Хаха, ясно. Хванах се с жена Везни, тя ми забрави рождения ден. По принцип не съм за подаръци и такива неща, по ми е кеф аз да правя подаръци на нея, просто исках да ми го честити, не исках от никой друг, а точно от нея. След като рождения ден мина, жената си продължи нормално, все едно нищо няма, викам й забрави ми рождения ден, а преди това си казах, ако реакцията й бъде "О боже" ще ми мине, защото когато реагира така значи нещо значително е станало, след като й казах тя ми вика о боже, това е непростима грешка, викам й няма проблем, тя ме пита ядосан ли си ми, казах й не съм. Наистина ми мина след реакцията й, а преди това си бях ядосан. После ми вика, но ме харесваш по-малко от преди? Казах й не, колкото преди, тогава ми каза, че великодушието ми не може да се опише с думи, казах й добре, стига с този рожден ден, минало е, но да видим сега втория път дали ще се сети жената
Като стрелец съм по флирта, не нещо сериозно, но с нея вече мина 1 година и половина, няколко пъти съм си казвал остави я, остави я, но не го правя, чак се чудя как мина толкова време. Няколко месеца след като се запознахме й викам как ще реагираш ако прекратя нещата, тя ми вика твоя загуба, но го каза с цялото самочувствие на света, викам си интересно. Точно малко преди нея се бях хванал с две жени, но както винаги нищо сериозно, просто флирт, и с двете само по 1 месец. Първата хлътна толкова, че направо съжалявах за този флирт, вече на първия месец ме задушаваше. Втората не точно, но нещо подобно, чувствах си свободата застрашена, докато със забраванката везни нямаше такова нещо. Въпреки, че след първоначалния флирт се дистанцирах от нея, имало е дни в които ме търси, а аз въобще не исках да чувам за нея, след това тя не го е правила на въпрос, продължаваше да ме търси без да коментира ама защо така и тн., явно съм усетил, че ми дава свобода и не ми я застрашава.
Че от много шубелясване за пустата свобода - зодията Стрелец е дала не един ерген.