Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 333
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Тра-ла-ла
Амбициозни са - за това 😉 Набелязаната цел се превръща във фикс идея и са способни на всичко , за да я осъществят .
 Хамелионстването много добре им се отдава.
Това за Козирозите ли? Flushed

# 571
  • София
И аз смятам, че са амбициозни, но не са иновативни, обаче са послушни. За тях това е най- верния път към успеха… и подливането на вода.
Но за хамелеонстването… те си хващат коловоза и цял живот по него. Следват правилата, никога не се замислят, че нещо може да се направи по друг начин от известия им.

Едно време на първата ми работа трябваше да ме обучава една козирожка- на всеки въпрос защо така, а не така отговора беше “ защото така пише в процедурата”.

# 572
Така е , не са иновативни , но амбицират ли се за нещо си го преследват целенасочено и са способни много добре да лавират по този път.

# 573
  • Тра-ла-ла
амбицират ли се за нещо си го преследват целенасочено
На инат са. Девизът е "Работа, работа, работа"...ама често залудо Bowtie

# 574
  • Далечният изток
О, залудо не работят. Работят за пари. Ако от тая работа няма да изкарат много пари, въобще не се хващат. Те затова и толкова често стават някакви началници. Освен, че много обичат да им се подчиняват, обичат много и парите...

# 575
Може и да си права , но аз неуспял Козирог не познавам.

# 576
  • Тра-ла-ла
Вярно е, че обичат парите. Но често им куца интелект как да ги изкарат с по-малко гърч. Сред младите Козирози, които познавам - всички работят яко. Но ни повече пари, ни растеж. И могат дълго да блъскат на едно място, защото им е трудно да рискуват и да излязат от сигурния коловоз.

Като поостареят - понахитряват как да ги мързи. Само 1 шеф познавам, но за себе си и и има една (клета) служителка.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 21:38 от Джулая

# 577
  • София
Познавам професионално  успели козирози мъже, но жени - тц .
Около мен много израстналите в кариерен план жени са предимно деви.

# 578
Всички шефове в лабораторията,в която работя,са козирози. И мога да кажа,че освен че бачкат яко, умеят и да импровизират много добре. Става ли дума за работа, могат да вложат и артистизъм,и хитрост,и творчество. Но в другите аспекти от живота са по-спънати. А пък мойто най-добро другарче,козирожката,е такава любовчийка...и не е хич вярно,че не изневеряват

# 579
  • Тра-ла-ла
Както обичам да казвам - някоя друга планета/зодия мъти работата Smiley

# 580
Не се сещам за зодия, която да сменя партньорите по-често от козирозите(и мъже и жени). Влюбят ли се са много отдадени, но все пак им е в природата.
Жените определено са по-добре във сяко едно отношение от мъжете. Но малкото, които познавам, са мързеливи, без мнение, в същото време с огромно его, леко злобни и вечно в роля или на жертва или на всемогъщи.

# 581
Доста са лукави Козирожките, на моята позната не мога да й хвана спатиите. То лъже, маже.. Друга Козирожка- голяма амбиция, страшно силни стремежи- издигна се, живее в чужбина. Всичко това, постигнато с труд и инат. Никога не се е държала зле, лоялна и добра приятелка.
2 Козирози- единият дълго беше безработен, доста се бе депресирал. Сега работи за минимална заплата. Другият беше в Германия, но сега взима заеми, който не връща. Не знам дали работи. Тежък характер, постоянно е на нож с всички. На 27 дек. е роден. И един бивш колега  Козирог- юрист, много работлив, обича си семейството и много се грижи за жената ( Водолейка) и детето.

# 582
  • Тра-ла-ла
От 5 броя Козичките, за които се сещам - нито една няма потенциал за кръшкачка. Като се хванат с един - това е. Ако ще и да не струва Rolling Eyes На някои Козички им е зор докато харесат някой мъж и той ги ....възприеме.

За мъжете съм 50:50. Познавам и некръшкачи, познавам и палави (на думи), познавам и стари ергени.

# 583
  • София
Козирожките, които аз познавам, са амбициозни,  с елемент на фикс идея, властолюбиви, егоцентрични, страшно меркантилни, мързеливи, но упорити. Без особена фантазия и креативност, самозабравени.

Една познавам, без да й знам другите планети, която е много точна, упорита, чудесна и лесна за комуникация, приятелски настроена и доста кадърна. Има ефирност и виталност в нея, но всички други (4 на бр) са като гореописаното.

# 584
Не се сещам за зодия, която да сменя партньорите по-често от козирозите

близнаци и скорпиони

Общи условия

Активация на акаунт