Как премина днешният ден?

• 97 706
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Бързо възстановяване! Днес е учудващо спокойно за сега....Joy

# 1 381
Гледаш да не прихванеш вируса! Успех и бързо оздравяване.

# 1 382
Прочетох да се взимат веднага противовирусни средства като Алвирон рапид и тамифлу. А болният да пие повишени дози от тези средства в рамките на 36 часа. Статия на проф. Кантърджиев прочетох без да споменава какви противовирусни средства да се приемат. Но то става ясно какви точно са. От вида на изброените два от мен.
Днес съм малко по-добре. Трети ден от менструацията е. След малко пускам пералня с пране на брат ми и да си събера изсъхналите дрехи от простора, да ги сгъна и прибера на мястото си.

# 1 383
Вчера се снимах със Стоичков. Но хартиеният в човешки ръст на входа на Кауфланд. Laughing Хората ни гледаха заинтригувано.

# 1 384
ауууу муцка! крада го ! Simple Smile
Аз вчера се бях захванала да върша една работа и колкото повече върших, толкова повече се заплиташе ... Днес сутринта виждам, че голяма каша е сътворена.

# 1 385
  • Mediterraneo
Вчера беше лазарет у нас, тримата се тръшнахме болни.

# 1 386
Вчера беше лазарет у нас, тримата се тръшнахме болни.
Бързо оздравяване.

# 1 387
  • Mediterraneo
Пушка сме вече и тримата, днес шетах като замаяна, че два дни не бях пипвала нищо. Готвих, прах, абе голям ол инклузив. Успях да изведа кучето на дълга разходка, сега ще вземам детето от тренировка и си пускам сериал.

# 1 388
Днес за пръв преподавах.Много бях притеснена.Но мина много добре.Утре ще продължа.Но в класа,в който съм има едно дете със СОП и общувайки с него и помагайки му все повече се убедих ,че ще запиша магистратура соц.педагогика.То не спря да ме гушка днес ,невероятно да помагаш на някого толкова безкористно и да те гледа с любов .

# 1 389
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Скапано...
И другото дете и болно.

# 1 390
Супер уморена. Цял ден се занимавам с домакинска работа. Сега легнах за малко.

# 1 391
  • Mediterraneo
Отметнах сума ти и задачи. После минах 5 км на бързо ходене.

# 1 392
И аз извървях 5 км на бърз ход. Добре ми се отрази. Наготвих и сега почивам.

# 1 393
  • Бургас
Страхотен работен ден с колегите си изкарахме.

# 1 394
Днес е лежерничко на работа. Ръководството липсва и аз се възползвам.

Общи условия

Активация на акаунт