исайкова - лошо е, че си болна, лошо е и че няма кой да ти помага. но пък имаш свеки и мъж наоколо. тити, например, неизвестно за мен как, но в повечето време се справя сама (евала). аз себе си не се слагам в кюпа, нищо че нямам баби и работя, защото филков струва като за 2-3 баби накуп. ясен ми е номерът с проклетията бебешка, обаче. мисля, че само нур на клара се доближава (аможе ида подминава) петра по дивотия. аз спрях и да споделям вече, щото все едно и също трябва да пиша - не спи, реве, дере се, прави фасони и т.н. иначе те разбирам - нали и аз месец и половина лежах, дундурках петранче и за капак и не можех да излизам. добре че поне социалното заточение свърши. за дундуркането няма как да те успокоя - то си остава до живот или поне още 16-17 години. аз нали затова чакам завършването на гимназията на децата. глупости говоря - тогава третото по план ще е на 4-5 години

за срещата - много моля да не идват болни мами и дечица, че много ме е страх да не лепна нещо
. петрата е желязна (нали е кърмена и понеже днес цял ден си мисля да честитя рд на димана на грета - сега е моментът! правя го най-сърдечно!
грета - чакам те в редиците на завтарящите мами
, аз тогава я кърмих сутрешно и съм доволна че остава наколко часа и за мен да спя, хи хи хи
.
(е, те не са съвсем бебета вече
и татковците
за първия РД на нашето слънчице.

За пример ще ти кажа,че на мен и мъж не помага,а всички баби ме изоставиха изведнъж:-)