Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 401
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Измир
Честит рожден ден на Димана!
Аз докато се разпиша темата ще свърши. Май ще трябва да си правя списък с играчки, които да купувам от БГ. Ние имаме две книжки и се радват на голям интерес. Тези големите кубчета обаче много ми харесаха.
Майче, Икеа в Букурещ още няма, но със сигурност през пролетта отварят.
Леглото е все още с решетката, но Севима вдига крак върху нея. Така че като чуя, че се е събудила тичам да я взема, защото не знам кога ли ще я прескочи. Гърнето още не сме го пробвали даже, но като оздравее ще се започваме. Уменията ни не са много, но най ми харесва като питам дали се е наакала да ми показва памперса и да си бръчка носа че мирише.
Вивита, според мен подаръка зависи от това дали детенцето е презадоволено с игрчаки или по- добре да му вземеш нещо полезно.

# 181
  • София
Хаххаа, това за казанлъшките понички много ми хареса. А някой може ли да ми даде линк към истинската тема за ненедента, та да видя за какво иде реч.
Иначе, зъбите още не ги мия. Има 4 отгоре, 2 отдолу и са тръгнали още 2 отгоре - явно е разпространено.

Чували ли сте за новото био кисело мляко? http://www.bio.bg Аз пробвах, вкусно е, наистина е като домашно заквасено. Пише, че е изцяло от натурално продукти и приготвено по класическа технология, без никакви добавки. Двойно по-скъпо е. Мисля си дали да не давам от него, като захраня с кисело мляко.

# 182
у наше село илинден няма таквизи неща.

# 183
  • Gabrowo->Sofia
Върнахме се и от детка консултация. Юка за Иван може да напишеш на първа страница мерки за годинка - 10,450 / 77см. Разраненото дупе ще го мажа с пиоктанин и антибиотично кремче. Зъбите са много неравномерно израсли, четири предни горе, два предни долу, по един кътник горе и долу, но само в лявата страна.
Тити, Иван като не може да направи нещо, ми го дава в ръцете и мучи аз да му го направя, но пък като се поняде ми дърпа лъжицата сам да се храни. Резултата е голямо омазване.
Беба, раничката май с електричество ще я горят. Аз ходя в 25 поликлиника, защото се познавам лично с Чернев, а иначе съм бъзла и половина и не знам кога и как бих отишла иначе на преглед.
Симка, за това мляко само съм чела. Майките, които са го купували твърдят, че е съвсем истинско.

# 184
  • София
Грета,да ти е жива и здрава дъщеричката!!!!
Желая  красиво и щастливо детство!!!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 185
  • София
В билла го имаше това кисело, взимахме, но не е кой знае какво според мен....

Въпрос - преварявате ли още водата и изобщо каква давате, минерална, изворна, от чешмата...???

И ние още сме с решетка на леглото, гърне не ползваме, дори нямаме...

newsm51Честито на Димана!!! newsm51

# 186
  • Gabrowo->Sofia
Бубу, преварена вода за попарата, за пиене изворна или ако няма от преварената. Нашата педиатърка каза преварена, до годинка, но аз трудно си развалям навиците.

# 187
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143698.0;topicseen - това е темата за ненедент.

изворна, Девин.

# 188
  • София
И ние сме с изворна Девин.Не от скоро.Мързи ме да преварявам. Embarassed
А и аз пия от изворната.
Млякото,ще купим да пробваме.

Днес ходихме на изследвания-и аз ,и малкия.
Кристи ме сбърка.Две епруветки напълниха,а той гледаше с интерес как капе кръвта...Даже искаше да я вземе в другата ръка.
На мама мъжлето Heart Eyes

# 189
давам изворна на девин.
да ви питам- грис обикновен или има специален бебешки?
изследванията на кръв и урина нали не трябва да са на гладно? че ако трябва, не знам как ще постигнем това. а тази седмица ни предстои боцкане.
кейти от една седмица някъде отказва почти да яде. като види бурканчето и лъжичката и започва направо да ги бута. имам едно грозно подозрение за това, но нека мине време да видим  Twisted Evil

# 190
  • Gabrowo->Sofia
Юка, аз съм купила обикновен, пшеничен грис. 1 кило, около 60ст. мисля беше.
Изследванията мисля да бъдат на гладно, за утре програмата е: събуждане, събиране на урина, бързо обличане и мятане в количката, преди да е стигнал на самоход в кухнята, даване на кръв (платих си от днес таксата, да не чакаме утре) и после закуска в къщи. Само да уточня, че живеем на 3 мин. от поликлиника и това улеснява нещата. А ако Иван се разреве от глад, белким ни дадат ред  Mr. Green

# 191
  • София
Юка,нашата лекарка каза да си го нахраним.При бебетата нямало такова значение дали е на гладно или не.Явно почти няма разлика в резултатите.
Нашия грис е Беби.с едно бебче на опаковката.Ама не съм го използвала много Embarassed

# 192
Зъби- израстват освен класическите 6, с които се разхожда от отдавна , два долу и два горе. Долните пробиха. Тъй като нощес спа за пръв път от три седмици насам като хората, сигурно са излезли и горните. Отслабна с 600 гр. покрай болести и зъби, според доки - ок. Измести си режима и се буди чак към 9 вместо между 7 и 8. Доволна съм.
Вода - тук чешмяна, в София изворна или преварена. Зъби мием, но след това често се случва да суче. Тити, можеш да миеш преди шишето, колкото да му създадеш навик. И ша ма извиняваш, ама това ако не е умение - мамооооо, айде ти, че аз не мога.......... Mr. Green Хитряга!
Били - кукли!
Диди - кукла!
Ааа, вденах и аз за поничките.  Laughing
Вивита, H&M е моето предложение. А за самото дете готина играчка. На МАлик му подариха напр. едно като количка за бутане от дърво, много стабилно, а в частта за бутане наредени много дървени шарени кубчета. Демек и след прохождането върши работа. Ето тези плюшени кубчета при нас са голям хит http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1424236
От гърне не виждам никакъв смисъл на тази възраст.

# 193
Честит рожден ден на Димана. Да расте здрава и щастлива за радост на мама и тате.

За гърнето вече писах - стои на него и дори го носи за пиш. За ако ако оцеля момента. Но не може да стиска. Често го носи и аз докато махна памперса и работата свършена.
Кити също ме кара аз да правя нещо, когато тя не може, но се случва рядко. Мъчи се до дупка. Вече може сама да се качи на колата си. Казва тао за чао и маха с ръчичка. С вилица се храни сама , но с лъжица не уцелва и всичко се разлива по пътя. Иначе сама си гризе всичко. вече може да сглобява разни неща, а от вчера и строи със строителя. Научи се да си затваря и отваря шишето. Книжките си ги разлиства сама. А когато и омръзне ги носи на мен да и показвам животните и да и казвам какво правят. Текста не я интересува-въобще не слуша. Заиграва се сама и с празни пластмасови шишета - сега вече им маха и слага капачките. Носи ми разни неща да ми помага. А и вече сама си прибира играчките след като ги разпилее. И ме гледа дали ще кажа браво. Абе мога да кажа, че започва да става голямо дете.
За зъбите - изникна ни кътник, а още имаме от долу само 2 зъба. И сега са на път другите 3 кътника. И още не спим нощем. Стана още по-зле. Все още не ги мия. Чудя се кога да започна, но май ме мързи. А и тя заспива вечер със шишето с млякото на ръце. как да ги мия после.

# 194
  • Gabrowo->Sofia
сердика, стахотен аватар. малик и иван наистина си приличат от този ъгъл

Общи условия

Активация на акаунт