Как премина днешният ден?

• 97 204
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 440
Днес почивам. Да си направя личните хигиенни навици и съм готова. Лягам.в леглото да гледам Тв или да слушам някой криминален подкаст с истинска история. И без това днес не ми е добре. И без това кожата на ръцете ми да се възстанови поне малко. Кърви кожата ми.

# 1 441
Анонимен_7 успех с лечението.

# 1 442
  • Mediterraneo
до обяд се излежавах, после си правих маникюр. Излязох да вървя, навъртях си километрите, водих детето на обяд( КФС, че отдавна съм й обещала). Трябва да сготвя нещо, ама по- късно, ММ е на тренировка и ще вечеря чак в 22 ч.

# 1 443
  • Бургас
След три перални и домакинстване, готвене и т.н., свършени задачи навън, вече е време за лаптоп и филм и форум.

# 1 444
  • Mediterraneo
Оправи ли лаптопа, Карз?
Аз сготвих една карбонара набързо, хапнах и пак се мушнах под одеалото на дивана.

# 1 445
Към обед излязохме на път. Посетихме един много красив манастир с голям двор, обаче като да си тръгваме не намирам ключовете за колата. Джобовете всички здрави, изтръпнах. Започнах да премислям варианти как да се прибираме, че пък и с куче. То скимти вече гладно, изморено, ние един час търсиме ключове, денят напредва в планината. Добре че се намериха. Изобщо не съм усетила кога и как са изпаднали. Сега ще им слагам дълга връзка.

# 1 446
Сутринта заведох детето на логопед. Минахме през църквата , после пазарувах. Ядосах се много на мързелът, който витае у дома и затова на пук легнах и спах. Поне си починах Wink

# 1 447
  • Mediterraneo
Мач на детето, пазар, приготвих за Задушница да раздам, разходка с кучето из квартала. Заваля ни дъжд, та от 4 следобед съм по пижама и под юргана, ММ гледа филм, аз чопля лаптопа.

# 1 448
  • Бургас
Да,Тарти, оправиха ми го, срещу скромните 120 лв! В потрес съм!

# 1 449
Ринах 50 квадрата сняг и съм с мускулна треска. А иначе имах за ринене 100 квадрата общо да кажем. Не е толкова лесно, понеже първо снегът беше на 40 см дълбок и второ беше адски мокър и тежък.
Вече подготвих и редовния подарък за 8 март за майка ми, парфюм и бонбони.

# 1 450
Какъв сняг момичета, днес при нас има избори, 17 градуса и слънце, грил в градината и пчелите ни са се събудили и събират мед оът кокичета, минзухари, леска и дрян и каквото там намерят.
Не мога да повярвам за снега Simple Smile

# 1 451
И ние гласувахме при прекрасно слънчево време и 15 градуса температура.

# 1 452
  • Mediterraneo
Ни сняг, ни 17 градуса, от вчера вали дъжд и е облачно, поне не е студено, но за тук доста захладня, около 13 е.
До 12 на обяд слушах книга, размазана с кафе и по пижама. Отметнах  инклузива и сега сестра ми ще ме извежда нанякъде.

# 1 453
  • София
Днес посетих музей да видя нови находки! Интересни ми бяха Bowtie после се разходих до пазара Simple Smile

# 1 454
Как какви? Нощес в Добрич е било минус 22 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт