Как премина днешният ден?

• 97 710
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Бургас
С майстор и правене на ел ремонт

# 1 366
  • Mediterraneo
Както всяка събота напоследък- мач на детето, пазар, домакинска работа. Довечера сме на РД на малкото злато на леля.

# 1 367
  • Бургас
С пъшкане и охкане от  мц болежки... Омръзнаха ми тези женски неволи!

# 1 368
Излизахме семейно по задачи и обядвахме в любим ресторант. Много хубаво си поговорихме- ММ, синът и аз.
После детето отиде на РД, а аз му ударих сериозна  двучасова късноследобедна дрямка. Последните две седмици нещо не бях съвсем на център. Първо ме бе полазил някакъв вирус, после се възстановявах от него. Като се събудих привечер  имах усещането, че този дискомфорт вече е зад гърба ми. Супер свежа и отпочинала се чувствах.
Приготвих хубава лека вечеря, с ММ гледахме филм. Сега се оправям да си полягвам, вярвам, че ще си заспя като пич.

# 1 369
Ние направихме разходка и вечеря навън и тъй като бяхме паркирали колата в гората и правихме разходка по баира надолу до града  се върнахме с последното рейсче на паркинга слезнахме сами .  Шофьора на рейса беше много озадачен какво ще правим в 8 вечерта посред гората, но после видя последната кола на празния паркинг. И си тръгна с рейсчето . А над нас в тъмнината се откри ясно небе и много , много красиви звезди ... и голям , голям студ. Добре че не бях загубила ключа от колата Simple Smile

# 1 370
Ако не беше видял колата ви, като нищо да звънне на полицията. Вчера четох някакви новини, полицията призовава ако видим самотни хора вечер при тоя студ да им се обаждаме.

# 1 371
  • Бургас
С поредния майстор у дома, този път беше пералнята!

# 1 372
  • Mediterraneo
Спах до късно, пих кафе на спокойствие, сготвих набързо и излязох на обяд със сестра ми. Следобед с лаптопа и сериал.

# 1 373
Станах рано да изпратя домашните на ски.
Сред това спорт, после шетня из вкъщи, четох книга, гредах “Ананомията на Грей”, направих тава с макарони на фурна, пусках перални, миялни, прахосмучещи роботи, бърза вечеря, дълъг разговор с дъщерята  и сега си чакам мъжете да се приведат във вид за да сядаме да се храним.

# 1 374
Станах късно,ходих за подарък на племеничката, на обяд бях на гости при мама.Следобяд готвене,две перални  прахосмукачка,две сушилни ,къпане и приготвяне за утре.От утре започвам практиката си  в училище.Много се вълнувам  ,как ще ме приемат децата .Ще ходя на практика три седмици и ще влизам в часовете на 3 клас.

# 1 375
FrauDanna толкоз чак стари не сме Simple Smile А и голямото ни момче беше с нас. И бяхме доста щастлива групичка. Само премръзнала в този ужасен студ който беше .
А на спирката вечерта огледах хората и ми стана чудно как по-младите издържат без шапки, шалове или ръкавици , повечето бяха без и едно момиче дори с разкопчано палто.

# 1 376
FrauDanna толкоз чак стари не сме Simple Smile А и голямото ни момче беше с нас. И бяхме доста щастлива групичка. Само премръзнала в този ужасен студ който беше .
А на спирката вечерта огледах хората и ми стана чудно как по-младите издържат без шапки, шалове или ръкавици , повечето бяха без и едно момиче дори с разкопчано палто.
И аз се чудя тези младежи кас ходят с леки и къси якенца или по спортен екип, без шапки, шалове и ръкавици. На повечето се виждат кръстовете и коремите. Чудя се нямат ли родители да им кажат да не ходят така рязголени, защото като станат на години, ще се оплакват от болки по цялото тяло. А аз съм опакована с дебело и дълго яке с шапка и шал.
За Коледа и Нова Година, готвене беше. За капак на Нова Година се счупи готварската печка,която отдавна е за изхвърляне. Без температурни градуси е. Питката превтаса. Брат ми успя по някакъв.начин.да я поправи. От преместването й,.направи мизерия. После пусках прахосмукачка, минах там, където беше печката и разните сложени боклуци, които стоят край печката, чистих с четка и вода. Изморих се като куче. Седнахме да ядем чак в 01.00 часа. Не бях и гладна вече. Супер уморена бях и ми се виеше много свят.
Вчера и днес лежа на легло заради тежката менструация и обилното кръвотечение. Исках да пусна пералня и да изпера дрехите на брат ми, но.нямам сили. Казвам си, че и утре да мине, ще бъда по-добре.

# 1 377
  • София
Ох, луд понеделник! Дано само да е тъй само днес! Purple Heart

# 1 378
Понеделникът мина бързо, не го усетих.Дано цялата седмица мине така спокойно и бързо.

# 1 379
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Имам лошо предчувствие как ще мине, защото започна с болно дете...
Писна ми!
Мрън

Общи условия

Активация на акаунт