Как премина днешният ден? - тема 2

• 10 663
  • 209
  •   1
Отговори
# 195
Ходихме с приятелско семейство на сняг децата да поиграят. Нашето не щя да се пързаля, но пък майка му добре се представи с една найлонова торба Stuck Out Tongue Winking Eye
Следобед го карахме коледно - украсявахме елха, ядохме мандарини и слушахме коледна музика.
Сега чакам на дивачето да му се доспи, че мен отдавна ме е налегнала дрямката, а ММ отиде да спортува...

# 196
  • Mediterraneo

Ето така ми преминават последните два дни.

# 197
  • Mediterraneo
Сестра ми ме събуди ненадейно сутринта, звъняла, писала, накрая натоварила болното дете и ми го доведе да го гледам до обяд. После аз имах час за лекар, пазарувах, готвих. Направих си и 5те км разходка с кучето и следобед слушах книга 2-3 часа без да мръдна от леглото.

# 198
  • Бургас
Работно, минорно и еднообразно!

# 199
Да размърдам темата:
Първи ден вкъщи след България и се бях приготвила за драма с детската градина. Е, нямаше. После на лекар, после пазаруване. Погрижих се за себе си с дълъг душ и маникюр. Сега чакам да стане време да взема детето от градина и ще дойде приятелка на гости.

# 200
Много набързо, семейство от двама възрастни и двама 15 годишни близнаци. Мама на работа, на тати момичето е на т.н “sweet sixteen” с други момичета в Пенсилвания, аз закарах на мама момчето на сокър/ футбол / тренировка, аз ходих до Walmart за мляко с ориз и майонеза, бърза спирка в    Sam’s Club за един iPhone 17 / почти без пари/, и обратно вкъщи.

# 201
  • Mediterraneo
Сутринта направих закуска, пих две кафета и цял ден на дивана а лаптопа. В късния следобед и досега гледаме с ММ сериал.

# 202
И аз се включвам,за да се раздвижи малко темата.Бях да помогна на една приятелка в почистването на апартамента й.Поговорихме си на коя как е минала седмицата.Прекарала е настинка,но вече е по-добре.После се прибрах да оставя покупките на баща ми,който не е в много добро здраве.След това се прибрах прибрах при половинката и ще си припомним филма"Закрилникът"3 с Дензъл Уошингтън.Пропуснахме готвенето и си поръчахме паста.Simple Smile

# 203
Сутринта детето се събуди точно като спях най-сладкия сън. Успях да го прикоткам да поспим още малко. После рязходка с кучето,  оправях багажа от България и до обяд бях тотал щета. Сега с нетърпение чакам детето да легне (което няма да е съвсем скоро предвид сутрешното излежаване) и тепърва да се къпя и да се чудя какво да облека утре за първи работен ден.

# 204
Станах рано ,дадох сиропите на детето (болен е ),направих закуска ,направих и на мен,излязохме с ММ той да почисти снега по пътеките и пред вратата а аз да вЗема въздух. Майка ми искаше да купува диван ,та запалихме  колата ,взехме я и купихме. Прибрахме се ,хапнахме ,пихме кафе ,ММ седна да играе с децата ,аз седнах да си чета до тях . Играха карти,рязко ми се приспа ,преместих се в спалнята ,не знам колко съм спала ,но стана ясно ,че и другите са спали. Скочихме ,подредихме из къщи ,ММ пусна една прахусмокачка,майка ми изпрати храна ,та само сервирахме по чиниите ,приготвихме храна за здравото дете,което ще е на училище.Играхме малко настолни игри ,минахме през банята и вече легнахме ,освен ММ,които гледа мач.

# 205
  • Бургас
Плановете бяха едни, но се промениха в други!
Кот' такова!

# 206
  • някъде другаде
Сутринта на маникюр. След обяд отидохме на София , хапнахме в Хепи и след това на концерт на Тони Димитрова.

# 207
  • Mediterraneo
Събудих се рано, минах през Лидл и пазара, върнах в мола един несполучлив подарък и се прибрах. До 11.30 свърших със заплануваното домакинстване. Изпратих моите хора по разпределение и останах цял следобед сама с кучето. Тишина и спокойствие.

# 208
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
С много уиски. Повече от колкото е редно, но имам нужда.
И сигурно пак ще си сипя поредното...

# 209
Ходих да ми взимат кръв рано сутринта за изследвания, сложих си номерата на колата които взех снощи от Хонда, бях на пазар, но повечето от нещата от списъка ги нямаше защото  бяха изкупени поради наближаващата снежна буря. Следобяда закарах сина ми на Сокър / футбол / тренировка, отбих се до Walmart да “убия” два часа, и се прибрахме. Сега 7:00pm Източнно време, пия бира Sapporo и мезя домашен катък.

Общи условия

Активация на акаунт