Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 339
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Стрелците са хитри интриганти. Аз срещнах още една и така и вака и тъкмо се чудя коя зодия е, а тя - стрелец.
Другата, за която бях писала преди време, си се оказа буквално социопат. Страх ме е да не ме наръга с нещо.

# 556
  • Тра-ла-ла
Аз срещнах още една и така и вака и тъкмо се чудя коя зодия е, а тя - стрелец.
Стрелците ги изобразяват като получовек-полуживотно. Сигурно има вътрешна борба кое да надделее - човешкият разум или животинският инстинкт... и по-големият зор - как и двете да работят в синхрон.

Другите двойнствени знаци са Риби, Близнаци и Дева.

# 557
Аз лошо съм видяла от Везни и Стрелец.
Иначе съм човек с различни приятели. Мога да общувам с всякакви хора и това са ми го казвали и близките.
Заобиколена съм с много водолеи жени. Чудесно се разбирам с тях.

# 558
Аз лошо съм видяла от Дева и Близнаци. За жени, с водните най се кльопаме.

# 559
Аз от Стрелкините не съм видяла лошо, но това размахване на пръст и навиране на носа в чуждия живот… адски много ме дразни. Миналата седмица една близка беше подхвана на къс пас моя приятел и като започнала един кръстосан разпит Rolling Eyes Като сме двама например не смее, но като сме поотделно… стой и гледай какво става. И не се отказва, ти и казваш това си е наша работа, а тя започва дааааа, НО… и няма край.

# 560
Аз лошо и буквално нож в гърба съм видяла от Скорпион и Дева, но пък и други близки Скорпиони имам и са много готини, та май има лоши и несавъмстими хора с нас не е толкова до зодия.

# 561
  • София
Аз срещнах още една и така и вака и тъкмо се чудя коя зодия е, а тя - стрелец.
Стрелците ги изобразяват като получовек-полуживотно. Сигурно има вътрешна борба кое да надделее - човешкият разум или животинският инстинкт... и по-големият зор - как и двете да работят в синхрон.

Другите двойнствени знаци са Риби, Близнаци и Дева.
Напоследък все повече се убеждавам, че просто нямат съвест, нито пък емоционален капацитет да го осъзнаят.
Поне тези около мен.

# 562
Овни, стрелци и Кози, опс- козирог!

# 563
Аз самата съм Козирог, но смятам, че сме малко трудни и тежки хора. С тази моя праволинейност и изпълителност сама не се трая на моменти.

# 564
Аз самата съм Козирог, но смятам, че сме малко трудни и тежки хора. С тази моя праволинейност и изпълителност сама не се трая на моменти.
От Козирог до Козирог има разлика в някои полюси. Най-добрата ми приятелка е Козирог. Мъдрост, лоялност, устойчивост...
Леля ми и още други са Козирог - мания за контрол, егоизъм, неприемане на всякаква слабост човешка, мачкане на всичко слабо... И въпреки всичко, помощ разумна и безчувствена в случаи на нужда на близък... Понякога. Козата не остава роб на чувства и емоции задълго... За адмирации е.

# 565
Най-добрата ми приятелка е Козирог. В работата бяхме непобедим екип с моята пряка началничка, също Козирог. Аз самата съм Везни и не би трябвало да се разбирам с козите,но ето на... В същото време зная на какво са способни Козирозите,че носят такава студенина и желязна дисциплина,от която човек инстинктивно козирува Simple Smile едновременно плашещи,но и големи купонджии и верни приятели.

# 566
Последната жена, която ме разочарова, е Риби. Опити за интриги, едни изказвания, уж с добро, но да те жегне или засегне. Мне.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 12:18 от *JustMamma*

# 567
С тази моя праволинейност и изпълителност сама не се трая на моменти.
Въпреки, че съм с доминираща Козирожка Венера пак не ми достига това. До изпълнителност го докарвам, но праволинейното става криволинейно щом се намеси Слънцето и каже, че му е писнало нещото си.
За мен Козирог е една от най-хубавите зодии за жени. А интересното е, наскоро четох, че е най-рядката зодия.
Рибите са хлъзгава работа. Избягвам, но и като цяло май се избягваме взаимно.

# 568
  • Тра-ла-ла
Праволийнеността при Козирозите я разбирам като движение по един коловоз. По мои наблюдения това се дължи на факта, че Козирозите не са добри в разчупеното мислене и действие и по права линия им е най-лесно и просто. Аз Козирози с желязна дисциплина не познавам. Всичките ги помързява. Не знам откъде идва схващането, че са работливи. Това, че някой да блъска много часове на работа - не значи, че е работлив.

# 569
Амбициозни са - за това 😉 Набелязаната цел се превръща във фикс идея и са способни на всичко , за да я осъществят .
 Хамелионстването много добре им се отдава.

Общи условия

Активация на акаунт