Как премина днешният ден?

• 97 224
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 120
Доста неща потръгнаха в работата без да съм очаквала Simple Smile T.e. с удоволствие и интерес свърших някои неща .
Но пък някои извън работата се каних и така и не ги подхванах Sad

# 121
  • София
Най-сетне си получих дълго чакана пратка. Нямам търпение да се прибера и да си пробвам новите придобивки. Приятна разходка с количката и странното усещане, че малкият ще вдигне температура съвсем скоро.

# 122
  • Бургас
Напрегнат ден....
Ходене по институции,нерви,бързане,куп задачи....
И накрая гледам сгрешени данни!!!

# 123
Ъпдейтвам темата ✅ понеже много ми е интересно да чета как хората прекарват дните си 😇.
Днес си поспах повечко, станах в 09:30 и правих тест за бременност(отрицателен 😑).
Сготвих една леща, изчистих, пуснах едно пране и се залових с рисуване. В яслата на племенницата ми ще има коледен базар и направих 2 еленчета и 1 снежен човек с акрилни бои (получиха се страшно сладурски ❤).
Взех един горещ душ, направих маска за лице И сега чилвам на топличко 🎄.

# 124
Дай някоя снимка насам, защо ги стискаш Wink
Днес с двете по-малки бяха на състезание по математика, после среща в заведение с племенницата. После вкъщи релакс за малко, вечеря, и сега се тръшкам пред ТВ. Утре са пак на състезание и двамата, Така че ще ги прилегля по-рано, а ние ще гледаме Нетфликс до 3 през нощта;))))

# 125
Имам чувството,че не съм виждала тази тема.Сигурно съм била заета.Сега,когато съм свободна умирам от тъпотия.Решихме за разлика от др път нищо да не правим,никъде да не ходим.Все се оплаквах,че не мога да си почина от задачи или да сме по пътищата.Мечтаех да се наспя.Сутринта се събудих мн.рано.Мотах се.Уж щях да спя следобяд.Да има,няма 20мин.Четох,но не можах да се концентрирам.Мм спа здраво и за двама ни.Привечер пазарувахме.Кисела съм,толкова безмислен,скучен ден,отдавна не съм имала.

# 126
До обяд приключих с годишната ревизия. Доста доволно спрямо предходни години.

Прибрах се..И час борба с климатика. ( има проблем и ме е страх да го оставям включен, когато не съм вкъщи)
Един майстор ми каза ..карай така, докато издържи и после нов.
Днес уговорих друг майстор по препоръки, да чуя и второ мнение.

Шетах, готвих..В промеждутъка телефони, уговорки и резервации за другия уикенд. Вечер по женски -много смях, танци и позитивни емоции.

Посрещнах студента, малко след това и приятелката му. Ранна вечеря, приказки и съм щастлива!
Сега чаша вино и форума..Simple Smile

# 127
Аз имах много шокиращ тел. разговор оставил много отворени въпроси, които си мислих че са вече затворени завинаги. Явно не разбирам от взаимоотношения.
Иначе уютно в къщи с адвентскранц, и елха . Следобеда коледен базар  и вечерта червено винце с филм . Без мач днеска Simple Smile

# 128
  • Great Britain
Лежерно-почивно.

# 129
Ходихме с ММ на гости в нашите ❤❤❤

# 130
Днешният ден мина много по-добре от вчерашният.Спах до 10ч.Направо съм друг човек.Прозорците измити,много съм доволна.Излязох с приятелка на разходка.Нищо,че здраво духа вятър,беше много приятно.Кафе.Прибрах се и сготвих.

# 131
От доста време все буча, че искам да изкарам една неделя вкъщи, на топличко, без да излизам никъде и по домашному.
Е, изкарах. Защото синът ни е болен.
А имахме други планове.
Внимавайте каков си пожелавате, дами!

# 132
  • Mediterraneo
Аз работих, както винаги в неделя. Преди това обаче се насладих на дълго кафе с ММ, валя проливен дъжд, бяхме седнали на терасата на сухо и гледахме морето. След час напече и денят стана слънчев и топъл.

# 133
Днес турнир по тенис за деца .

# 134

Общи условия

Активация на акаунт