Как премина днешният ден?

• 97 704
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 395
Тръшна ме грипа и мен .Не можах да отида на практика ,ами е важна.Едвам ставам от леглото.Друг път не ми е било толкова зле.

# 1 396
Бързо оздравяване на всички болни.

# 1 397
  • Mediterraneo
Сутринта със сестра ми ходихме по магазините и на пазара. Пихме кафе на припек. После оправях покупки, пренареждах 2 шкафа. Сега съм си сложила сладолед в една купичка и си лежа с лаптопа.

# 1 398
  • София
Напазарувах, отметнах всичко, което бях заложила като задачи и даже с една приятелка прекарахме страхотно време в парка. Толкова беше приятно, че не ми се прибираше. Харесва ми спокойствието, което си даваме една на друга и как когато обсъдим нещата, те придобиват съвсем друг характер.

# 1 399
  • Бургас
Работно. Отметнах задачките за деня.
Сега релаксирам с форума.
Чета и се ровичкам за информация за нещо, което мисля да опитам.

# 1 400
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Както и вчерашният - в леглото... Гази ни семейно накакъв ужасен грип. Децата са по-добре вече, но възрастните сме тотал щета... Искам да ми мине вече.
И да правя неща...
А не само да лежа и да не мога да стана от леглото...

# 1 401
Има много болни в момента. В поликлиниката беше пълно. В нас също се разболяха и доста време ги държи, две седмици... Бързо оправяне, Цвете!
Денят ми мина в лежане и гледане на Ютуб. 🤷🏻‍♀️

# 1 402
Почивка, пазар , разходка, похапване, къщи и филм

# 1 403
  • Бургас
На работа бях, но беше лежерно. Дори и до фитнеса стигнах.

# 1 404
Днес - разходка в парка с детето, кафе на пейка. Видях се с една приятелка случайно. Готвих, не стана добре. След малко, като си легна, ще гледам сериал.

# 1 405
  • София
Цял ден по лекари.

# 1 406
  • Бургас
В ядове, ядосване и проблеми!
Омръзна ми!
Задава се буря, усещам!

# 1 407
И това ще мине.

# 1 408
Карз, след бурята отново изгрява слънце. Това е кръговрата на живота.

# 1 409
  • Бургас
Благодаря ви, момичета...ама вече нямам сили да се боря с каквото и да е или за каквото и да е... Всичко си е ,, все тая,,.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт