Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 582
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Толкова са позитивни някои Риби, че ти ги плюеш - те си мислят, че вали дъжд Bowtie Ама толкова са в техния си свят, че никаква връзка с реалността и стандартните човешки възприятия за добро, лошо, редно, нередно и т.н.

Друго типично Рибешко драма мислене - "Бий мЪ - УбиЧъм тЪ" Joy Къде по-ценен е според Рибата 1 (един) !!! комплимент след десетки години мачкане, отколкото да живеш в хармония с близките и постоянно да си ценен. И това го наблюдавам и при моят най-добър приятел Рибок. При него много хубаво е твърде на хубаво Joy Трябва да има драмичка, екшънче, скарване...после сдобряването е ехееей, колко сладко. Пък да се разбираш постоянно с някого - егаси скуката, егаси монотонния живот. Трябва да има емоционална динамика в живота на Рибата, за да се чувства жива. Точно като поведението на животното риба във водата...плува си на някъде айляшки и хоп - рязко свие в друга посока.
Разпознах поне половината от зодиака 😂

# 136
Джони Деп и Амбър...намерили се Куко и Пипе Joy
Точно. И аз гледах малко, толкова ми е флегматичен, че как да не го крошираш ... А тя, ми Телец, ще го дои до последен дъх.
Погледнато чисто астрологично, Джони Деп е с меркурий в Телец. Имам наблюдения над мъже със слънце и меркурий в знака, говорят по-бавно, обмислено, след всяка твоя реакция следва пауза за асимилирането й. Имала съм гадже с меркурий в Телец и мен ме е дразнила тази мудност.
Казват, че начинът му на говорене е повлиян от терапия заради проблеми с говора.

# 137
С най-добри чувства Hug
Скрит текст:
Позитивното мислене ми е сила.😉😁
Толкова са позитивни някои Риби, че ти ги плюеш - те си мислят, че вали дъжд Bowtie Ама толкова са в техния си свят, че никаква връзка с реалността и стандартните човешки възприятия за добро, лошо, редно, нередно и т.н.

Ако ми каже за първи път след Н години Много си красива, ще приема, че съм по-хубава отвсякога и ще се зарадвам много. Няма да има същата радост след комплимент, направен от топла и сърдечна майка, за която съм най-, откакто съм се родила.
Друго типично Рибешко драма мислене - "Бий мЪ - УбиЧъм тЪ" Joy Къде по-ценен е според Рибата 1 (един) !!! комплимент след десетки години мачкане, отколкото да живеш в хармония с близките и постоянно да си ценен. И това го наблюдавам и при моят най-добър приятел Рибок. При него много хубаво е твърде на хубаво Joy Трябва да има драмичка, екшънче, скарване...после сдобряването е ехееей, колко сладко. Пък да се разбираш постоянно с някого - егаси скуката, егаси монотонния живот. Трябва да има емоционална динамика в живота на Рибата, за да се чувства жива. Точно като поведението на животното риба във водата...плува си на някъде айляшки и хоп - рязко свие в друга посока.
Джули, съгласна съм. 💐
Някак ми се струва, че има твърде много ирония, обаче. Нищо лошо няма да успееш да видиш нещо добро у всекиго, нищо лошо няма да не приемаш всеки комплимент като знак, че "ние много добре се разбираме". Виж, със стандартните човешки възприятия за добро и лошо имам сериозен проблем, просто са супер нелогични, но едва ли ми е от зодията, някакъв личен бъг трябва да е.😁

# 138
В качеството си на коза никога не се понасям с жените близнаци... тия нямат оправия Grinning Grinning Grinning

# 139
  • Испания
В качеството си на коза никога не се понасям с жените близнаци... тия нямат оправия Grinning Grinning Grinning
То май в качеството на която и да е зодия, никой не се разбира с тия Grinning Grinning Grinning Това е от моя гледна точка де Grinning

# 140
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз си имам слабост към близначки... Привличат ме.

Нямам обяснение... Даже ММ е близнак... Joy

# 141
  • Испания
Мен пък няма с какво да ме привлекат Grinning Всичко в тях е фалшиво, не са за харесване ( за жените говоря ), пък и много лъжат!

# 142
  • София
Аз съм  Везна и  се разбирам отлично  с Близнаци. Направило ми  е впечатление,  че като се видим с близнаци не можем да се наприказваме.

# 143
  • Испания
ММ е Везни, а сестра му е Близнаци и изобщо не се разбират. Като кучето и котката са, сякаш говорят на различни езици Grinning

# 144
Момичета, много сте сладки!

Попиках се от смях с вас!
Въртя се на пумпал в стаята с вашите диалози!😂😂😂😂😂😂

Лъв-пумпал, доста унизително и гротескно, но забавно.😂😂😂😂😂😂

Поздравявам ви всички!❤❤❤

# 145
  • Тра-ла-ла
Ааа, щом си Лъвица - не се въртиш като пумпал в стаята, а правиш парадна обиколка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 146
Ахахаха, мдааам, изнесох уникално представление, моноспектакъл на квартално ниво!
Първо се завъргалях на пода от смях, но толкова некоординирано се превивах, че си треснах глезена в леглото, почти заревах от болка, кучето беше заспало и подскочи, аз пак се захилих, абе,  бая шизофренична пиеса.🤣😂😂🤣

# 147
Не се разбирам с водолей. Постоянно в облаците, неадекватни за реалността и зли.

(Стрелец съм.)

# 148
  • София
Аз съм скорошно отвратена от жена стрелец. Подмолна, глупава, плямпаща и преебаваща.
Тъпо същество, но нахално, ражда ми желание да я ритам, докато не си затвори отровната уста.
Long story short - избива ме на агресия Joy

# 149
Да не е с асцедент Телец? Или Риби 😀
По-вероятно Телец.

Общи условия

Активация на акаунт