Как премина днешният ден?

• 97 220
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 455
Оф завиждам ви за хубавото време. В Бг е мразовито. Варна, където от години не е валяло сняг, две снежинки бедствие сътвориха. Но това е от управата на града.
Иначе днес свърших доста неща. Полезно с приятно.  Спорт, домакинстваме, разходка с кучо по плажа( няма да споменавам какъв вятър ни брули и 2° се усещаха като -10°.

# 1 456
  • Mediterraneo
Спах до късно, ходих на зъболекар( имам си вече два чисто нови импланта), следобед обиколка с кучето, тренировка на щерката, домашни задължения.

# 1 457
  • Бургас
Работно, но приятно! Поразсеях се малко.

# 1 458
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Понеделнишки - леко лудница, но завърши със страхотна новина относно финансовото ми положение Sunglasses
Почувствах се оценена и забелязана. Много е хубаво!
Благодаря!

После получих и изпратих мартенички Blush

# 1 459
  • София
Успях да си завърша задачите,купих си обувки ,връщах се да си ги взема ,че ги забравих и сега почивам!

# 1 460
  • Mediterraneo
Цял ден по улиците. С ММ обикаляхме оптиките да си избираме очила, после водих детето на ортодонт, оттам на лазер. Хапнахме набързо по една пица за обяд, нямам никаква идея за вечеря, още по- малко пък желание да готвя.

# 1 461
  • Бургас
Задачки навън за вършене, домашна работа за вършене, родителска среща посетена.
Време е за бира и форум!

# 1 462
  • Mediterraneo
Напрегнето. В последния момент ми се промениха всички планове. Не знам накъде да гледам...

# 1 463
Мързеливо. След пет доста активни дни, следва почивка. Всичко се завъртя така: диван, маса, хладилник.....и за почти два часа бяхме на плажа с кучо.

# 1 464
  • Бургас
Отидох на работа, нищо че днес ми е почивен ден. Боледувах няколко дни и се наложи да ме смени колежката. Но днес ни беше много хубаво да сме заедно. Добре ни беше.

# 1 465
  • Mediterraneo
Работих, после сестра ми ме отвлече и обядвахме навън, мотахме се по разни магазини. Прибрах се, душ и се мушнах в леглото. Чакам ММ и дъщерята да се върнат от тренировки.

# 1 466
  • София
За последната седмица тегаво. Дано днес мине спокойно...

# 1 467
Днес мина в шопинг, прибрах се със сто торбички🙂 Поднових пролетния гардероб и съм доволна.

# 1 468
Неприятности, само неприятности днеска. Скъсаха дъщерята на кормуване, почина бащата на най - добрата й приятелка, на работа свръх напрежение, главата ще ми се пръсне. И тия новини от Македония... сърцето ми се къса като гледам репортажите. Горките млади хора, горките родители и близки, неописуем ужас.
Допълвам се - внезапно почина дъщерята на една колежка.
Само брутално лоши вести тия дни.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 21:08 от мекичка*

# 1 469
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Адски напрегнато и при мен. Отдавна не съм чувствала такова нагнетено и ужасно чувство.
Дано минава по-бързо, че ще полудея... Сменихме концепция на проекта 3 пъти само днес и изведнъж нямам време за нищо. Head Band

Общи условия

Активация на акаунт