Как премина днешният ден?

• 97 206
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
10 хиляди крачки в разходка по магазините.
От Sinsay това шалте за спалня уникално меко и намалено и тези красиви закачалки от Tedi
След това вечеря
Сьомга и сладък картоф

# 1 486
  • Бургас
Започнах да си почиствам цветята и да ги подготвям да ги вадя навън. Но първо трябва да измия прозорците. До ден-два и това трябва да свърша.

# 1 487
  • Mediterraneo
Пихме кафе с децата навън. Нямам никаква домакинска работа за днес, та ще си почина качествено до края на деня.

# 1 488
  • Бургас
Измих си прозорците, почистих си цветята и ги изнесох навън.
Утре ще набучкам още 2-3 сандъчета с нови и е готово.

# 1 489
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Преди обед фризьорствах Joy , че последният път на децата баба им, не беше успяла да се боядиса качествено, та поправях щетите.
После пътувахме към къщи. И като се прибрахме подредихме неща в новите шкафове. Имах 2 "прекрасни" кашона с натурии в хола около 1 година, но вече ги няма. Всичко е прибрано!
Минава ми през ума и следващото подобрение, но да видим дога и дали ще му дойде времето... Полека лека и у нас започва да става хубаво Heart Eyes
И вече съм скапана, но ще си измия косата и ще се изкъпя дълго и бавно и после ще спя...
Нещо много натоварени тия последните уикенди...

# 1 490
  • Mediterraneo
Спах до късно, пих кафе с приятелка, видях се с адвокатката си, навъртях 5 км на бърз ход с кучето, сега почивка.

# 1 491
Пълна почивка днес. Нищо не съм вършила. То и като пак има някакъв "временен" режим на водата, както го наричат, и ще се види дали е такъв, какво да правя без вода. Дори заспах 2 пъти по 15-20 минути. Най-после зъбът ми се успокои и главата ми не бучи. Спасих си зъба. Потърсих второ мнение и другият се оказа, че нищо не е разбирал. Щеше да ми извади здрав зъб. Проблемът е в друг зъб.

# 1 492
  • София
Супер премина, като изключим, че в социалните мрежи разни анонимни искат да се правят на много велики, само защото в реалния живот не са такива. Избиването на комплекси ме дразни и трудно мога да остана безразлична.

Иначе днес поработих, видях се с приятелка, напазарувах си козметика. Добавих още придобивки към гардероба и направих резервация за почивка идния месец, че много имах нужда и от това. Доволна съм.

# 1 493
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 1 494
  • Другата България
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1761537.new#new

Общи условия

Активация на акаунт