Най-гадната зодия за жена! - 3

• 32 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Ужасни са Везните. Цупене, вятърничавост, несериозност, мудност и все в тоя ред. Но иначе са добряги, отвъд отрицателните им качества. Но да разчиташ на тях - абсурд.

Хаха, ясно. Хванах се с жена Везни, тя ми забрави рождения ден. По принцип не съм за подаръци и такива неща, по ми е кеф аз да правя  подаръци на нея, просто исках да ми го честити, не исках от никой друг, а точно от нея. След като рождения ден мина, жената си продължи нормално, все едно нищо няма, викам й забрави ми рождения ден, а преди това си казах,  ако реакцията й бъде "О боже" ще ми мине, защото когато реагира така значи нещо значително е станало, след като й казах тя ми вика о боже, това е непростима грешка, викам й няма проблем, тя ме пита ядосан ли си ми, казах й не съм. Наистина ми мина след реакцията й, а преди това си бях ядосан. После ми вика, но ме харесваш по-малко от преди? Казах й не, колкото преди, тогава ми каза, че великодушието ми не може да се опише с думи, казах й добре, стига с този рожден ден, минало е, но да видим сега втория път дали ще се сети жената Joy
Като стрелец съм по флирта, не нещо сериозно, но с нея вече мина 1 година и половина, няколко пъти съм си казвал остави я, остави я, но не го правя, чак се чудя как мина толкова време. Няколко месеца след като се запознахме й викам как ще реагираш ако прекратя нещата, тя ми вика твоя загуба, но го каза с цялото самочувствие на света, викам си интересно. Точно малко преди нея се бях хванал с две жени, но както винаги нищо сериозно, просто флирт, и с двете само по 1 месец. Първата хлътна толкова, че направо съжалявах за този флирт, вече на първия месец ме задушаваше. Втората не точно, но нещо подобно, чувствах си свободата застрашена, докато със забраванката везни нямаше такова нещо. Въпреки, че след първоначалния флирт се дистанцирах от нея, имало е дни в които ме търси, а аз въобще не исках да чувам за нея, след това тя не го е правила на въпрос, продължаваше да ме търси без да коментира ама защо така и тн., явно съм усетил, че ми дава свобода и не ми я застрашава.

# 481
Това пък сега защо беше? Флирт и с нас ли търсиш?

# 482
  • Тра-ла-ла
E-V13, бъди мъж - имай връзка Smiley Че от много шубелясване за пустата свобода - зодията Стрелец е дала не един ерген.

# 483
Де да знам... Мъжете Стрелец са ми ясни. Вярно са много свободолюбиви по дифолт.
Ама жените Везни са като цяло контролфрийк и ревниви.
Стрелецът е ОК, ама жената Везни още не е влюбена в него.
Съветът ми е "кийп трайнг, хънтър"))) Везните трудно загряват.

# 484

Жените Лъв обожават да са обожавани и демонстрират самочувствие, но всъщност са доста неуверени и дори не могат да си прикрият комплексите. Всяко действие им е продиктувано от тях.
И мъжете са така. 😉

# 485
E-V13, бъди мъж - имай връзка Smiley Че от много шубелясване за пустата свобода - зодията Стрелец е дала не един ерген.

Гледах едно видео, някакъв човек обясняваше защо не искал връзки и тн, отдолу коментира човек на 40 и няколко години, дава съвет за по-младите, че без жена и деца живота бил перфектен, викам си този тип ще е Стрелец, няма начин.

Де да знам... Мъжете Стрелец са ми ясни. Вярно са много свободолюбиви по дифолт.
Ама жените Везни са като цяло контролфрийк и ревниви.
Стрелецът е ОК, ама жената Везни още не е влюбена в него.
Съветът ми е "кийп трайнг, хънтър"))) Везните трудно загряват.

Тя ми разправя, че бившия й бил точно такъв и затова го оставила. Имах едно наум дали няма нещо друго в историята, но накрая напълно повярвах на нейната история, не е давала никога повод да си мисля, че е такава. Мерси за съвета Hands Plus1

# 486

Тя ми разправя, че бившия й бил точно такъв и затова го оставила. Имах едно наум дали няма нещо друго в историята, но накрая напълно повярвах на нейната история, не е давала никога повод да си мисля, че е такава. Мерси за съвета Hands Plus1

Точно! Ако е бил такъв (несериозен, неангажиран в нейните очи) и ти се отнасяш подобно - нямаш шанс. Жените Везни не харесват такива мъже и общо взето обичат да са във връзка, брак, обичат и материалния комфорт и обезпеченост. Затуй често се влюбват в разни Раци и Козирози, които изглеждат солидни, обезпечени и ангажирани, а всъщност хич не са за тях.

# 487
Имах предвид, че бившия й е бил контролфрийк и ревнив, карал я да се прибира в определен час, постоянно и звънял и тем подобни.
Не го играя незаинтересован, то беше в началото, нейният рожден ден го запомних, дадох й подаръци, което си е нещо нормално де, не го изтъквам като нещо кой знае какво.
В първия си пост имах това предвид, че за мен жена Везни не е най-гадната зодия, защото ми дава свобода, явно не иска подобен като бившия й. Но ако е вярно това което се пише в темата, че са несериозни и не може да се разчита на тях е гадно да се чудиш дали може да разчиташ дори да ти запомни рождения ден.
Интересно е това, което пишеш за жена везни, че е контролфрийк, за първи път го чувам, бях чул че жена Везни разбира мъж Стрелец.

# 488
  • Тра-ла-ла
От много Стрелчешко философстване, демек много празнословно бля-бля-бля - не казваш имаш ли връзка с Везната или само се подпичкв@ш с нея и редиш драми?

# 489
Тая жена изглежда като да не знае, че имате връзка. И аз рождени дни помня само на роднини и дългогодишни приятели. За познати и полупознати има фб да ми напомня 😂
Везните като че ли най-обичаме да се обвързваме от въздушните, даже сме леко напористи в това отношение. Затова с тази прекалена свобода не знам как да го тълкувам.

# 490
Имах предвид, че бившия й е бил контролфрийк и ревнив, карал я да се прибира в определен час, постоянно и звънял и тем подобни.
Не го играя незаинтересован, то беше в началото, нейният рожден ден го запомних, дадох й подаръци, което си е нещо нормално де, не го изтъквам като нещо кой знае какво.
В първия си пост имах това предвид, че за мен жена Везни не е най-гадната зодия, защото ми дава свобода, явно не иска подобен като бившия й. Но ако е вярно това което се пише в темата, че са несериозни и не може да се разчита на тях е гадно да се чудиш дали може да разчиташ дори да ти запомни рождения ден.
Интересно е това, което пишеш за жена везни, че е контролфрийк, за първи път го чувам, бях чул че жена Везни разбира мъж Стрелец.
И аз държа да ми помнят рождения ден, много добре те разбирам защо се чувстваш разочарован. Особено на любим човек и от любим човек. Може да е забравила по някаква причина пък...
По принцип, Стрелец и Везни са в секстил и следва да се разбират. Обаче, на практика не винаги става това, което на теория пише.

# 491
Темата е за споделяне на негативите на зодиите, но нека кажа кои две са ми най на сърце. Първата, която много харесвам за жена, е точно зодия Везни. Имала съм неприятен спомен с жена Везни, но, въпреки това, си остават едни от най-приятните жени. И втората, разбира се, е Лъв. Жената Лъв като архетип ми е прототип на това - как трябва да изглежда и да се държи една жена! Имам венера в Лъв и едно от нещата, които най-много харесвам е шумния смях с глас. Едно от най-хубавите неща в живота - да се смееш силно, и не разбирам хората, които прикриват с ръце устите си и се смеят тихомълком..

# 492
На мен най на сърце са ми стрелците 😁

# 493
А на мен скорпионите.
 Приятен обрат в темата.🌹

# 494
Отрицателните черти за моята зодия ли - Скорпион. Ще напиша някои от тях. Лесно раними са, доста емоционални, избухливи, не могат да си сдържат нервите, когато някой ги ядоса, правят много грешки под въздействието на емоциите си, затворени личности са, помнят лошите думи и постъпки, направени спрямо тях, отмъстителни, вземат бързи решения, когато някой ги ядоса. Когато някой ги разочарова и разстрои се свиват в черупката си и не допускат повече хора до себе си. Игнорират бързо някой, който ги е обидил, разочаровал, разстроил и направил грешка спрямо тях или чака в удобен момент да нанесат удар срещу този някой. Когато някой ги ядоса до такава степен, направо изпадат в неконтролируемо положение. По-добре е отсрещната страна да се махне от очите им, защото гневът на хората от таи зодия е възможно да сринат отсрещната страна. И други отрицателни черти има тази зодия.
и аз се припознавам до известна степен в това описание

Общи условия

Активация на акаунт