Как премина днешният ден?

• 97 701
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Mediterraneo
Вчера в много път, шофирах 600 км. Вечерта навън, в чуден суши ресторант, изненада за семейството ми.
Днес пък навъртяхме 20 км пеша от една забележителност към друга, но всеки момент си заслужаваше.

# 1 411
Днес мина леко и завърши с нещо, което ме хвърли в размисъл. Сега си мисля, че може би няма нужда от размисъл толкова, решението няма да е мое т. или иначе.

# 1 412
  • Бургас
Забързано в работа и задачки!
Но пък покрай тях си направих страхотна разходка из центъра на града. Добре ми дойде! И крачките за деня си направих.

# 1 413
и добре и с малко глупости.

# 1 414
  • Mediterraneo
Днес сменихме дестинацията и бяхме по- малко натоварени откъм тичане по забележителности, имахме време и да си починем преди вечеря. Тези андалуси знаят как да готвят, необходима ми е диета след 4 дни обикаляне по барове.

# 1 415
  • София
Днес успях да съдействам в къпането на майка, да изпера и куп други задължения! Имам още работи,но поне се надявам утре малко да почина ..Sunglasses

# 1 416
  • Mediterraneo
Приключих с планината от пране след семейното пътуване. В обществена пералня изпрах леглото и завивките на кучето. Обикалях с детето да си избере база за грим, докато ММ прави лазаня. Сега Нетфликс и лежане.

# 1 417
  • Бургас
В бягане по задачки, но ги отметнах всичките!

# 1 418
  • София
От сутринта като си разваля ритъма и целия ден ми е един ...омотан. Е, така започна, но смогнах и свърших всичко предвидено до тук. Сега разучавам новия ми МacBook и ми е кеф да пиша от него

# 1 419
  • Mediterraneo
Нямам никакви належащи домакински задължения днес. Сутринта свърших една важна задача навън, пих едно кафе и се прибрах. Сега ще вззема детето от автобуса, после сме на волейбол.

# 1 420
  • Банско
В пътуване до Благоевград, хубав обяд, задачки и шопинг 🙂

# 1 421
Работа, после с детето вкъщи, а вечерта от детската градина организираха съвместно готвене (и съответно изяждане) на ястията, които ядат децата. Сега съм преяла и ще се насочвам към леглото Grinning

# 1 422
  • Mediterraneo
Пих кафе с приятелка, обиколих пазара за зеленчуци, метнах едни крилца във фраера за вечеря. След малко ще водя детето на урок и докато я чакам ,ще чета книга в колата Simple Smile

# 1 423
  • Бургас
Работно, с колежката се набъбрихме хубаво.
Но имаше и кофти обаждания,та не беше съвсем ок.

# 1 424
  • София
Проблемите от вчера продължават и днешния ден ...проблеми с брокер...проблеми със съквартирантка и напрежение, НО напук на това правих 30 минути питалес,маска на косата, лакирах се с гел лак. Идва ми да изям всичко, НО вече 9-ти ден успявам и не съм развалила житния режим, а на моменти ми идва не чаша вино, а шише да отворя

Общи условия

Активация на акаунт