Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 401
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Цитат
Чудя се кога да започна, но май ме мързи. А и тя заспива вечер със шишето с млякото на ръце. как да ги мия после.

ами то миене е доста  силно казано на тази възръст, като гледам Филип само я дъвче четката, ако сложа паста нея я изсмуква ...но за миене... Rolling Eyes повече май е за създаване на навик, че сутрин и вечер се прпави това чудо...та може да пробвате, може да и хареса, защото си е и масаж на венците, от което може и малко да и олекне щом ръстът и кътници  Party

Грис и аз купувам Беби.
 Днес пак давахме кръв, за да видят желязото...пак от вената, на 3 места не ни искаха, че бил малък да му взимат от вената #Crazy накрая в Цибалаб след оглед на ръката му взеха и той доста си поплака. Много се обижда като му взимат кръв, милия ми той Confused

# 196
  • Карлово
Вода-от чешмата, ама тя нашата е хубава, планинска все пак.

# 197
Извинете за грешния линк по-рано!  Embarassed Веднага станах от компютъра, иначе щях да поправя грешката първа. Обещавам да не се повтаря! Simple Smile

# 198
  • София
Вода-още преварявам, за всичко.
Изследванията-първо мислех да не са на гладно, педи каза да я нахраня, но тя не беше гладна и рискувах, издържа, но наистина нямало значение при бебета. Уринат обаче я занесох на следващия ден, първия ден стиска, стиска, сигурно заради лепнатата й торбичка Laughing
Зъби-не мием още, ама те са само 4, двата от които с громно разстояние (точно зъбите ли трябваше да вземе от мен Mr. Green)
Гърне-нямаме, като почне да разбира малко, тогава.

# 199
  • София
Сори ,ама ще се оплача.
Ако не беше детето ми хич нямаше да се хабя да живея.
Нямам сли повече.
Изследванията са ми лоши.Преди 4 месеца,откакто започнаха проблемите ми поне кръвните бяха наред.
А сега не-което значи че няма поробрение,ами влошаване..
 Cry Cry Cry
Писна ми:((((((.

# 200
  • Gabrowo->Sofia
Ех,  Исайкова, много ти се насъбра! Пожелавам ти нещата да се обърнат  и само да се хвалиш.

# 201
ей, Исайкова, не се сдухвай! Какво ти е? Имаш ли ясна представа как ще се лекуваш, защото това е по-важното?
Трябва да направим значи една разведряваща среща. Мами, не се спотайвайте, кажете 26ти добре ли е като дата, да се преброим долу-горе колко ще бъдем и да търсим клуб, понеже там трябва да кажем някаква цифра, естествено. Не навсякъде ще е свободно.

много хубави снимки на Малик.

# 202
да, добре е. ние 4-мата ще се включим

исайкова - недей така, бре жено. чак ме плашиш. ще мине, каквото и да е това...

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 18:04 от majceto

# 203
Исайкова , Hug.

# 204
Днес бяхме на консултация - тегло - 8,650 кг и дължина - 73 см Доки каза че мога вече да започна да и давам белтък, прясно мляко, кашкавал, общо взето всичко само да внимавам да не е много солено Иначе всичко си ни е ОК, само трябва да отидем да ни вземат кръв и урина Другия месец сме на ваксина Това е от нас новото

# 205
  • София
Исайкова, недей така Hug Стискам палци Hug

# 206
  • Карлово
Кураж, Исайкова!

# 207
  • София
Много набързо мерките: 10,100 кг, 80 см. Хемоглобин 129, а левкоцитите са на горната граница.
Исайкова, дръж се моля те.
26 е перфектно. Бройте и двете деца, за мъжа не знам.

# 208
  • София
Мерси ви
Утре ще видим-дано не е туберколоза и от сорта белодробна гадост Cry Cry Cry
На Кристи хемоглобина е 122,а левкоцитите също на горна граница.

И на мен ми се иска да дойда на срещата.Ако не ме набутат пак в някоя болница.

# 209
исайкова, предполагам какво ти е. недей да се отчайваш. лекарите, при които ходиш добри ли са, лабораторията. ако трябва, потърси и друго мнение. оплаквай ни се колкото искаш. дано ти поолекне малко  Hug
за клуба мога да кажа в последния момент. засега съм за. ако има и други татковци, ще водя нашия. тити, ако ти си поела ангажимента за резервация, побързай. защото днес се чух с една приятелка, тя търси за другата събота и почти никъде не е свободно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт