Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Аризона, с две ръце подкрепям опита ти със Стрелеца! Само че моята никога не е сърдита , напротив нагажда се според ситуацията. Обикновено или гледа да изпъкне с простотията си или да е жертва.

Nana1777 , абе Лъв , зодия асцендент , все хубави неща. Grinning Joy

# 121
Скрит текст:
Изключително неприятни впечатления събрах през последната година от жена Стрелец. Това при положение, че аз самата имам 5 планети в Стрелец и огнен асцендент; разбирам се отлично, почти любовно, с огнените хора.
Вечно сърдита, намръщена, начумерена... ако някои хора огряват с присъствието си, тази е точно обратното - гаси всяка светлина и убива всеки живот, където се появи.
Смее се, само когато се присмива и обсъжда други хора, иначе не.
Смята се за център на Вселената, най-умната, най-можеща, всички останали са някакви тъпанари; освен, ако няма полза от някого; тогава се вкопчва по-здраво и от вампир и не спира да го възхвалява.
Завистлива, злобна, с изключително груб изказ и безскрупулно, "газещо" поведение, не се спира пред нищо и никого, дори и целта да е просто да се покаже колко е кадърна, тоест нищо съществено.
Много зле... всякакви екземпляри съм срещала, но това е нетърпима гад.
Едно към едно с една, която познавам. Толкова еднакво, че чак си мисля да не е една и съща. 😁
Аз пък те прочетох за Девата и ми стана много смешно, защото най-добрата приятелка на Стрелеца, за която пиша, е точно Дева... и е 1:1 с профилираната от теб. 😄

The Rose, а да, това с жертвата също го играе нон-стоп - мъжът й я тормози, децата с проблеми, тя, горкана, сама срещу целия свят се бори... бегай, страшно е! 🤦

# 122
The Rose, Лъва ми е една от любимите зодии. Що се отнася до Стрелец това явно е ниското проявление. Аз съм Стрелец и моя позната също, ами от небето до земята се различаваме тя е Ноември аз началото на Декември. По-смотано и негативно същество няма, фантазьор най-страшен. Като говори гледам от къде изгрява слънцето, язък, че такива хора излагат зодията така. Аз съм друг чешит, обичам да се смея 99,9 от времето си съм позитивна, обичам прями искрени хора каквато съм и аз, имам малко близки но качествени. Ако не харесвам някой няма земна сила която да ме накара да общувам с него, не мога да увъртам и се преструвам, личи ми от километри. Жалостива съм, не харесвам хора които тормозят животни и малки деца,същите бива да бъдат кастрирани да не се размножават и изтребвани,такива които критикуват и съдят другите също не ги понасям. Обичам слънцето и топлото, пътешествията. Та Стрелци много. Но с Лъвска нотка си е друго Wink

# 123
Аз имах приятелка телец, която ме запозна с бащата на детето ми.  Още тогава ми изцепи нещо от сорта на " Ако някога двамата се скарате, аз ще съм на негова страна" хахаааа пети клас втория срок.
И ти като един "злопаметен" рак Емнайсет години по-късно го помниш. 😁😀🤪

Невъзможно е да изпадаш в ниските проявления на собствената си и противоположната ти зодия, без да съумяваш да балансираш високите им проявления. Та мисля, че жертвоготовността и лоялността най-вече към семейството на Телеца са повече "скорпионски" качества. (Но да, в кръвта им е на Телците..)

# 124
  • Пловдив
Да, аз помня всичко за съжаление. Не искам, но е така.

# 125
В моята класация на едно от първите места е жена Дева. Не знам дали вече е коментирана в някоя от другите теми, би ми било интересно да прочета и други впечатления.
Познавам много жени Дева, много общи черти имат - винаги в ниски вибрации, в негативни емоции, негативни настроения и негативно отношение към всичко и всички. Постоянно мърморене против някого или нещо, но винаги задкулисно. Никога нямат смелостта да бъдат открити и прями. Злобеещи и интриганстващи зад гърба на човека, а пред него треперят от страх и се мазнят като лисици. Лъжкини и егоистки. Без усет за справедливост, винаги на принципа "Интереса клати феса". В една минута могат да кажат толкова много лъжи, че чак започват да спорят със самите себе си. Завистливи, много завистливи. И отмъстителни. Не защото си им сторил нещо, не. Правят го тогава, когато си внушат, че е засегнат някакъв техен интерес.
Притежават логореята на Близнаци, както и част от тяхната противоречива природа. Неприятни за комуникация, неприятни всъщност за каквито и да е отношения - колегиални, приятелски, роднински.

Ха, описахте точно майка ми. Тя е от зодия Дева. Непоносима е. Все се озъбва срещу мене, когато кажа или искам да кажа на някого истината. Тя винаги е недоволна от някого, но никога няма да му каже, че не го харесва. Оф, всичко точно сте написали. Съжалявам, че така пиша за собствената си майка, но тя постоянно ме кара да излизам извън нерви - това не казвай, по този начин не се дръж, ти добре ли си с главата...И купища злостни забележки и обиди. Тя направо ми крещи в лицето. Изсмуква цялата ми енергия. Много негативен човек е тя. Всичко гледа от лошата страна на нещата.

Припознах същите неща и в една моя позната. Тя също е Дева.

За Телците - писала много за мъжете телци в една тема. Не искам да имам нищо общо с мъж Телец.

Напомнихте ме, че моята изпепеляваща любов, беше от зодия Стрелец. Всичко, което една жена  описа, е вярно. Изкарваше се за най-умния от всички, една истина имаше за него, винаги спореше и т.н. Много изневеряват също така.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 15:29 от Jennifer_w

# 126
  • София
Девите са отвратителни майки с хилядите забележки, закачени на посредствената им уста и физиономия. Не понасям жени деви, често мислят, че са най- умният човек в стаята и не ме харесват, защото обичам да им показвам, че са далеч от истината.
С мъже деви се разбирам. Педантични, справедливи, чаровни. Имам Венера в Дева.

# 127
Девите са отвратителни майки с хилядите забележки, закачени на посредствената им уста и физиономия. Не понасям жени деви, често мислят, че са най- умният човек в стаята и не ме харесват, защото обичам да им показвам, че са далеч от истината.
И моите впечатления са такива. Те, всичките до една, които познавам, не само към децата си подхождат със забележки, ехидност и маниер на превъзходство. Не-по-но-си-ми!
И аз съм с Венера е в Дева.

# 128
  • Тра-ла-ла
Всяка една зодия в ниското си проявление може да бъде кофти майка...по своему. Една ще е твърде мрънкаща и критикуваща. Втора ще е твърде доминантна и налагаща мнение. Трета - твърде неглижираща. Четвърта - твърде егоистична. Пета - твърде обсебваща и дундуркаща и т.н.

# 129
  • Далечният изток
Интерсептиран знак ми е Дева в 1 дом и нямам нито една планета там.

# 130

Но когато ти е майка, трябва да я изтърпиш по някакъв начин. Ако става на въпрос за някой близък или приятел от тази зодия, бързо ще прекъснеш връзки с този човек.

# 131
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
За моята майка Дева съм ви разправяла не еднократно...

Колко комплекси ми е насадила...

Прясна история:
Оженихме брат ми, от вторият брак на баща ми тези дни. Аз бях "кум(а)" - хем от неговата страна, хем съм от женски пол...
Та отговорна задача си е, избираме дълго тоалета, обувките и т.н.
Направиха ми перфектен професионален грим, просто се чувствах наистина комфортно в кожата си и бях щастлива и красива Grinning

Маминка любопитства по оня гаден начин, и от кумува срама - пращам снимки... Много вика си хубава маме!
Хора, вярвате ли, че май ми го казва за първи път в живота ми... И то само защото с възрастта заприличвам все повече на нея, чисто визуално...

Ама пък и аз не ѝ прощавам като пресичам всичките ѝ опити да оприличи децата ми на нея си и нейният род. Те просто са на баща си - ама целите! Много се радвам, че приличат на него! Heart Eyes

# 132
Аз бих се радвала да имам майка, която е брутално откровена с мен. Ако ми каже за първи път след Н години Много си красива, ще приема, че съм по-хубава отвсякога и ще се зарадвам много. Няма да има същата радост след комплимент, направен от топла и сърдечна майка, за която съм най-, откакто съм се родила.
 Позитивното мислене ми е сила.😉😁

# 133
  • Тра-ла-ла
С най-добри чувства Hug
Позитивното мислене ми е сила.😉😁
Толкова са позитивни някои Риби, че ти ги плюеш - те си мислят, че вали дъжд Bowtie Ама толкова са в техния си свят, че никаква връзка с реалността и стандартните човешки възприятия за добро, лошо, редно, нередно и т.н.

Ако ми каже за първи път след Н години Много си красива, ще приема, че съм по-хубава отвсякога и ще се зарадвам много. Няма да има същата радост след комплимент, направен от топла и сърдечна майка, за която съм най-, откакто съм се родила.
Друго типично Рибешко драма мислене - "Бий мЪ - УбиЧъм тЪ" Joy Къде по-ценен е според Рибата 1 (един) !!! комплимент след десетки години мачкане, отколкото да живеш в хармония с близките и постоянно да си ценен. И това го наблюдавам и при моят най-добър приятел Рибок. При него много хубаво е твърде на хубаво Joy Трябва да има драмичка, екшънче, скарване...после сдобряването е ехееей, колко сладко. Пък да се разбираш постоянно с някого - егаси скуката, егаси монотонния живот. Трябва да има емоционална динамика в живота на Рибата, за да се чувства жива. Точно като поведението на животното риба във водата...плува си на някъде айляшки и хоп - рязко свие в друга посока.

# 134
Аз уж съм риба. Но според цялото ми обкръжение изобщо не се вписвам в написаното за рибите. Може би асцедентът ми ( скорпион ) надделява....

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 15:37 от cardhu

Общи условия

Активация на акаунт