Как премина днешният ден?

• 97 713
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 350
Последен ден ваканция. Започнали сме от 21 дек. миналата година . Утре ще звуни часовника за училище

# 1 351
  • Бургас
Работно. Опит за влизане в работен режим. Почетох Богоявление.

# 1 352
Първи работен, не беше зле.Имах час за д-р, не дойде. Angry

# 1 353
  • София
Работно минава деня... Споделих с един доверен човек - нещо,което ме мъчи! Дано не прекратя окончателно приятелство с дадена личност Sad заради глупост...

# 1 354
Последен работен ден,за пореден път се увери,че с мъжете се разбирам по -добре от жените.Защо нито една от бившите ми колежки ,не дойде да каже приятно ми беше да работя с теб.За разлика от мъжете ,които го направиха всички ,а под всички имам предвид 12 мъже ,стиснаха ми ръката и го казаха.А жените с половин уста успех ти желаем занапред.Чакам с нетърпение практиката да ми почне ,да се разведря с децата около мен,защото по чисти създания от тях няма.Сега ще сготвя и ще почета малко.

# 1 355
  • Бургас
В лутане из няколко институции търсейки отговори на странни въпроси и казуси !!!

# 1 356
  • Mediterraneo
Сутринта по задачи- в банката да закрия една сметка, в Лидл да върна едни неща, в 3 сервиза да ми дадат оферти за смяна на гумите на колата, в книжарницата за тетрадка на детето, предиобедът мина. Обядвах със сестра ми традиционно навън, правим го веднъж седмично.

# 1 357
  • Бургас
В обикаляне работному...и приказки с колежката!

# 1 358
  • София
Почивен ден за мен - готвене, пералня, прахосмукачка 😁

# 1 359
Ползотворно, свърших повече неща отколкото замислих.Получих екстра пари, много съм доволна.Замотах се по магазините, но не покрай бонуса, просто ми дойде вдъхновение.Уцелих намаления и се възползвах.

# 1 360
  • София
Премина. Важното е ,че премина днешния ден... Интересни новини получих и ако знаех ,че толкоз много откачалки ще ми се лепят днес може би щях да остана на спирката с един симпатяга ,който си бичеше музика и си беше взел нещичко да се сгрее и отпусне,може би нямаше да му се свиди и мен да почепи! Нищо ,че валеше сняг... Rolling Eyes  Trollface

# 1 361
  • Бургас
работно
леко неразположение преди мц

# 1 362
Страхотен ден беше деня ми готвих и чистих.

# 1 363
  • Mediterraneo
Вчера и днес в леглото, нещо не ми е добре.

# 1 364
На мен ми хареса как премина и завърши с вечеря на стара раб. група организирана от бивш колега. Беше много забавно.

Общи условия

Активация на акаунт