Най-гадната зодия за жена! - 3

• 32 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Самочувствие си имам. Не съм завистлива, не съм лицемерна. Но съм манипулативна и определено обичам да контролирам нещата, в това число и хората около мен. Мога да обичам, мога и да мразя. Действително по-лесно мразя, отколкото обичам, но като обичам си е баш истински. Мога да се раздавам много, но ако не видя нищо в замяна съм дотук. В едни отношения трябва да има взаимност - няма ли, не се хабя. Обидчива съм и човек лесно може да ме засегне дори несъзнателно. А как помняяя - доброто го помня цял живот, лошото мога и два 😂 За отмъщението - не знам. Мисля, че имам такава наклонност, но не си спомням случай в който да съм го правила. Отмъщавам в мислите си, може би пращам лоша енергия 😂 Нерешителна съм. Обещая ли нещо си го спазвам, имам си едно вродено чувство за дълг и отговорност, което не ми позволява да се отмятам.

Това, доколкото човек може да е обективен към себе си и да се самоанализира.

# 466
Извън тепиха само да кажа, че подкрепям Ария в имането на самочувствие. Всяка жена трябва да го има, че изгуби ли го ... после я четем в СО.
Нещо положително за Везните - кипри са. Мъжете повече, хаха. Обаче и жените обичат детайла, не излизат джаста праста като нас.

# 467
Аз съм горе долу същата, но не съм обидчива. Не знам дали съм манипулативна, може би съм. От мъжете в живота си съм чувала, че “вадя душата с памук” Joy Аз не съм съгласна с това, по-скоро се имам за крайно надута пуйка, която не се занимва с такива неща Joy

# 468
И аз съм Везна и смятам, че това са абсурди пълни. Може би, някога ви е наранил лош човек и е бил Везна, но такива от всички зодии има. Последното което сме, е отмъстителни. Никога не ми се е случвало да отмъстя, просто продължавам напред. А самочувствието ни, според мен даже е прекалено. Може би, само лъвиците ни бият по това 😊

# 469
  • София
Не съм забелязала жените везни да са надути, нито зли, нито злобни, нито като цяло лоши хора.
Ако правят лошо на някого, то е на самите себе си. За тях е много важно всичко да е “както трябва” , имат изневеряващи гадже, но ще се омъжат за него защото приятелките им са се изпоженили, имат 2 кредита, но ще теглят 3- ти за да направят сватба по традицията с  поне 150 човека… реални примери.
Големи са клюкарки, но не влагат лоши чувства. Не умеят да ръководят екип - всички им се качват на главата.
Дразнят ме че са ужасно нерешителни и туткави, нямат категорично мнение, понякога изглежда че все едно сменят страните/ мненията, но те реално просто нямат такива и са като топче за пинг понг.

Аз смятам, че водолейте, близнаците и девите са знаците с най- високо самочувствие. Не твърдя че е с покритие, но със сигурност си вярват. Овните и лъвовете само демонстрират такова, но вътрешно в себе си го нямат.

# 470
Самочувствието ту го имат, ту го нямат. Зависи накъде се люшнат везните...демек - непостоянно е. Но все пак ...въздушна зодия.

Пак си дойдохме на думата за ниското и високото Grinning

# 471
  • Тра-ла-ла
Най-голям го вадят огнените. Успяват да поддържат имиджа на голямо добро утро. Къде наистина, къде с грубо налагане, къде с инат. Следват ги земните - по същия начин го правят, но в малко по-семпъл мащаб. Въздушните криво-ляво го докарват на фасон. Кога имат, кога нямат самочувствие. Водните, клетите...ич ни няма. И никой не се връзва, че имаме самочувствие Bowtie

# 472
Най-голям го вадят огнените.
А, да си дойдем на думата. Кажи им го на аматьорите.
Въздушните имат самочувствие, но ... въздушно някакво. Земните са тежкари. А ние - фукльовци. Водните са неуверени.

# 473
  • Далечният изток
Аз съм рак с огнен асцендент, та последните години взех да придобивам някакво самочувствие... Имам напредък определено Grinning

# 474
  • София
Именно заради фукнята смятам че огнените са по скоро комплексари, отколкото много самоуверени. Демонстрират Wink
Ти знаеш ли кой съм аз е реплика, която може да бъде чута най- често от лъв или овен , стрелец - ти знаеш ли аз кого познавам :Joy

# 475
Огнените наистина си имаме самочувствие, не сме комплексари. Знаем си цената и целта.

# 476
Ако на планетата Земя има жени със самочувствие това са Везните 😂
Няма да го нарека глупост, нивото ми на култура не го позволява. Само ще кажа, че това изобщо не е вярно. 😎
Бих могла евентуално да кажа, че е вярно за жена Лъв, но не съм съвсем сигурна. Не го твърдя.
Жените Лъв обожават да са обожавани и демонстрират самочувствие, но всъщност са доста неуверени и дори не могат да си прикрият комплексите. Всяко действие им е продиктувано от тях.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 10:16 от ConnieS

# 477
  • София
Везните, които аз познавам, забравяш, че са на масата.
Или трябва да им теглиш думите от устата, или говорят за някакви пълни простотии. Промискуитетни са, ако са наранени. Но вътрешно според мен са добри хора.

Крадли са стрелците. Една искаше да открадне чуждо гадже, май не успя, не знам какво стана. Друга искаше да открадне проект (не успя, изритах я в последния момент), а третата ми открадна пари.

# 478
Имат самочувствие огнените, разликата е, че държат да бъдат ценени заради това, което са, а заслугите им - забелязвани и признати. Говорим за външна фасада. Докато земните "гледат" равнодушно и недоверчиво простолюдието (другите хора 😂) и рядко чакат признателност..

# 479
  • София
Чела съм какви ли не неща за Везните, но като тук такива описания никога не съм  срещала Grinning . Боже какви  злодеи сме били. Злобни , отмъстителни... леле, леле. За себе си  и хората, които познавам определено мога да кажа, че не сме злобни и ако мразим  то  е със основателна причина. И със сигурност бих направила абсолютно всичко, за да са щастливи хората, които обичам.

Общи условия

Активация на акаунт