Една година вече щастие ни носи НОЕМВРИЙСКОТО човече

• 9 395
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • Карлово
Книжки - Мартина признава само в стихчета.
Решетка - не сме махнали
Гърне - пълен провал. Пика само след сън, ака извън Sick, затова вече не правя опити
Били, кой от двамата не беше сватосан LaughingВзимам ги. ЗНаеш ли какви руси внучета ще излезнат Mr. Green

# 166
  • Sofia
Добро утро мами,

ЧЕСТИТА 1 ГОДИНКА НА ДИМАНА НА МАМА АТЕРГ. bdbaloni

Ми пишман станах с Йоско:-)Снощи заспа в 12,тази сутрин се събуди в 6.какво му става не знам.
Гърнето:Обявил е бойкот на гърнето.Всеки опит да бъде поставен на него е съпроводен с кански писъци.Освен това се е подсякъл,та може да ме изненада с някой зъб тия дни:-)
Ядене не отказва:-)

# 167
щом толкова се радват децата на къщички с отвори, ще извадя и нашата. все си мислех, че са малки още за такава игра, ама щом казвате...

имахме лоша нощ. чакаме 2 кучешки зъба. странно - отдолу петра има само 2 зъба, а горе ще станат 6. не трябва ли симетрично да растат - 2 долу, 2 горе, после пак долу и така...

гърнето не е и вадено. имаме купено, обаче.

# 168
добро утро
честита една годинка на Димана
като си хвалите децата айде и ние
най обича да и давам нещо и като и кажа дай да ми го дава, за да бъде похвалена, навън не винаги става, понякога почва да тича в другата посока, и ако е лапнала нещо като семка или друго малко опанно нещо си слагам ръката под бръдичката и и и казвам дай, и тя плюе, за това и умение много се радвам, че всичко завира в устата
за гледането под краката, отдавна го прави но чака някой да и вдигне краката и да застане в челна стойка, обича и да прави заден мост като си сложа ръката зад гърба и, и да стои на един крак,
за къщичка с форми ми е мерак да и взема но тези около нас са с дребни части, и не са още за нея
за зъбите и ние сме с 2 долни, но горните скоро ще са 6
за гърнето и нур напоследък много ми се пъне и не ще там, освем ако не я хвана на момента

# 169
  • Gabrowo->Sofia
Честит рожден ден на Димана!

И добро утро на всички останали.
Аз рано, рано бях на лекар (гиненколог) всичко ми е ок с изключение на една раничка, кято си имам от преди раждането и трябва да ми я изгори, но каза, че това ще бъде догодина да не ни разваля празниците (след тази процедура имало възбрана от секс за около месец). Гледа ми матката и гърдите на ехограф. Премерих си килата на техния  кантар, и те са както трябва (55)

Еспри, и Иван е с подсечено дупе за първи път в живта си, не знаех, че може да е от зъби и се чудех от какво е...

# 170
добро утро!
честит първи рожден ден на димана! да е жива, здрава и засмяна!!! newsm18 newsm59  party041
честито ви изгонване на пената  smile3521
нашите любими играчки- книжки всякакви. особено една "горските животни", сама я носи, сама я чете, когато аз се заплесвам. направо пее и си прелиства. също така цилиндъра с различни отвори и формички.
днес открих още един кътник. майче, на кейти й порастнаха 2 горни, 2 долни и после само горни. така че ред при всеки различен.
кейти вчера ми метна клавиатурата на пода, така че някои букви трудно работят. простете ме за грешките.

# 171
Били, кой от двамата не беше сватосан LaughingВзимам ги. ЗНаеш ли какви руси внучета ще излезнат Mr. Green
Сватосани са и двамата. Руси, руси ама с баби учителки, представяш ли си? Grinning

# 172
привет  Wink
честит първи рожден ден на димана! да е жива, здрава и засмяна!!!
много неща умеете  Wink 
един въпрос , имам приятелка в БГ с бебенце на 10 месеца  и се чудя какъв подарък zа коледа да вzема , дрешки, играчки, принадлежности (специални чаши zа пиене, ... ) бебешки албум?

# 173
  • Карлово
Честит първи рожден ден на Димана!

Зъби имаме 8 броя-по 4 долу и горе. Но явно чакаме и кътници, защото тя преди да пробие почти спира да яде. Покрай зъбешката тема, вие как сте с миенето им? При нас е по-скоро гризене на пръстта на мама Rolling Eyes
Хайде да бягам за кухнята, после пак.

# 174
  • София
Ох, добрах се и до работата.
Бяхме на консултация и изследвания - Роси рева много повече, докато я преслушваха и теглеха, отколкото, докато и взимаха кръв. Не знам как са я теглили миналия път, щото не я водих аз, но този път беше с половин кило по-малко - тежи 9.500, а не 10. Само една жена ми отстъпи ред и ми се откъснаха ръцете, понеже чаках и за плащане, и за лаборатория, ама кой да се сети да вземе количка....

Дидди, и аз да кажа, че изглеждаш страхотно!  bouquet
На Били пък да кажа, че са и много хубави малките клонингчета Mr. Green
Вивита, много полезно и забавно умение има Саши! Като толкова искаш, ти яж Laughing За подаръка - дървени играчки, хубави дрешки, кожените терличета за прохождане.

Новите умения на Роси - казва "гъл, гъл", когато ми дава да пия от нейната чаша (понеже аз така казвам, докато се правя, че пия) и Опа! - много културно Mr. Green Забавлявам се.

# 175
вивита, от изброените неща албум сигурно отдавна си имат, а неразливаема чаша ми изглежда ненужна/на мен, на другте може да им е полезна/. Всичко останало ще е готин подарък, дрехи, аксесоари и играчки са винаги необходими.

добрееее, ще купя и аз книжка.

микки - още не мия, признавам. Понеже се приспиваме с шише мляко, а сутрин се гушим семейно в леглото и ни мързи всичките. Сигурно си видяла темата в клюкарника за пастата ненедент какви полемики предизвика Simple Smile

в този ред на мисли - на гърненце не седим, зъби не мием, не ходим, не говорим, не танцуваме, сал една пишка сме забелили..... ще ни откажат бъдещите снахи......
Обаче Деян упорито не ще да стои прав, не ще да ходи, изхитрил се е отвсякъде - винаги намира начин да стигне пълзейки или хващайки се за опора. Ако съвсем няма начин - отказва се и си намира друго занимание.
Снощи му имитирах дърт пияница с едно малко шишенце и той се смя много, хваща шишето и ми го тика в устата да пия още  Mr. Green А забелязвам, че като не може да направи нещо, ми взима ръката и я слага там, където трябва да се направи нещото. Няколко пъти му давам лъжицата сам да се храни - протестира, дърпа си ръката като ужилен и като види, че няма ядене така, взима ми ръката и я слага върху лъжицата  newsm78 опако хлапе!

# 176
Честит рожден ден на Димана с пожелание за весело и щастливо детство! Simple Smile

majce, Юлиана имаше дълго време само 6 зъба - 2 долу и 4 горе и сега започнаха да й растат 4 кътника наведнъж, вече 2 са пробили. И ние ги изстардваме, за разлика от предишните зъбки, които почти не усетихме. Мажа понякога с Генгигел и съм си внушила, че помага, но тя не дава много и хапе. През нощта все още се буди поне по 2 пъти и вече съм спряла да търся причини, все пак упорито не я взимам при нас в леглото, а вия в нейната стая. Зъбките гледам да ги мия всеки ден, но не съм стриктна. Ето по този повод нещо, за което и тити е споменала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143248.0

Гърнето засега сме го отложили.

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 11:07 от Sisssi

# 177
  • София

честито ви изгонване на пената  smile3521
Хи, хи, мерси Laughing много ме дразнеше напоследък Mr. Green
Диди, много ти отива така Hug И браво, че ти няма нищо, а за раничката-с лазер ли ще я горят, и аз си влача една от преди раждането и трябва да ходя, преди бях много стриктна в това отношение, след като родих, не искам да видя гинеколог Mr. Green
Били-да, много са сладки   дечицата Laughing
Ние нови умения нямаме, освен че спим все по-малко и по-кратко, но за сметка на това заспиваме все по-трудно Mr. Green Нощта беше тежка, от 11 часа започна да мрънка, а на сутринта видях, че е пропуснал пампресът и вероятно затова е била нервна, много съвестно ми стана Cry

# 178
Зъбките гледам да ги мия всеки ден, но не съм стриктна. Ето по този повод нещо, за което и тити е споменала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143248.0

ахахах, честно, за казанлъшки понички не се сетих да спомена Simple Smile

# 179
много вкусни неща си готвите вие  Wink бебешкия албум ще бсде подарък zа бабите , всяка ще  има по един албум с наредени хубави бебешки снимки  Wink
а zа подаръка zа бебе мног оголям диапаzон ми отваряте ... дрешки , играчки, аксесоари  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт