присъстваме. Като ви чета направо се пръскам от яд, защото мъж ми ме пита искам ли да си ходим, а аз "ами не нали този месец пътувахме". Нищо другият път.

# 279
Гудис е на площад " Св. Неделя " до " Хепи" , с/у самата църква " Св. Неделя " / как обясних ooooh!/
Утре и другите да кажат и да се преброим.
Лека нощ !Ирен се пробуди до сега 3 пъти , за мен май няма да е лека много.

# 280
гудис 11  Peace кейти най-много да заспи в колата, ама като види децата, ще се разсъни.

# 281
ok- нека е 11.
петра или ще заспи и ще я събудя, или няма да заспи. така и така ще е недоволна отнещо, поне да се знае от какво.

# 282
ду.
Не ви питах, ами пуснах новата тема. Заповядайте
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144274.0

Общи условия

Активация на акаунт