Как премина днешният ден?

• 97 206
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Mediterraneo
Пазар, разходка, кафе. Имахме час за психолога на детето, прибрахме се, хапнахме и всеки по уредите- четем, гледаме филми, слушаме музика. След малко влизамв банята- маски, пилинг, кремчета, малко глезене.

# 1 426
Проблемите от вчера продължават и днешния ден ...проблеми с брокер...проблеми със съквартирантка и напрежение, НО напук на това правих 30 минути питалес,маска на косата, лакирах се с гел лак. Идва ми да изям всичко, НО вече 9-ти ден успявам и не съм развалила житния режим, а на моменти ми идва не чаша вино, а шише да отворя
Сама ли се лакирате с гел лак? После с какво го махате?
Моят ден мина както обикновено-в домакинска работа. И аз мразя, когато още в началото тръгне наопаки и така цял ден да не ми върви. Много се ядосвам.

# 1 427
  • София
Проблемите от вчера продължават и днешния ден ...проблеми с брокер...проблеми със съквартирантка и напрежение, НО напук на това правих 30 минути питалес,маска на косата, лакирах се с гел лак. Идва ми да изям всичко, НО вече 9-ти ден успявам и не съм развалила житния режим, а на моменти ми идва не чаша вино, а шише да отворя
Сама ли се лакирате с гел лак? После с какво го махате?
Моят ден мина както обикновено-в домакинска работа. И аз мразя, когато още в началото тръгне наопаки и така цял ден да не ми върви. Много се ядосвам.

Да, сама се правя. Преди 2 години си купих печка и гел лакове. В началото не се справях добре, но с времето смея да кажа, че доста надградих. Издържа около 20 дни, но и не изпилявам и наранявам  плочката. Свалянето е лесен и някак естествен процес. Предполагам, че защото и не е здраво някак захванат за плочката. Сам почва да се "отлепя" и просто го премахвам /сигурно някоя маникюристка ще ме критикува много/ вече 2 години плочката ми е здрава и не е наранена

# 1 428
От началото на тази година всичко се случва трудно, с ужасно много нерви и не както е планирано. Всеки ден е труден за преживяване, нищо че всяка сутрин се събуждам с положителна нагласа. Днес отидох късно на работа и си тръгнах рано. Няколко дни ще се откъсна поне физически от работната среда и това ме кара да се усмихвам.

# 1 429
  • Mediterraneo
Чистих из къщи, готвих, прах една пътека от мокет на терасата, че е много слънчево и няма грам ветрец. Следобед ке водя детето на урок и после ще вечерям със сестра ми навън.

# 1 430
  • Бургас
Във филмов маратон!
Два дена!
Много ми е готино така!

# 1 431
Тъпо. Без топла вода. Като се мия ръцете с тази ледена вода от чешмата, цялата замръзвам. Писна ми. Все нещо лошо се случва. Снощи протече бойлерът. Днес се купи нов. Утре дано се монтира и си взема един душ.

# 1 432
От вчера сме в Бургас.
Морето отми много натрупана умора и ме върна към живота. Heart

# 1 433
Работа, междувременно пусках перални. На обяд дойде една приятелка за 20-30 мин. И после следобедно с детето, ММ... Чакам да стане време за сън и да си лягам и аз.

# 1 434
  • Sofia
Готвене,работа,готвене,боядисах си косата,направих си маникюра и пак готвене/всичко това вкъщи/ 😏

# 1 435
  • Mediterraneo
До обяд- кафе в леглото. ММ ме води да обядваме по случай празника Simple Smile Следобед се размазахме да слушаме книга и да лежим.

# 1 436
  • Бургас
Суетене у дома и домакинстване.

# 1 437
  • Банско
В голяма чистка след малък ремонт на банята. Малък, малък ама пак ремонт 😐

# 1 438
Отпуск съм. Най-накрая ще се наспя и ще свърша отложените задачи вкъщи без да бързам Simple Smile.

# 1 439
При нас деня започва с такова слънце, че никакви задачи домашни няма да свършвам . Ще направя кремсупа от зеленчуци за обяд и една салата и до там със задачите.

Общи условия

Активация на акаунт