Как премина днешният ден?

• 97 214
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Бургас
С колежките, работно, весело ни беше!

# 1 471
  • София
Завърших си част от плановете! Сега чакам да завърша една задача. Много мразя да чакам! От понеделник тъй.... Cry

# 1 472
Днес от сутринта се разминавам с всеки план, който си направих, и само се ядосвам.
Така тръгна, така продължи и сега да видим нататък.

# 1 473
  • Mediterraneo
Днес при нас е почвен ден. След като 10 дни не спря да вали, днес се възползвах от слънцето и лекия бриз и изпрах 5 перални. Вече прибрах прането от първите две. Готвене, чистене, приготвях стаята на голямата, че си идва за 4 дни да се видим. Утре ще ми е много натоварено, но ще оцелея, защото знам, че ще си гушна и другото момиче!

# 1 474
Днес при нас е почвен ден. След като 10 дни не спря да вали, днес се възползвах от слънцето и лекия бриз и изпрах 5 перални. Вече прибрах прането от първите две. Готвене, чистене, приготвях стаята на голямата, че си идва за 4 дни да се видим. Утре ще ми е много натоварено, но ще оцелея, защото знам, че ще си гушна и другото момиче!
Ехе, къде намерихте място за сушене на толкова дрехи ог 5 перални? Или имате сушилня. Аз пуснах 1 пералня днес и просторът на терасата се запълни и няма място.
Днес беше смотан ден. Падна голямо чистене в шкафа на банята. Беше се разлял незатворен интимен гел, който се държеше на горния втори рафт. Ядосах се. Уморих се. Късно обядвах. Абе, ужасен ден беше. Да минава вече.

# 1 475
  • here and now
Платих си данъците.
Олекна ми... Във всеки смисъл на думата...

# 1 476
  • Бургас
Лежерен първи почивен ден, който завърши с родителска среща.

# 1 477
  • София
Сравнително спокойно! Като се има предвид каква бе седмицата- започва да ми олеква....

# 1 478
Работа, работа, работа.....

# 1 479
  • Бургас
С ядосване !
Класната и зам. директорката от сутринта ми лазят по нервите!
Аман от тез училищни претенции!

# 1 480
  • Mediterraneo
Скрит текст:
Ехе, къде намерихте място за сушене на толкова дрехи ог 5 перални? Или имате сушилня.

Имам огромна слънчева тераса и когато е топло, дрехите съхнат за 1-2 часа. Имам и три различни големи сгъваеми простора, които събират много пране, заедно с чаршафи и хавлии.

Днес след работа взех децата и ги заведох на обяд. Следобед лежахме, разказвахме си разни неща и се смяхме. Много ценни моменти, които иначе ми липсват. Сега малката и ММ са на тренировка, аз изчистих, приготвих нещо бързо за вечеря и ще почивам.

# 1 481
И аз се ядосах на нещо. И после спрях. Няма смисъл.

# 1 482
От четвъртък съм зле. Едва върша домакинската работа и едва стоях права днес, че мама направи 9 месеца днес от смъртта й.
Причината е, че един зъб направи инфекция и цялата дясна страна ми е оттекла и окото ми е затворено. Предписаха ми антибиотик и от снощи започнах да го пия. Отпаднала съм, бучи ми главата и ме боли зъба и окото много. Хирургът каза, че трябва да извадя този зъб. Преди 5 месеца пак направи това. Ходих на зъболекар, махна ме нерва, почисти го добре и го пломбира. И ето пак съм в същото положение. От този зъб.синусите са увредени и тях трябва да лекувам. За първи път ще ме.вадят зъб и не знам.после как ще свикна без зъб и как ще ям.Cry Ще си сложа имплант, но трябва и синусите да се излекуват.

# 1 483
Много неприятно това със зъба. Сигурно ли е, че само вадене е решението? Навремето ги вадеха за " добър ден" както се вика, но сега стоматологията е много напреднала и вадене е много, много краен вариант.
Аз съм сама вече втори ден и ми супер. Очаквах да се сдухам, да ми стане подтиснато, но нищо подобно не се случи. Напротив, лежах, гледах филми, разходих се, видях се със съседката, сега си правя картофи на фурна, въобще много ми е спокойно. Хубав ден беше.

# 1 484
  • Банско
Свеки на гости, разходка из Банско, домашен сладолед и релакс вкъщи накрая с вкусни ястия.

Общи условия

Активация на акаунт