Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 386
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
да, и петра уж спи по обяд. вярно, че е само ок. 30 минути, но ако тези 30 мин. се паднат някъде между 1 и 2.30, то ние 100 % изтърваме срещата. струва ми се, че сутрин от 10 до 12 и следобяд след 5 няма много поспаливи деца. или се бъркам?

исайкова - лошо е, че си болна, лошо е и че няма кой да ти помага. но пък имаш свеки и мъж наоколо. тити, например, неизвестно за мен как, но в повечето време се справя сама (евала). аз себе си не се слагам в кюпа, нищо че нямам баби и работя, защото филков струва като за 2-3 баби накуп. ясен ми е номерът с проклетията бебешка, обаче. мисля, че само нур на клара се доближава (аможе ида подминава) петра по дивотия. аз спрях и да споделям вече, щото все едно и също трябва да пиша - не спи, реве, дере се, прави фасони и т.н. иначе те разбирам - нали и аз месец и половина лежах, дундурках петранче и за капак и не можех да излизам. добре че поне социалното заточение свърши. за дундуркането няма как да те успокоя - то си остава до живот или поне още 16-17 години. аз нали затова чакам завършването на гимназията на децата. глупости говоря - тогава третото по план ще е на 4-5 години  Crazy

за срещата - много моля да не идват болни мами и дечица, че много ме е страх да не лепна нещо  Praynig. петрата е желязна (нали е кърмена  Laughing), но ако аз лепна нещо, нямам много опции за лекуване. но вие това си го спомняте, навярно.

и понеже днес цял ден си мисля да честитя рд на димана на грета - сега е моментът! правя го най-сърдечно!
грета - чакам те в редиците на завтарящите мами  Laughing

# 226
добро утро. ние станахве всъщност преди около 4 часа. сега е моментът да ме ожалите   ooooh! 

# 227
забравих да честитя празника на Ирен на moan и на самата moan!

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 08:40 от majceto

# 228
честит първи рд на Ирен на мама moan
майче какво е това преди 4 часа,  #Crazy , аз тогава я кърмих сутрешно и съм доволна че остава наколко часа и за мен да спя, хи хи хи
ние станахме в 7ч, но тази нощ след калпола в 11ч детето спа почти непробудно, но аз налисъм си стрикнта, да не си развалям режима, моя милост не можа да мигне цяла нощ, язък че детето спи,
напоследък е страшно инатлива, много се карахме с нея, и това влоши нещата, та сега от вчера сме на обратен вариант, опитвам се да не я ядосвам, но тя все си намира с какво да създава конфликти, например реди кубчета, едно две и те не стоят, почва да изпада в изтерии и да се тръжка, после 10мин, не мога да я успокоя, крещи и се тръшка, и така прави за всичко което не става както тя си е решила, не знам дали е периот но е много кофти

# 229
  bouquetЧРД на Ирен! Да расте здрава, умна и красива!  bouquet
Майче, ожал, ожал.
Исайкова, виж какво може да те поразведри и действай.
За срещата - ами на нас ни се идва, обаче не знам какво ще е след 25-ти. При нас нещата са много объркани напоследък. Аз харесвам Ментов носорог - има много пространство за децата и ми е  удобен както ще идвам от далече. За часа 11-12???? newsm78.

# 230
Здравейте, мамчета!
Благодаря на всички, че сте се сетили за РД на Димана. Да почерпим бебетата  Misc Baby Bottle(е, те не са съвсем бебета вече  Laughing) , мамите  newsm38 и татковците  beer3 за първия РД на нашето слънчице.
А иначе ние сме добре. Вчера купона беше много хубав. Баби, дядовци и деца, всички на един акъл. Като кача снимки, ще ви покажа.
Днес Димана е на консултация. Ще видим колко е наддала, че на предната беше отслабнала с 400  #Crazy грама.
От 30 септември като я налегнаха едни болести, та до преди една седмица. Изкара две вирусни инфекции и един обструктивен бронхит. Да чукна на дърво, засега е добре. А уж е кърмено бебе. Днес си изпи последнито бурканче изцедена кърма. Хайде стига и толкова.
Majce,  от два месеца пия фолиева киселина и от един месец бебеправим, ама ме скъсаха на теста за бременност този път. То и с Димана не зебременях лесно. Но не се отказвам. Нов цикъл, нов късмет! Grinning
Забравих да ви кажа, че си смених ника. Вече не съм aterg, а съм Гретхен, както се и забелязва!

# 231
  • Sofia
ЧЕСТИТА ЕДНА ГОДИНКА НА ИРЕН НА МАМА МОАН:-) hbday

Добро утро мами,

На Йоско май му пробива поредния зъб,защото тази нощ много рева милият.
Исайкова: На твое място ще викна свеки да помага или майка ти.Simple SmileЗа пример ще ти кажа,че на мен и мъж не помага,а всички баби ме изоставиха изведнъж:-)
За срещата:В детските клубове искат предварителни заявки.,защото имат празнуващи рожденици.

# 232
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖЕДЕН ДЕН НА ИРЕН НА МАМА МОАН!  nbirthday newsm67
ДА Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ЗАСМЯНА! Tada

# 233
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИРЕН!
Да е здрава, щастлива, много да радва мама Моан и татко!  bouquet

# 234
Честит рожден ден на Ирен. Да е много здрава, весела, игрива.

Исайкова, горе главата. Извикай някой да ти помага. И не дей мисли само най-лошото. Всичко ще се управи. Знам го от опит.
Майче, съжалявам.
И ние тази нощ не спахме. Рев и пак рев.Май излиза и 2 кътник.

# 235
  • Gabrowo->Sofia
Моан, честит ви празник в къщи, да е здрава и щастлива Ирен!
Ние тази сутрин станахме в 7 (майче, наистина сте за ожалване) и ми се видя рано, но поне събрахме урина, отидохме да вземат кръв на Иван, който се поразрева този път, прибрахме се, закусихме и вече подивяваме и двамамта.
ооооооооооооооо, пак замириса на наакано....отивавам да го хигиенизирам.

# 236
Гретхен е доста по-добре от атерг Simple Smile

моан - честит ти хубав празник! Много здрава и весела дъщеря да си имаш!

# 237
ся пак да питам: казвайте за клуб, особено кой където е ходил, и да проверяваме, понеже например нямам телефон на Ментов носорог, Мечо пух е в Люлин, за Бъни ще кажете, че не можете да го намерите, и така един по един ще отпаднат половината преди да сме проверили имат ли празно в неделя.

# 238
  • София
ДУ.
За клуб аз претенции нямам. Така или иначе, ще дойда с кола. е, ако е в Дружба, няма да ми е много приятно. Ходила съм само в 3 - в Борово, в Красна поляна (или Западен парк newsm78) и зад 2 Градска болница. И на трите места беше хубаво. За този в Борово съм сигурна, че няма да има места, за другите по-има шанс.
Мисля, че ако не си намерим клуб, заведение от рода на Гуди'с също би свършило работа. Или Софияленд Thinking
Аз ще дойда със сигурност, освен ако не се осъществи половингодишната ми мечта за романтичен уикенд с мъжа ми, без децата. Което не е много вероятно. Защото е сложно за организиране и защото никога не съм оставяла Роси и ми е търсене.

Моан, честит рожден ден на Ирен! Да е жива и здрава!

Майче, и аз те ожалих. Ние се будим около 7, рано ми е.
Днес направих пълен оглед на зъбите на Роси - 4 отгоре, 3 отдолу, тръгнали 2 отгоре и 1 долен кътник. Не че е много важно.

# 239
  • Sofia
В "Ментов носорог" мога да проверя аз.Той  е през два блока.Само кажете за коя дата?.Мога да проверя и в един на Дойран,но утре,като водя щерката на Инглиш.

Общи условия

Активация на акаунт