Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 390
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Gift ДИМАНА newsm59

Влизам само да поздравя рожденичката и да подкрепя Исайкова  - дръж се мила, тежки думи казваш, нали знаеш, че след всяка буря изгрява слънце - дано скоро свърши всичко Hug

buba_katinka - твойта дъщеря е доста напред с материала - направо вече ме комплексира Wink

.... и ние продължаваме да се мъчим с тези кътници, моля се по-бързо за излизат Praynig

# 211
честито на рожденичките.Вики тежи 8.860кг. и 70см.

# 212
А какво за 26ти че нещо пак пропуснах

# 213
  • София-там нейде в западната част
ДВ Hug ... днес бях на работа но си тръгнах в 3 .00 часа ... изтрещях нещо ...а и напоследък  Crazy
много сте писалииии бря
майче не се е и сетила да им пипа очете само се хили на книжката
кубчетата са ни и на нас подарък ... май са на Дисни наистина и не ги бях мяркала преди много хубав подарък е това
решетката айс сигурно си видяла че я няма на наште снимки ... но легълцето е долепено до спалнята така че не се брои ... малки са още да се маха изобщо - според мен
в този ред на мисли - на гърненце не седим, зъби не мием, не ходим, не говорим, не танцуваме, сал една пишка сме забелили..... ще ни откажат бъдещите снахи......
  Joy Joy Joy  за 26.11 за нас е добре ... другите мами казвайте ... татито ни сигурно и той е на линия ако събирането е мамешко-бебешко-татишоновско  Grinning
симка не съм го пробвала но четох че го хвалят майки за хранене на децата ... може и да го пробвам да видя дали наистина е толкова вкусно ... во МОЛ-а го има на Стамболийски
водата от бебешката - розова Девин или някоя друга
исайкова горе главата ... важното наистина е да се разбере какъв е точно проблема и да се лекува ... се се оправиш  Hug
доминика подсещаш ме че Емата непрекъсната повтаря "ам ам и пак ам "  Grinning

# 214
А какво за 26ти че нещо пак пропуснах
гласим се за среща Simple Smile
ако има и други татковци, ще водя нашия.
е, ние ще сме четиримата Simple Smile аз без филков сама с диването не тръгвам на такава експедиция.  а и асен на деска също може да се яви целият в бяло Simple Smile

# 215
  • Gabrowo->Sofia
наште баби ще си  тръгват на 26 привечер, та няма да успеем за срещата. за огромно мое съжаление  Sad

# 216
  • София
Eeee Исайкова, недей така, всичко ще се оправи  Hug Hug Hug дано само да е и по-бързо.

Гледах новите резултати - този път хемоглобина е 111 newsm78 утре ще видим какво ще каже докито...а дано е добре положението... Praynig

# 217
  • София
Мерси,мерси
Проблема е че все при различни ходя.И всеки различно говори.Проблема не може да се констатира.
Единтвеното,което повтарят,че организма ми е мн изтощен и ми трябва почивка.Ама каква почивка,та аз дори помощ нямам:(((През деня.Вечер мъжа ме отменя.
Бубу,видя ли.Аз ти казах Heart EyesЗначи няма повод за притеснение:)))))

я вижте тези дървени играчки-колко са красиви,хич не личи че са дървени...Мн ми харесаха:

играчките

# 218
исайкова, ще те шляпам. Какво толкова имаш да правиш през деня, та си така изтощена? Палат ли държите, с 40 стаи? От сутрин до вечер лъскаш кристални сервизи? Нещо си си навила на пръста да доказваш, ама си търсиш белята май. Това дете сигурно може и само да се гледа отвреме-навреме - сори, че малко грубичко ти говоря, ама е от сърце  Heart Eyes

за съжаление не, не съм се ангажирала да правя резервации, понеже не съм ходила в клубове/нищо че им имам линковете/ и нямам домашен телефон. И изобщо преди да се резервира, е добре и за часа да се разберем, понеже май децата спят по различно време Simple Smile на нас например ни е много удобно към 13. А на вас?  bowuu

# 219
  • Sofia
Здравейте мами,

Моя хубостник днес се изака на килима.Стана от гърнето и до като реагирам приклекна и свърши работа на килима.просто няма думи!!! #Crazy

Относно детските клубчета:
Аз мога да питам в "Ментов носорог" и в един който се намира на Дойран.Като ходя да взимам каката ,мога да мина през още един ,май беше на Свиленица.Мисля че беше "Мики Маус"

# 220
  • София
Ами най-вече болестта ме изтощава.Като съм 4 месеца нон стоп с температура-и без дете да съм пак няма да имам сили.А с дете просто не мога да почина и 2 часа.
Не се оплаквам.Не искам да се разбере погрешно.

Сигурно ти е странно,защото не си на мое място.Но не знаеш какво е в някои моменти/не казвам винаги/Кристи да прави бели,да се радва,да иска да  ходя след него,а аз съм нямала сили да стана от леглото.Идавала съм го на свекърва ми за по час,и през цялото време съм ревала....защото искам да се радвам пълноценно на сина си.
няма какво да обяснявам.

# 221
  • Sofia
Исайкова,ела ми на кю да  набия аз теб едно хубаво,за тези приказки които  говориш

# 222
уффф, исайкова, пиша ти на лични.

# 223
исайкова дръж се
за среща аз съм за, мики мауса го знам къде е и ми е удобно, че иначе ако е по далеч трябва да ангажирам мъжа ми да ме води и да ме връща, а той е на работа, но ми е удобно сутрин към 10ч, в  1ч нур спи,
виждам много хубави нови аватари,
сисе малката никол е много сладка
нур от няколко дни като иска нещо и вика Дай,  и протяга ръка, много ми е смешна

# 224
  • Пловдив
Здравейте! Много сте изписали за седмица време!
След малко ще ви чета!

Честита първа годинка на патерици на всички дечица на патерици! Да са здрави и весели и много да радват родителите си!  bouquet

Много работи ми се струпаха тези дни и не съм влизала!
Днес ходихме на консултация и сме с тегло : 9950гр и ръст - 78 см.

Днес започнах да пия таблетки и за спиране на кърма - чувствам се нещо зле, пише на оппаковката, че е нормално; не иска диването да суче ве4е, а на мен сутринта ми беше много мъчно, нещо го приемам много навътре - сякаша го лишавам от нещо Sad..., а той беше толкова щастлив от шишето с АМ Shocked
Някой от вас пил ли е таблетки за спиране на кърма ( Бромокриптин )?

Общи условия

Активация на акаунт