Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 327
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Януарските Козирози сме адски амбициозни и умни. Не познавам жена Козирог (и може би Блицнаци), която да я издържа мъжът й. Работим много като млади, но после се отплаща десеторно. Сменяме мъжете лесно, без да ни интересува колко време си инвестирала в тази връзка, имаш ли брак или деца. Плюс сме независими и не ни интересува много финансови последици или какво ще кажат хората. Изневеряваме да, в по-младите години повече може би. Повечето жени Козирози се припокриват в посочените характеристики. Адски лоялни сме, ако ни се уважава лоялността отсреща или не ни се отвръща с глупаво поведение. Като минус бих казала саркастичното ни чувство за хумор и може да сринем близки хора с думи, ако сме наранени.
Декемврийските жени Козирози са по-подмолни и по-семейно ориентирани. На тях не им пречи да се издигнат чрез мъж и да не си дават много зор.
И за да е по темата - най-безмислената зодия за жена си остава Риби. Нито стават за жени или приятелки с постоянните им филми в главата, нито за кариеристки с вечните им интриги и паранои.
Нямат индивидуалност, освен драма може би.

# 586
Козирог жена= интересчийка -моето наблюдение е такова🤷♀

# 587
Не че е лошо качество, но Козирозите непрестанно ме изумяват колко много си се харесват.

# 588
Не че е лошо качество, но Козирозите непрестанно ме изумяват колко много си се харесват.
Всеки има право да е заблуден!✌😄😄😄

# 589
Така е👍и явно не познава Скорпиони😉

# 590
Така е👍и явно не познава Скорпиони😉
Абсолютно, тези са просто влюбени в себе си!
Вече съм леко предубедена към Скорпионките.

# 591
  • София
Честно казано предпочитам самовлюбените пред вечно мрънкащи кое как им куца и не си харесват, просещи опровержение.

# 592
Скорпионите също мрънкат, а пък за критика са първи пушки.
Значи не е ли по тяхното, то не е правилно.

# 593
😄😄😄това опитвала ли си да го кажеш на някой Скорпион?! 😂😂😂
Най- вероятно без сили ще останеш, но чуваемост ще има едва когато фактите му избодат очите.

# 594
😄😄😄това опитвала ли си да го кажеш на някой Скорпион?! 😂😂😂
Най- вероятно без сили ще останеш, но чуваемост ще има едва когато фактите му избодат очите.
Не съм Laughing И въпреки, че моята зодия е спрягана за най нетактичната сред зодиака.
Тази въпросна скорпионка, ме бие по всички параграфи. Ще ти го цопне, независимо за какво става въпрос, ей така без да и мигне окото.

# 595
Мислех, че Водолеите сме най- нетактичните в зодиака, но може би Стрелците ни бият. Скорпионите невинаги мрънкат, моята приятелка се оплаква, но като цяло е доста позитивна и борбена.

# 596
При Рибите съм забелязала, че доста обичат да послъгват. Все някакви невероятни истории се разказват, понякога разпознавам и доста известни такива, но с поразчупен сюжет, или уж смешни случки с тях, ама реално изтъркани вицове. В повечето случаи се правя на тъпа, за да не им развалям кефа, но наистина не разбирам какъв точно кеф намират в това.

Колкото до просенето на опровержения, поне за себе си смея да твърдя, че прекрасно си познавам недостатъците и наистина не изпитвам нужда някой да ги омаловажава, че да се успокоя. Те някои неща са си за наша сметка, няма нужда от излишно разкрасяване. Но, че Козите обичаме да се ласкаем една друга - да, има го това. Може би, защото като цяло се имаме за скромни Sweat Smile

И от Стрелците, и от Скорпионите познавам жени, че и мъже в двете крайности.
Крайно нетактични Стрелкини, и насреща им - супер деликатни такива. ( тук може би и до възпитание опират нещата, не знам...)
И много брутални Скорпионки, които мачкат по пътя си, и до тях - пак Скорпионки-  меки, благи, крайно човечни.

# 597
Всички жени Козирог, които познавам имат огромно самочувствие. Без покритие, но пък непоклатимо. Нищо струващи, евтини и елементарни, но убедени, че стоят високо, високо над другите. Характерна черта - харесва им да унижават и да се самопревъзнасят. Обаче пред малко хора им минават номерата 🤥

# 598
Верно е това, чак сме леко смешни понякога. Мисля, че Овните ни следват с тази вечна, убедена самовлюбеност.

Козирозите си имаме огромно самочувствие, не е лесно да оцелееш и да се издигнеш сама, във все още мъжки свят, за съжаление. Унижаването е кофти черта, която използваме като не получим желано уважение или несправедливо отношение.

# 599
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момичета, я моля, кажете как се оправяте със свръхчувствителна и ужасно ревлива Везна?!?
Тя е на 7 и ми е дъщеря... Просто ми изпилява мозъка с непрестанни безпочвени страхове и рев за всяко нещо.... Опитвам с търпение, с караници, с разговори, с примери, с разсъждения.... Не и не. Рев, сълзи, сополи и дране... Може и цял ден да се тръшка, а като ѝ свърши тръшкането, с магическа пръчка прави това, за което е ревала и се е тръшкала цяааал ден. Cold Sweat

Рачешката ми душа не понася вече това чудо... Влудява ме Scream

Общи условия

Активация на акаунт